Nutritional Extra vet Verbruik in Eten plan, Obesitas en Ponden Afwijzen

janderson99-HubPages

p Er is een hoop discussie over de baan die voedingswaarde extra vet presteert in overgewicht en hart-en vaatziekten en er is kritiek op de advertentie strategieën te concentreren op vette voedingsmiddelen geweest voor een verblijf simplistisch en overbrengen van de foutieve informatie. Is Voedingsvetten het ware probleem verhogen het gevaar van overgewicht, hart-en vaatziekten en andere algemene gezondheidsproblemen? Moet dit het concentreren op de strategieën?

De Australische Medische Vereniging, in 2011, heeft gemachtigd het gebruik van een opeenvolging van frighteningly grafische tv-advertenties in Australië om mensen te waarschuwen vandaag over de valkuilen van het hebben vette levensmiddelen en drinken suiker beladen dranken. De alarmerende zal toenemen in de kosten en de waarde van die overgewicht heeft deze buitensporige geïnduceerd.

De voorgestelde advertenties op TV en in de krant zou lasten ongeveer $ 25.000.000 en zou de uitkomsten van lichaamsvet te tonen op de bodys inwendige organen . Een soortgelijke Amerikaanse reclame bevat een waarschuwing dat slechts 1 suikerhoudende comfortabele drankje per dag over een 12 maanden kunt u aanvullen tot 5 kilo dikker en verbeteren van de gevaren van obesitas, diabetes en hart-en vaatziekten. Deze voorgestelde advertenties worden gemaakt om het alarm van het publiek over de schade ongewenst vet doet aan het gehele lichaam, in wezen net als de angstaanjagende ‘stoppen met roken’ strategieën ter bevordering.

Het cijfer onder exposeert de vereniging waarbij het aandeel van de macht van vetten, met de prevalentie van obesitas (totale body mass index, BMI van 25 kg/m2 of groter) onder volwassenen van 20 internationale locaties. Er was een aanzienlijke optimistisch aansluiting onder ongewenst vet verbruik en het aandeel van de bevolking met overgewicht. Dit suggereert dat het stoppen van het maximaliseren van de voeding overtollig vet in tal van landen waar door het dieet programma is historisch zeer laag in vet kan een handig systeem om een ​​maximaliseren stoppen in gewicht problemen mogelijk zijn.

Dat gezegd hebbende andere studies tonen aan dat deze associatie tussen lichaamsvet inname en obesitas bedrieglijk kan zijn. De National Heart Basis van Australië s evalueren van de romantiek tussen voedings overtollig vet en hart-en vaatziekten (HVZ) toonde een verband tussen de hoeveelheid geld van verzadigd extra vet in het dieet en cardiovasculaire ziekte gevaar, maar waargenomen klein bewijs waaruit blijkt dat coronaire events of het verlies van het leven zijn verbonden met de hoeveelheid volledig ongewenst vet in het dieet programma .

Maar het is geïnstrueerd dat voedingswaarde vet inname het risico op HVZ indirect zou kunnen verhogen door vooral aan obesitas en gewicht problemen, zoals overgewicht is een grote bedreiging probleem voor morbiditeit en mortaliteit geassocieerd met hart-en vaatziekten (CHD)

Ze voerde een kritiek op de romantische relatie tussen vetten in de voeding en overgewicht / obesitas, die hieronder wordt samengevat neer:.

 • Vet in de voeding is niet een onpartijdige gevaar factor voor de groei en ontwikkeling van obesitas en overgewicht (matig uitstekend bewijs hiervoor).
 • Vitality harmonie (energie gegeten en verbrand) is duidelijk de belangrijkste determinant van vet verlies . Een techniek voor het verlagen van voedings extra vet is een simplistische gedrag werkwijze vitaliteit beperking bereiken. Zelfs zo, zonder calorieverbruik grenzen, vetreductie in je eentje is niet efficiënt voor het bereiken van gewichtsverlies bij obese en zwaarlijvige individuen (matig zeer goed bewijs hiervoor).
 • Dietary extra vet te verminderen door jezelf kan heel goed effectief zijn voor het vermijden van overgewicht te verkrijgen in gewone lichaamsgewicht, overgewicht en mensen met overgewicht (minor bewijs hiervoor).
 • Er werd voorgesteld dat de publieke welzijn voeding technieken voor de preventie van cardiovasculaire ziekte benadrukken verminderen van verzadigd vetzuur inslikken.

De studie concludeerde dat de elektrische vermogensdichtheid van voedsel een belangrijke determinant van vitaliteit inname kunnen zijn, terwijl eiwit inname onafhankelijk van deze kunnen fungeren. Verder onderzoek zou moeten de relatieve bruikbaarheid van het manipuleren van de voedingsvezels en drinkwater materiaal van voedingsmiddelen op het verminderen van de sterkte dichtheid van het totale dieet bepalen.

