Nutritional tactiek om welzijn

De doelgerichte medicijnen benadering van klinische voeding verschilt van dictectic techniek om voeding in de manier waarop:

 • Praktische drugs verschijnt conventioneel erkend voeding als multifunctionele moleculen in plaats van alleen het krijgen van een unieke positie in de systeem zoals dat in dictectic voeding [1]
 • Een praktische tactiek beschouwt diverse soorten ter illustratie een bron van vezels vooral omdat verschillende maaltijden bestaat uit kenmerkende soorten vezels dus een meer omvattende benadering in gebruikt in de functionele drugs aanpak [1]
 • Is een op wetenschap gebaseerde meestal aanpak van de gezondheidszorg, dat wordt geleid door deze begrippen [1]:
 • -Biochemische individualiteit (we zijn alle chemisch talrijk en hebben diverse metabole bedragen en de manier waarop we assimileren voeding en verteren van voedsel bijvoorbeeld)
 • Client-centered care (beschouwt de triggers. antecedenten dwz wat voorafging aan de klanten-en vaatziekten en de mediatoren van conditie)
 • -dynamische evenwicht van de interne en externe factoren
 • -onderlinge verbindingen van fysiologische aspecten (het lichaam is (tot kern wetenschappelijke onevenwichtigheden die een kwaal en niet alleen het bekijken wellness van een symptomatische standpunt ten grondslag liggen aan de studie) een geheel verbonden organisme)
 • -Gezondheid

 • en fitness als gunstige vitaliteit (waar door een bepaalde gaat terug te verminderen of behandelen ziekte werken met subklinische variaties vanwege onzichtbaar biochemische en fysiologische verbeteringen die voorafgaand zijn er met blik van indicatoren)
 • -Marketing van orgel reserve (om zo het gehele lichaam te ondersteunen om deze te bloeien ondanks de uitdagingen van de woning als alternatief van alleen maar overleven)
 • voorwaardelijk essentieel in relatie tot de vitaminen en mineralen van de menselijke biologie wordt beschreven als de vitaminen en mineralen die worden aangemerkt als niet van vitaal belang in de traditionele perceptie maar zijn voorwaardelijk essentieel is geselecteerd mensen in te kopen om te stimuleren en te herstellen en te behouden optimale individuele wellness [een]. Bijvoorbeeld, zal een mobiel in het inflammatoire punt als hoofdzaak erkennen als tien keer de hoeveelheid vitamine C wanneer anders dan een cel in de niet-ontstekingsstaat [een].

  biochemische individualiteit verwijst naar de gepersonaliseerde techniek moeten we echt in de doelgerichte aanpak van dieet geneeskunde te nemen [1]. Dit uitgangspunt vertelt is dat we allemaal verschillende in de biochemische niveau (bijvoorbeeld in onze elke dag onvrijwillige procedures) en in de psychologische fasen [1]. Daarom moeten we beter dan de voorgestelde dag-tot-dag dieet emissierechten die zijn gericht op-bell gevormd verdelingen van een reguliere individuele doen [1]. We zijn allemaal metabolisch uniek en dus vitaminen te assimileren in verschillende middelen en dus nemen in afzonderlijke hoeveelheden zelfs met voortzetting van hun bevoorrading de identieke dosis van elke afzonderlijke voedingsstof [een].

  Variatie waarbij homeostase en homeodynamics [een ]:

  Homeostase wordt beschreven als de redelijk stabiele fysische en chemische samenstelling van het binnenste gehele lichaam natuurlijke omgeving daaropvolgende soort regulerende compensatiemechanismen en technieken. Een instantie van een homeostatische procedure bevatten de regulering van onze algemene lichaamstemperatuur [een].

  Homeo-dynamiek te krijgen in aanmerking die hele lichaamstemperatuur, alveolaire en atmosferische kracht en de pH van het bloed zijn niet vast parameters [een]. Wanneer we een temperatuur, krijgen we een vooraf ingestelde hoeveelheid. Dit bevestigd variëteit is echter geen consistent in ons lichaam. Hele lichaamstemperatuur schommelt ongeveer 3 graden Fahrenheit in de loop van de dag. Wat meer is, het hele lichaam temperatuur is duidelijk aan de uiteinden ten opzichte van het interieur websites waar door het is een beetje groter op regelmatige [een]. Hierdoor systeemtemperatuur is niet statisch maar dynamisch [een]. Het dynamische stabiliteit en steeds geconserveerd over 98.two Fahrenheit die voortdurend fluctueert te wijzigen milieu wijzigingen en lichaamsbouw eisen op verschillende situaties [1].

  Een mineraal of vitamine cofactor te verwachten in sommige omstandigheden en niet in andere individuen omdat verschillende clients duidelijke individualistic verschillen deze andere aandoeningen zoals diabetes problemen illustratie of variabiliteit voeding [1]. In diabetische problemen, inflammatoire problemen en in aanwezigheid van bacteriële infecties bijvoorbeeld, zullen deze mensen moeten aanzienlijk verbeterd moeten hebben voor vitamine C [een]. De aanwezigheid metgezel van bepaalde vitaminen en mineralen heeft opmerkelijke gevolgen voor de opname van voedingsstoffen [1]. Iemand bijvoorbeeld kenmerkt de aanwezigheid van flavonoïden die de absorptie van vitamine C verhogen [1].

  Nog een illustratie is in Wilsons aandoening gekenmerkt door extra koperabsorptie en depositie in het hele lichaam (die uitzicht gekwalificeerd om levercirrose en degeneratie van het hersenweefsel) waarbij als zink behandeling zijn ingediend, zou het mogelijk maken om de buitensporig hogere koper concentraties als gevolg van de biologische antagonisme relatie tussen zink en koper te verlagen [1].

  De doelgerichte medicatie techniek om voedsel lijkt op een aantal rollen van verschillende vitaminen en andere voedingsmiddelen dingen en stelt voor aa veel meer getroffen persoonsgerichte en individualistisch techniek om therapeutische om het mogelijk maken voor de klant voor optimale zorg en marketing van constructieve wellness uitkomsten.

  Een diabetische client nodig verbeterd vereist voor vitamine C voor de verkoop van de wond genezing [1]. Bovendien wordt het verkeer verminderd bij diabetes en daarom Vitamine C kan ook op dit vlak, en het behoud van gezondere integriteit van de vaatwanden. Diabetici vereist ook een betere mate van chroom om te helpen met het verlangen naar suiker en dus reguleren hun bloedsuikerspiegel [een]. Kijkend naar dat mensen met diabetes over het algemeen gebruikt de farmaceutische geneeskunde, zullen ze een verhoogde behoefte aan foliumzuur nodig als in tegenstelling tot een niet-diabetische.

  Als een dame, mijn voedingsbehoeften voor Iron is bijvoorbeeld een hoger bedrag dan dat van mijn mannelijke neef die niet menstrueren. Als gevolg van verschillen in onze genetische make-up en al dan niet of niet ik heb een een infectie zullen identificeren verhoogd wil voor vitamine C bijvoorbeeld. Ik moet ook een stuk minder calcium in vergelijking met een oude grootouder om de reden dat ik toch samenwerken in meer standaard gewicht / dragende oefening in tegenstelling tot mijn grootouder die essentieel is voor de bescherming van gezond bot [een].

  Referenties

 • DeAnn Liska, Sheila Quinn, Dan Lukaczer et al.Clinical Dieet-A fucntional Method, 2004, Het Instituut van Nuttige Medicatie, een non-profit educatieve corporatie
 • Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.