Obamas gezondheid en fitness behandelingsprogramma: Illegale of onethische

President, Barack Obama heeft een enorme alter om ldquomodernize gezondheid en fitness care & door het genereren van alle wellness informatie gestandaardiseerd en digitale beloofd. & rdquo Een deel van zijn formidabele wellness zorg applicatie zal het automatiseren van klinische gegevens van alle Amerikaanse burgers zijn in te kopen om te maken de algehele gezondheid behandeling cursus van actie veel meer kosten-productief.

Maar zelfs voorstanders van Obama’s strategie hebben erop gewezen dat het maken van zeker dat de privacy van de gegevens van patiënten bij een genationaliseerde pc gemeenschap taai. Er zijn duidelijke zorgen over hackers en programma mislukkingen. En nieuw op het internet algehele gezondheid geschiedenis eenheden, dit soort als Google Health en fitness zijn momenteel geen onderwerp voor de gezondheid en fitness verzekering dekking Draagbaarheid en Accountability Act, de landelijke algemene wetgeving inzake gezondheid privateness.

Dit is met name echt als je kijkt naar de voorstanders van het gebruik van een programma gebruik te maken van zogenaamde & lsquov-chips & rsquo bestaat uit alle & nbspa persoon & nbspmedical feiten. Geen enkele heeft gemeld hoeveel informatie zal worden opgenomen in die mensen implantaten. DNA? AIDS feiten?

Met zo aanzienlijk info verblijft momenteel in het gedrang net autoriteiten stabiliteit systemen, hoe kan Obama misschien vertrouwelijkheid van die documenten te garanderen?

Ook al in 5 een lange tijd de VeriChip Corp, de Amerikaanse onderneming die microchip implantaten, maar heeft om winst te maken, heeft men investeert intens – tot $ 8.000.000 per jaar – om nieuwe markten te genereren

.

executives van het bedrijf hebben gezegd hun huidige pers is het taggen van ‘substantieel-hazard’ clients & mdash diabetici en mannen en vrouwen met hartkwalen of ziekte van Alzheimer.

In een medische noodsituatie, kon het ziekenhuis medewerkers een lezer rond arm van een patiënt golf, krijgen een ID selectie, en vervolgens, via het internet, voert u een corporatie databank en trek de identificatie van de persoon en professionele medische historisch verleden.

Om gezondheidswerkers, een ‘starter kit’ – eindig met 10 injectiespuiten, 10 VeriChips en een lezer – kosten $ 1, vierhonderd, volgens de feiten op de Verichip website terrein. Om patiënten, een microchip implantaat suggereert een $ 200, out-of-pocket kosten aan hun arts. Momenteel chip implantaten meestal niet beschermd door particuliere gezondheidszorg verzekeringsinstellingen, of door Medicare en Medicaid.

Voor bijna twee jaren, heeft het bedrijf het aanbieden van ziekenhuizen gratis scanners, maar acceptatie is beperkt. Volgens de meeste moderne SEC kwartaal indienen van het bedrijf, hebben 515 ziekenhuizen toegezegd om deel in de VeriMed gemeenschap te krijgen, toch slechts honderd daadwerkelijk zijn uitgerust en ervaren om het systeem te gebruiken.

Sommige mensen en hun families denken waarom ze eigenlijk moeten laten varen, niet-invasieve labels deze soorten als MedicAlert, een klein-tech armband, dat paramedici waarschuwt als patiënten hebben echt ernstige allergische symptomen of een chronische gezondheid-gerelateerde situatie, voor de microchip implantaten.

Begin september, tot tweehonderd klanten van Alzheimer die in de Palm Beach gebied is geïmplanteerd met de microchip door het bedrijf VeriChip absoluut kosteloos.

De chip, die ongeveer de afmeting van een rijstkorrel, bevat een 16-cijferig identificatienummer dat wordt afgetast bij een zorginstelling. Toen het bedrag wordt geplaatst in een database, kan het zeer belangrijk klinische gegevens bieden. Mensen zijn eerder in de rij voor de VeriChip, maar het kan nu al worden aangewakkerd controverse.

Het verhaal, door ABC tv uitgevoerd set News, gevraagd slechts een reporter op het verzoek, ‘is groot Brother watching? ‘

De relatieve duurzaamheid is een grote reden waarom Marc Rotenberg, van de Digital Privacy Information Center, is achterdochtig over de motieven van de organisatie, die een jaarlijkse kosten te houden kost dossiers van cliënten.

De firma kost $ 20 per jaar voor het winkelend publiek om een ​​’een bepaalde-pager’ hold op haar databanken & Mdash een bestand van bloed vorm, allergische reacties, drugs, rijbewijs informatie-en woon-wil-richtlijnen. Voor $ 80 per jaar, blijft het totale klinische erfgoed van een individu te houden. In laatste dagen zijn er geruchten op Wall Avenue geweest, en elders, van de potentiële gebruik maakt bij RFID in mensen: het chippen van Amerikaanse soldaten, gevangenen, of van allochtone medewerkers, om een ​​handvol te identificeren

.

In & nbspMay 2008, een protest buiten de Alzheimer’s Neighborhood Treatment Centre in West Palm Beach, Florida, vestigde de aandacht op een twee-kalenderjaar herziening waarin tweehonderd mensen de ziekte van Alzheimer, samen met hun verzorgers, zouden ontvangen chip implantaten. Vader en moeder, jongeren en ouderen mensen afkeurde de strategie, met symptomen en plakkaten.

