Nuttige technieken veel beter Welzijn: Hoe ik overwon mijn Overgewicht Problemen

Inleiding: Mijn Individual Story

verwerven geweest een over gewicht puber, ik volledig begrijpen de pijn en de stress van het lichaam beeld, gevoel van eigenwaarde en een poging om lichaamsgewicht te verminderen. Toen ik de medische professionals plaats van het werk voor een afspraak in de zeven e klas Ik woog 160 £ .. Ik was dertien decennia leeftijd en slechts ongeveer vijfenvijftig. Met een gewicht dat veel was niet gezonder en ik nodig om mijn levensstijl te veranderen. Het is een strijd, een de klus te klaren in ontwikkeling, een prestatie, en nu op bijna 24-aantal jaren leeftijd, Im eindelijk.

Het probleem met het krijgen van pond problemen waar ik wil zijn

sommige niveau in je dagelijkse leven (vooral al die puber en tiener jaren) is dat het littekens u en zijn ongelooflijk moeilijk te laag zelfbeeld schudden zelfs wanneer youve ontbreekt al het overtollige gewicht. Ik blijf aan deze werkdag heb mijn slechte tijden. Elk meisje heeft, zelfs de meest vlekkeloze vrouwen van alle leeftijden hebben dagen waar ze gewoon niet echt het gevoel of het gevoel een beetje vet.

Ik haatte mezelf, voelde ik dat ik was onaantrekkelijk geen probleem wat mijn moeders en vaders vertelde me. Geen jongen ooit gekeken 2 keer naar mij, werd ik gezien als een vriend, maar in geen geval alles extra. Het niveau waar ik voelde dat ik het essentieel om een ​​ding te doen was toen ik mijn Bevestiging * voor de duur van de acht e klas. Geen contouren ondergoed kon mijn buik te verbergen in de jurk die ik droeg die dag. Ik stond bij de ingang van de spiegel en huilde hoewel ik sloeg me in de maag. Ik voelde me walgelijk, en onmiddellijk na die werkdag en na het bekijken van de foto’s van mezelf van die werkdag, ik begreep dat ik moest maken een transformatie. Ik voelde niemand kon ooit van me gehouden, maar ik wilde gaan houden mezelf. Ik nodig om gezond te krijgen, en vind de pracht in mezelf dat ik heb meegemaakt op geen enkele wijze getuige vlak voor.

In wezen zoals wed als om pesten te voelen is een kwestie van het verleden haar niet. Ik stond bekend als een vaars door een rude boy mijn eerste jaar in aanzienlijke college. Hij meldde het bij de ingang van iedereen in mijn cursus, noemde het hele huis voor mij. Ik was ook constant gepest door een jongen en een vrouw in mijn band natuurlijk.

Het was een zeer trage methode, maar ik voel dat ik heb het de ideale manier. Door mijn laatste kalenderjaar superieure college was ik ongeveer 135-140 kilo en tegenwoordig (vijf vele jaren later) Im op mijn bedoeling overgewicht van honderd en twintig. Sommige dagen Zieke nemen aan een minimale extra omdat ik echt echt het gevoel Im veel te mager. Onder geen enkele omstandigheid beschouwd zou ik op elk gewenst moment zie mezelf als ook slank.

Als Ik kijk in de spiegel nu, heb ik toch moeilijk geloven de transformatie die Ive lang vervlogen tijden door middel van. Mensen niet herkennen me, mannen en vrouwen die ik begreep mijn volledige jeugd zie me deze dagen, en hebben geen idee wie ik ben tot ik het zeg iets. De zoekopdracht op hun ontmoeting is de meest vervullende kwestie. Voor mij, Im just me, maar ook voor andere personen om mijn transformatie zien en totaal verbijsterd is een geweldig gevoel. Ik iets dat zo sterk vergezocht voelde bereikt. Ik ervoer geen idee wat er onder, wat ik moest zoeken als.

