Nuttige tips voor snurken

Veel mensen zijn waarschijnlijk te snurken tijdens het slapen op hun rug. Het weefsel in de keel ontspant, beweegt weer naar de keel en blokkeert de luchtwegen. Probeer het stimuleren van het hoofd op zijn minst 4 inch op zodat de tong en kaak verschuiven naar voren en vergroten de ademhaling ruimte. Ga naar slapen op uw zijde als dat niet werkt.

Een gevulde neus heeft de neiging om het echt moeilijk om goed te inhaleren maken. Het creëert ook een vacuüm in de keel die een onaangename snurken zal veroorzaken. Gebruik een decongestant ‘s nachts wel aan te brengen neus strips aan de buitenkant van het huis van de neus.

Wat gaat er in het hele lichaam geschikt is voor het slapengaan misschien kan leiden tot snurken. Liquor activeert de keel spieren te ontspannen. Als ze het rustig aan, ze los en zet de lucht passage veroorzaakt snurken. Verbruik geen alcohol op minimaal 2 uur voorafgaand aan waarschijnlijk matras. Voedingsmiddelen, zoals zuivel en sojamelk kan leiden tot snurken, en het gebruik van cafeïne houdt niet alleen 1 grote ogen, maar ook stimuleert snurken.

Resterende obesitas bijdraagt ​​aan zwakke spiermassa toon in de keel. Dropping £ 10 veroorzaakt een afname van vetweefsel in de keel en opent de luchtwegen. Een kleine lichaamsbeweging gaat een lange manier om snurken te staken. Het uitoefenen van de keel spierweefsel gaat nog verder. Kies zanglessen om uit te vinden om de hogere gehemelte dragen en de macht van de keel open te stellen. Solliciteer zingen twintig minuten per werkdag om de spieren te versterken en ophouden het snurken.

Rook van tabak releases chemicaliën die het weefsel irriteren in de keel. Geïrriteerde membranen zwellen en het verminderen van dimensionering van de luchtwegen. Het gebruik van slaap-supplementen en antihistaminica ontspannen de keelspieren en leiden tot snurken. Die mensen met Snooze Apneu gebruik het gebruik van een apparaat dat bekend staat als de Lopende Optimistisch Airway Force Device. Zij maken gebruik van een masker dat perslucht blaast langs de luchtweg te behouden het te openen. Tandheelkundige bewakers, die is ingevoegd in de mond ‘s nachts, misschien de positie van de kaak om meer thuis laten. Als al het andere faalt, is er chirurgische procedures die slappe weefsel of aanpassingen het kader van de mond en keel aan de meeste ruimte voor de lucht in staat te passen.

verwijdert

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.