Andere voedings-en niet-dieet aspecten zijn ook betrokken in de verbetering en ontwikkeling van mollig en overgewicht. Duidelijk werkelijke fysieke oefening voert een cruciale positie in het reguleren van het totale gewicht lichaam overtollig. Nog verder onderzoek nodig is om uit de samen te stellen invloed van voeding en lichaamsbeweging strategieën in overgewicht administratie.

Geen wezenlijke Ongewenst vet dieet plannen induceren Gewicht problemen?

Er is belangrijke discussie over de vraag of het percentage van de voedingswaarde extra vet in de voeding speelt een belangrijke positie in de stijgende prevalentie van overgewicht en zwaarlijvige personen in de bevolking, en in zijn remedie wanneer het zich heeft ontwikkeld. Een vermindering van vetopname vermindert het gat tussen totale energieverbruik en gehele energieverbruik en dus een handig systeem voor het minimaliseren van de huidige epidemie van obesitas wereldwijd. Een evaluatie van de resultaten van 28 klinische studies naar de effecten van een verlaging van de hoeveelheid geld energie uit extra vet in de voeding plan geanalyseerd bevestigd dat een vermindering van tien% van het aandeel van de macht van lichaamsvet is verbonden met een vermindering in lichaamsgewicht van 16 g / d.

Experimenten van ratten toonde aan dat het eten van de plannen superieur in vetgehalte geschreven zal versterkt calorie-verbruik veroorzaken en bevordert kilo bereiken. Dietary lichaamsvet is calorically dicht en dus grotere reeksen van voedingswaarde lichaamsvet verbeteren van de gevoeligheid voor eten-plannen veroorzaakte problemen met het gewicht in het kweken van ratten door het stimuleren van de calorie-inname, vetten accretie, en ponden verwerven. Vermogensdichtheid lijkt een grote determinant van macht inname. De kracht dichtheid van het dieet plan is grotendeels geïdentificeerd door het dieet overtollig vet, vezels en H2O inhoud van voedingsmiddelen. Het is haalbaar dat de voeding ongewenst vet de elektriciteit dichtheid van het dieet regime kan maximaliseren, het vergemakkelijken van overmatige kracht inname en als gevolg daarvan indirect de kans op mollige en gewichtsproblemen te maximaliseren. Toch kunnen andere elementen ook van invloed zijn energieverbruik, zoals de smaak en de fysieke vorm van de maaltijden, de som (deel sizing) en hoeveelheid voedsel geconsumeerd.

Er is om die reden matig bewijs suggereert dat voedingsvetten is geen
onafhankelijke mogelijkheid aspect voor de ontwikkeling en de ontwikkeling van obesitas en
obesitas. Elektrische stroom harmonie is de belangrijkste determinant van gewichtsverlies. Andere studies stellen dat het verminderen van vetten in de voeding regime kan hulp daling netto kracht intake, die zou voortvloeien in bescheiden kleine expressie gewichtsverlies. Rapporten vergelijken energiebeperkte diëten (dicht bij 5040kJ/working dag) met een zeer laag vetgehalte ad libitum diëten (vijfentwintig% E of 30 – 35 g / dag) blijkt dat zij even effectief in het verlagen van het energieverbruik en het vervullen van kleine termijn (6 maanden ) gewicht daling van mollig en overgewicht mannen en vrouwen. Aan de andere kant, pond verlies wordt niet beheerd in de lange zin te wijten aan zwakke dieettrouw met de twee maaltijd plannen.

Een lage vitaliteit dichte dieet regime kan worden verkregen op een redelijke voedingsvetten verbruik (dicht tot 35% E overtollig vet) door zoals veel greens in het dieet regime. Verder onderzoek is gevraagd naar de relatieve effectiviteit van het manipuleren van het dieet vet, vezels en water materiaal van voedingsmiddelen op het verminderen van de elektrische vermogensdichtheid van de over-all dieet programma.

Nagaan Er is als gevolg aanzienlijke aanwijzingen dieetvet korting op uw eigen, met geen kracht beperking, zal pond daling in mollig en mensen met overgewicht niet bereiken. In verschillende, veranderende nutritionele lichaamsvet met koolhydraten zal niet leiden tot de kracht tekort verwacht gewichtsvermindering te bereiken. Veel auteurs hebben aanbevolen dat kleine ongewenst vet voedsel zou lager zijn in elektrische vermogensdichtheid bij te dragen tot een vermindering van energie-inname.