Ik geloof Ive gegaan via deze transformatie voor een motief. Theres een want ik zag er niet uit zoals ik nu doe in belangrijke universiteit, er is een verklaring waarom ik het essentieel om de kracht in mezelf om te zetten in gezonde vinden, en om te gaan door middel van de frustraties van het niet op te laten vallen gewicht, het bereiken van gewicht weer terug , en het ontdekken via deskundigheid wat gewerkt voor mij en mijn hele lichaam. Ik voel dat ik nodig heb om mijn verhaal te delen. Ik wil een inspiratie voor andere jeugdige meisjes en vrouwen van alle leeftijden. Ik word ondervraagd hele tijd hoe ik het deed. En Im een ​​stuk meer dan de inhoud voor iedereen mogelijk te maken. Dat is wat ik wil, ik wil helpen, ik wil een doel product en om hoop te geven aan personen die hopeloos omdat ik voelde me hopeloos op een punt. Met doorzettingsvermogen, kunnen we alles bereiken in alles wat we onze gedachten op. Gewoon om zelfs een persoon man of vrouw te helpen met mijn verhaal en mijn kennis te delen is meer dan genoeg voor mij.

Het belangrijkste element van mijn transformatie, is dat ik niet zelf heb laten vallen. Ik kreeg een self-waardig, maar ik heb niet een arrogantie of een gevoel van veel beter dan iemand anders. Ik heb zelfs nu niet aannemen Im helemaal niets onderscheidend noch ben ik hoger dan iemand, Im gewoon een meisje die bestaan ​​houdt, is spontaan, dwaas en heeft een gigantisch hart. Ik niet laten iets te krijgen om mijn hoofd, en ik probeer elke dag om mezelf op enige manier verbeterd om de reden dat er meestal ruimte om als mens te versterken en zullen we bijna nooit stoppen met studeren langs deze reis in leven.

Mijn Tips verwerven Evenwichtige en in goede vorm

Oke, als youre kijkend om overgewicht schuur, aanvankelijk ding Im normaal gevraagd is wat heb ik beginnen innemen en hoe ik veranderde mijn eetgedrag. Zijn grappig als mensen ontdekken hoe eenvoudig het is, maar het vereist een heleboel van wilskracht . Worden helemaal klaar om voedsel te offeren, maar vergeet niet om te behandelen door jezelf als een 7 dagen. Deel Regel is de belangrijkste component in te schakelen hoe u proberen te eten, zal het ook beginnen aan je buik krimpen. In het centrum faculteit kon ik beneden een dubbele cheeseburger en frietjes geen uitdaging. Zelfs van tijd tot tijd ruimte voor een milkshake, deze dagen, ik kan nauwelijks proberen een kleinen maaltijd eten voornamelijk vanwege de ruime. Dat is nog een ander probleem, niet proberen te eten tot youre hele. Mijn broer gaf me dat advies. Probeer altijd te eten tot youre inhoud . Als youre tevreden, als youre geen honger langer, stop met. Je niet hoeft te nemen rechts totdat youre klaar om pop. Dat is niet gezond.

Diverse plaatsen om te eten zijn onlangs de integratie van geschikte deel voedsel in hun menu’s. Theyre de helft van de afmetingen van hun reguliere porties en haar net voldoende voor een enkele man of vrouw. Standaard formaat platen bij plaatsen om te eten zijn een uitstekende afmetingen voor twee personen. Als je een normaal formaat maaltijd, eventueel te delen, of gewoon slash elk klein ding in de helft, en kies de 50 procent die je niet verbruikt woning. Ik beschouw een geweldige manier om u naar slechts verbruiken 50% is om te controleren met een doos geschikt voorafgaand aan uw maaltijd komt, op die manier kunt u deze plaatsen weg in de doos en het enige punt op de put is de hoeveelheid die u nodig hebt om eten.