‘Chipping Mannen en vrouwen is onjuist’ en ‘Mannen en vrouwen zijn niet Dieren,’ de signalen te lezen door. En: ‘. Einde VeriChip’

Dr Katherine Albrecht, de RFID-criticus die de demonstratie organiseerde, Vergelijkbare problemen doen op haar www.AntiChips.com world-wide-web-site.

‘Is het gepast om de meest kwetsbare medewerkers gebruiken van de maatschappij voor invasieve klinische exploratie? Moet de onderneming bevoegd implantaat microchips in mensen wier psychische aandoeningen betekent meestal dat ze volledig opgeleid toestemming niet geven? ‘ schreef ze.

Zoals de polemiek opwarmt, wetgevers zijn meer en meer momenteel uitgewerkt in de strijd. Twee staten, Wisconsin en North Dakota, een tijdje geleden gepasseerd wetgeving die het druk implanteren van microchips in mensen. Andere staten, dit soort als & nbspOhio, Oklahoma, Colorado en Florida, studeert soortgelijke wetten.

In de tussentijd worden Oklahoma wetgevers debatteren over een factuur die microchip implantaten zouden toestaan ​​in mensen gevangen geweldsmisdrijven. Veel voelde dat het een goede manier om een ​​oogje houden op misdadigers ooit geproduceerd uit de gevangenis te houden.

Maar andere wetgevers verhoogd overwegingen. Rep John Wright bezorgd, ‘Blijkbaar zijn we op weg naar volledig plaats het ‘merk’ op deze personen.’

Rep Ed Cannaday vond de druk chippen van gevangenen ‘invasieve …. We zijn op weg naar beneden, dat hellend vlak.’

Nog een ander nadeel van microchip implantaten is het vermoeden dat ze zijn verbonden met de meeste kanker in onderzoek dieren. Tegenstanders van de menselijke microchipping zijn bezig met de snelheid waarmee deze chips kreeg goedkeuring van de Amerikaanse Food and Drug Administration. Tegenstanders zoals Dr Albrecht geloven dat de Food and Drug Administration goedkeuring heeft veel meer te maken met politiek dan medicatie.

Tegenstanders voorstellen dat de federale overheid is het kiezen van de meest kwetsbare burgers voor de eerste implantaten & mdash Alzheimer-patiënten, gehandicapten, achterlijk, ouderen en mdash maar vroeg of laat elke individuele mens steeds in de VS, Mexico en Canada wordt verwacht dat de microchip implantaten al was het maar om te blijven houden bijhouden van hen en hun acties.

‘Onder het federaal ondersteund Nationwide Animal Identification Procedure (NAIS), elektronische labels zijn naar verwachting worden aangebracht op de VS veertig miljoen boerderijdieren aan toezichthouders mogelijk te maken voor het bijhouden van en antwoord te houden onmiddellijk tot wanorde, bioterrorisme en andere calamiteiten, ‘volgens een Small Business Week artikel.

‘Tegenstanders hebben nogal wat vrees over deze strategie, onder hen dat het de voorloper van een gelijkwaardige procedure voor de mens kunnen zijn Het idee, verspreid in blogs, gaat als volgt:. Je controleert het op de dieren 1, het aantonen van de haalbaarheid van de radiofrequentie-identificatie apparaten (RFID) aan elk en acties van elk dier te controleren en welzijn erfgoed uit de levering aan de dood, en vervolgens overbrengen op mensen. ‘

Jim Kouri, CPP is momenteel vijfde vice-voorzitter van de Nationale Vereniging van hoofden van politie en hij is een personeelsbeleid auteur voor de Nieuwe Media Alliance (thenma.org). Daarnaast is hij de nieuwe editor voor weblog de Household Conservatieven Fonds. Kouri dient ook als politiek adviseur voor Emmy en Golden Globe winstgevende acteur Michael Moriarty.

Hij is vorige chief in een New York City woningen venture in Washington Heights bijgenaamd ‘Crack stad’ door verslaggevers die de drugsoorlog in de jaren tachtig. Daarnaast was hij als directeur van algemeen elementaire veiligheid op een New Jersey universiteit en directeur van de veiligheid voor verschillende belangrijke organisaties. Hij diende ook op de Nationale Drug Task Force en getrainde politie en stabiliteit officieren in de loop van de natie. Kouri schrijft voor vele rechtshandhaving en veiligheid tijdschriften die Hoofd van Politie, Politie Occasions, De Narc Officer en anderen op te nemen. Hij is een informatie schrijver voor TheConservativeVoice.Com en PHXnews.com. Hij is ook een columnist voor AmericanDaily.Com, MensNewsDaily.Com, MichNews.Com, en hij is gesyndiceerde door AXcessNews.Com. Hij verscheen als on-air commentator voor meer dan honderd Televisie en radio nieuws en bespreken shows zoals Oprah, McLaughlin Report, CNN Headline News, MTV, Fox News, etcetera.

Voor een abonnement op Kouri’s publicatie samenstellen naar en produceren ‘ledenadministratie’ over de kwestie lijn.

Category: Supplementen

Comments are closed.