Een Womens Welzijn Initiative (WHI) onderzoeken lijkt dit te bevestigen. Het succes van slechts een te analyseren, afgedrukt in het tijdschrift van de American Medical Association Professional, bevestigde geen extra voordelen voor een voeding plan zeer laag vetgehalte. Vrouwtjes toegewezen aan deze methode eten zag er niet uit om zekerheid te verkrijgen ten opzichte van colorectale meeste vormen van kanker, borstkanker meeste vormen van kanker, of cardiovasculaire ziekte. En net na acht jaar, hun gewicht hadden vaak precies dezelfde als die mensen van de meisjes vast te houden aan hun normale dieet programma’s. Nog een andere WHI beoordeling leek op hoe het lichaamsgewicht van een team van ongeveer 19.000 submit-menopauzale vrouwen is verbeterd wanneer ze eindigde op de hoogte te houden aan een laag-ongewenst vet dieet plan. De vrouwen zijn bedoeld om hun voedingswaarde extra vet te verlagen tot slechts twintig procent van hun calorieën. De meeste meiden niet bereiken van hun zeer lage doelstelling, maar ze deden ontwikkeling van gewichtsverlies plannen die 38.eight% lichaamsvet (vrij hoog) gemiddeld aan de start om te eten van de plannen met 29.eight pc vetten (die wordt verondersteld van een zeer laag -ongewenst vet dieet plan) bij het sluiten.

Om te zien of vetten alleen beïnvloed lichaamsgewicht, werden de vrouwen geïnstrueerd om te eten veel meer koolhydraten om het vet hun uitgeroeid uit hun dieet te checken te onderhouden vervangen hun voorlopige vet. Bij de aanvang van de studie, 74 pct van de dames waren zijn overgewicht of overgewicht. De effecten werden zijn:

 • Om te beginnen, is het hebben van een stuk minder overtollig vet voor superieure algehele gezondheid leiden tot kilo bereiken als je verbruikt veel meer koolhydraten? Het analyseren gelegen dat dit niet het scenario. U kunt bezuinigen op overtollig vet verstoken van het verkrijgen van een lichaamsgewicht krijgen. Maar om veel betere gezondheid positieve aspecten moet je streven om enorm te minimaliseren bereiken uw verzadigde en transvetten extra vet te gebruiken.
 • Vervolgens kunnen mannen en vrouwen te ontdoen van de kilo’s door afnemende vet in hun eten plan met uit het minimaliseren van calorie-inname of wijzigen van hun uitoefening van gedrag (de stabiliteit van elektrische stroom verbruikt en verbrand)? Voor de groep van de vrouwen ouder dan vijftig in deze analyse, het reageren op was nee.
 • De conclusie is dat als je minder extra vet in je voeding, maar vervangen door andere voedingsmiddelen te behouden exact dezelfde calorie-inname, moet je niet verwachten om overtollig gewicht te verminderen.
 • Transformeer in je kracht stabiliteit vrijwel normaal vraagt ​​voeden met minder energie. Nemen in minder vet, zonder vervanging van calorieën uit andere bronnen, is een betere manier uitvoeren van deze. Als u nu probeert om het aantal vruchten, volledige granen, groenten en bonen, het eten van meer van deze voedingsmiddelen te eten kan heel goed helpen vullen je op en helpen u lager op levensmiddel met aanzienlijke macht dichtheden dit soort als overtollig vet, verwerkte voedingsmiddelen en suiker. Echter, gewoon consumeren veel meer voedzame maaltijden, zoals groenten en fruit is niet waarschijnlijk pond verlies veroorzaken behalve jij deel afmetingen en het volledige bedrag dat je verbruikt. Verminderen

  Nog een andere studie toonde de toegevoegde voordelen van een evenwichtige voeding plan voor oudere mensen is het verwachte levensduur te verhogen. Onderzoek gedocumenteerd in het tijdschrift van de American Dietetic affiliatie ten opzichte van de plannen van het gewichtsverlies van twee, vijfhonderd Amerikaanse ouderen 70 tot negenenzeventig jaar. De herziening ontdekten dat mensen met een lager-extra vet dieet en veel fruit en groenten verlaagd hun dreiging te sterven rond een tien kalenderjaar interval. Die mensen mensen die maaltijd plannen welvarend in kaas, ijs en de totale melk gegeten, ervaren de hoogste mogelijkheid van de dood. De studie bevestigde dat een evenwichtige voeding programma bedoeling dat en de extra twaalf% van de personen overleefden rond de tien jaar periode. De vrijwilligers werden verdeeld in zes voedingswaarde teams, afhankelijk van de frequentie waarmee ze geconsumeerd bepaald levensmiddel

  De maaltijden groepen zijn:. Gezond levensmiddel gefrituurde etenswaren en drank op grote overtollig vet dagboek oplossingen vlees, ontbijtgranen geraffineerde granen en zoetigheden en desserts.

  Wetenschappers ontdekten dat mensen met een grote hoeveelheid vet voedsel plan rijk aan zuivel goederen had een grotere stervende mogelijkheid dan in de gezonde levensmiddelen team.

  Het verlies van het leven gevaar voor de ‘gezonde maaltijden’ eters en de ‘ontbijtgranen’ of ‘geraffineerde granen’ eters waren niet merkbaar verschillende.

  De meest schadelijke levensmiddelen groepen leek te zijn van de ‘ hoge extra vet zuivelproducten groep ‘en’ desserts en team suikerwaren ‘. Deze teams zijn zowel grote in trans vetzuren en verzadigde extra vet naast calorieën bijdraagt ​​tot overgewicht en een hoog cholesterolgehalte complicaties.

  janderson99-HubPages

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.