Obama beschuldigt verschrikkelijke appel dekking bedrijven voor de teelt van welzijn behandeling tarieven

In de loop van een toespraak op de Affordable Care Act in Boston op woensdag, Pres. Obama besloot de stijgende algemene ziektekostenverzekering kosten en annuleringen in de loop van de natie, het plaatsen van de schuld op ‘ongewenste appel’ verzekeringsdekking bedrijven enigszins dan op voorwaarden de handeling is.

‘Een van de factoren welzijn hervorming werd ontworpen om te doen was om niet alleen de onverzekerden, maar ook de minder dan-verzekerde, ‘Obama beweerde toelaten. ‘En er zijn een selectie van ons burgers, minder dan vijf% van ons bewoners, die een minimum te beperken-fee ideeën die niet de werkelijke financiële verdediging in de viering van een belangrijke ziekte of een ongeval niet leveren ontvangen heeft.

‘Vergeet niet, voorafgaand aan de Affordable Care Act, deze ongewenste appel verzekeraars ervaren-cost vrije loop elk individu een jaar aan de behandeling die u gekregen of aangewende kleine pre-present situaties beperken tot krikken uw premies of factuur u in persoonlijk faillissement. ‘

Terwijl Obama is verschoven de schuld weg van de act voor het verbeteren van de premies en annuleringen, een modern onderzoek door NBC News blijkt dat de president heeft gezien voor een paar jaren dat deze prijzen zou verhogen van de kosten of worden geannuleerd dankzij Obamacare.

‘Vier middelen diep bezorgd in de kosten-effectieve zorg Act vertellen NBC News dat 50 tot 75% van de 14 miljoen kopers die hun verzekeringspolissen verwerven afzonderlijk kan anticiperen op een â € ~ annulering ‘letter of het gelijk meer dan de komende 12 maanden simpelweg omdat hun huidige richtlijnen moet je niet spreken met de criteria die in opdracht van de nieuwe algemene wetgeving medische behandeling te verwerven. 1 deskundige voorspelt dat bedrag zo belangrijk als tachtig% kon bereiken. En allemaal zeggen dat een groot aantal van die mensen gedwongen om duurdere nieuwe procedures te kopen zal werkervaring â € ~ sticker schok, ”NBC genoteerd.

Obamacare werd geschreven om te laten de’ grootvader ‘van de premies die zijn gekocht net voor 23 maart 2010, wat aangeeft dat die premies verstoken van het bezit aan de Goedkoop Akte van de Zorg mandaten toch vervullen kon worden gesteld, ‘het Bureau van Wellness en Human Solutions toen schreef regelgeving dat deze bepaling versmald, door te verklaren dat als een onderdeel van een beleid werd aanzienlijk verbeterd gezien het feit dat die dag – het eigen risico, co-besteden, of beloningen, ter illustratie -. zou de dekking clausule niet

‘Buried in Obamacare beperkingen van juli 2010 is een schatting dat omdat standaard omzet in de specifieke verzekeringsplan markt â € ~ 40-67 procent ‘klanten niet in staat om hun plan behouden. En omdat heel wat richtlijnen zal zijn getransformeerd doordat de vitale dag, â € ~ het percentage van de persoonlijke huidige richtlijnen markt vergieten grootvader die zich in een aangeboden 12 maanden overschrijdt de 40 tot zevenenzestig% array. ”

Als eindresultaat, honderdduizenden mensen in kennis zijn gesteld dat hun bescherming wordt steeds geannuleerd om de reden dat het niet gaat om de door Obamacare voorwaarden voldoen, en andere mensen zien een toename in kosten.

Volgens een analyse van de Manhattan Institute, zullen de premies te verhogen over gemeenschappelijke voor volwassen mannen door negenennegentig procent en 62% voor vrouwen als gevolg van Obamacare.

Een man in Austin, Texas ontdekte dat hij verkreeg een kennen van de verzekering plan bedrijf Humana hem werd meegedeeld dat zijn premies zal worden uitgebreid met 290 procent, van $ 264,84 naar $ 711,42 per maand. Dit wordt steeds afgerond in te kopen voor de organisatie om een ​​hebben ‘ACA Compliant Policy.’

Een extra Humana koper in Texas werd niet lang geleden meegedeeld dat zijn tarieven zou escaleren van $ 212.ten per maand naar $ een, 356.sixty per maand, een maximaliseren van 539 procent.

Dit alles lijkt tegen te spreken Obama’s verzekeren dat ‘als u uw verzekering programma wilt, u zult het vast te houden. Niemand zal met name klaar te zijn mening dat afwezig van u. Het niet is gebleken maar. Het zou niet tot uiting in de lange termijn. ‘

Obama aangepakt dit op woensdag, ook het plaatsen van de schuld op verzekeringsplan bedrijven.

‘Dat is wat ik gemeld toen ik werkte voor de plaats van het werk. Dat was onderdeel van de garantie die we gebouwd. Maar sinds de wetgeving werd overhandigd, als verzekeraars een beslissing te downgraden of te beëindigen deze ondermaatse plannen, lager dan wat we gemeld de wetgeving is, je hebt verworven om ze te verwisselen met een hoge kwaliteit, een uitgebreide dekking aangezien dat ook een centraal uitgangspunt van de zeer betaalbare zorg Act van de extreem aanvangt. ‘

Category: Supplementen

Comments are closed.