 • Ik sneed gebakken levensmiddel wanneer een 7 dagen. Mijn favoriete moment is frites en zelfs tot op de dag ik uitchecken om zich aan deze regel. Mijn snelheid van het metabolisme geschopt in deze voorgaande paar jaren dus ik cheat een kleine extra dan toen ik eerste mijn manier van leven begonnen. Maar probeer uit te proberen om grote te eten gedurende de 7 dagen, en red een gebakken maaltijd voor de weekend .
 • Snacks werden een groot ding in mijn huishouden en ik moest al die snijden uit geheel. Ik maakte gebruik van het huis aankomen uit docenten en snack tot uiteindelijk avondmaaltijd tijd. Momenteel volg ik de 5 voedingsmiddelen een werkdag regel. Je hebt 3 ideale porties voedsel, en twee gezonde snacks gedurende de dag. De meest effectieve kwesties te gebruiken als snacks zijn mensen honderd calorie packs van wat je maar wilt. Ook rauwe groenten zijn lekker dit soort als wortelen. Vruchten, noten en granen zijn geweldig en heerlijk. Als youre op weg naar brood hebben, hebben het in de loop van een persoon maaltijd. Als youre in een restaurant, test om maar 1 stukje brood. Ook, als alternatief van wit, maak een routine van het ontvangen van tarwe of volkoren brood.

 • Als yourerubriek te hebben dessert, hebben niet het hele punt, aandeel met uw tafel.
 • Cardio is wat zal je het gewicht dat je wilt verwijderen. Het wordt aanbevolen om 3 keer per week doen. Als u een cursus die cardio integreert met lichte gewichten kunnen verkrijgen, dat is het mooiste wat je kunt doen. Muscle eet lichaamsvet dus als je begint steeds spiermassa, zal uw ongewenste vetgehalte materiaal naar beneden te gaan. U kunt eventueel in feite krijgt een zeer klein overgewicht van de spier, maar beproeft niet blik op uw pond. Als uw broek maat is het verwerven van mindere en je lijkt en gaan voelen prachtige, uw pond is helemaal niets, maar een selectie. Het verliezen van gewicht en het hebben van pak is over de manier waarop het zou je echt het gevoel. Als u glimp in de spiegel en je het leuk vindt, houden het uitvoeren van wat youre uitvoeren, maar dont maken van uw lichaamsgewicht een prioriteit.

  Voor mij, ik begon het volbrengen van fitness kickboksen waar mijn broer geleerd tae kwon do. Het creëerde mij komen om extra comfortabel voelen wanneer ik begonnen doen het werk om mijn broer er niet bij me. Nu kan ik sessie oefenen met mezelf of een vreemdeling en zijn van hoge kwaliteit. Dus als je voor het eerst begint, ga naar een vriend of familielid zijn er voor u voor de motivatie.

  Vanaf daar ben ik bij een gymnasium, omdat op die positie ik verplicht om toon en het gebruik van gewichten. Mijn dilemma met sportscholen is dat de machines zijn verschrikkelijk om te gebruiken. Zij kunnen u veel meer dan u te helpen pijn, door nogmaals uw rug te belasten. Ik gelegen een verslag over de vrouw algehele gezondheid dat u vertelt wat workouts je kunt doen met kosteloze gewichten, vrij dan de omslachtige gezondheids-en fitnesscentrum-apparatuur.

  Voor vrouwen, conditionering lessen zijn de ideale factor die u kunt doen voor uw gezondheid en voor uw hele lichaam. Ook voor een extra stap in de ideale route te vinden door jezelf een grote individuele coach voor 6 tot acht maanden. Ik merkte een uitstekende plek in mijn stad met de meest uitstekende trainers, en de cursussen echt kick mijn kont. Mijn probleem is mijn op elk time-shifting plan, dus ik opereren vanuit het huis van een ton. Ik heb een training bal en gewichten ik gebruik en om te veranderen van mijn regime ga ik op formulier en Dames Welzijn sites. Ze hebben prachtige routines die je kunt doen in het huishouden, maar je HEBBEN te worden gemotiveerd om dat te doen en niet-aspect opzocht. Voor fitness lessen, controleer uw regionale YMCA 🙂

  Beach Het menselijk lichaam is een groot proces ook. Gebruikmakend van hun banden en dieet methode kan heel goed alleen voor u uitvoeren. Mijn broer is een mentor en liet £ 30. in een mum van tijd.

  www.beachbody.com

  Ik hoop dat al mijn gegevens en tips kunnen van hulp aan iemand te zijn en dat u begint vandaag in het doen werken om een ​​veel beter systeem, superieure gezondheid en fitness, en rondom een ​​veel beter leven 🙂

  Category: Supplementen

  Comments are closed.