Oefening Mindful nemen in de lichamelijke oefeningen voor trekontlasting en Ponden Reduction

4 Mindful Inname Richtlijnen voor Pressure tekenen en symptomen

We zien eten, nemen we in levensmiddel ontlasten! Dat lijkt het motto van de Verenigde Staten helaas zijn. Hoewel krijgen we veel plezier aan de lekkere kleine hapjes van voedingsmiddelen, dan stam we dan de gevolgen van vet te bereiken en wellness moeilijkheden. Een kleine mindfulness kan in worden gezet observeren om hulp te druk tekenen en symptomen te verlichten.

Instructie de geest kan verminderen spanning hormonen

het Stel je voor of niet, bewust fysieke oefeningen voor trekontlasting en pond daling zijn wetenschappelijke. In werkelijkheid hebben wetenschappelijke tests bleek dat wanneer mensen communiceren met hun intenties en doelen, de prefrontale cortex van de hersenen wordt gestimuleerd. Een Wat doet de pre-frontale cortex doen? Wanneer gestimuleerd, de pre-frontale cortex duurt meestal onderdeel in de voorbereiding, totstandkoming verdienen, en gedrag. Activiteit van dit element van de geest wordt georkestreerd door de visie en voornemens in overeenstemming met de plannen. Het voert het systeem in beweging – motor actie. Exploratie vertoont ook dat wanneer de gevoelens van intenties of doelstellingen worden vertraagd of ingesteld op het weer brander, de pre-frontale cortex decodeert uitvoering dus niet tot uiting. Wat betekent dit over te brengen aan ons dan? We zullen moeten gaan met mindfulness. Het trainen van de geest kan helpen prevaleren boven de angst hormonen en het bereiken van uw gewichtsverlies ambities. Er zijn 4 zaken die u kunt doen om blijken veel meer bewust te zijn:

(1) Denk positief

wou bovendien intentie gelijk te zetten, zorgen opluchting, en ambities bereikt.. Uw gedachten is krachtig, en het is uiterst belangrijk voor u om uw energie richten op zaken die je wilt realiseren en niet over de destructieve zetten. Weet je nog hoe de pre-frontale cortex werken? Als je ooit een raadsel waarom je niet vooruitgang kon maken met vet te verminderen, dan is waarschijnlijk het was vooral vanwege de manier waarop je had gedacht. Overwin de stinkende verbeelden met optimistische gevoelens, en je zal ook een stuk minder druk. Je hebt honderd% beheren van elke gedacht, dus u moet uw communicatie te begrijpen met je. Als je moet, componeren constructieve aanbiedingen en zet ze in je omgeving (dat wil zeggen, het toilet spiegel, koelkast, computer horloge, en vele anderen.). Te slaan. Elke keer dat een schadelijke ideeën begint om je gedachten over te steken, zingen deze offertes aan op uw eigen. Ook verwijder je zelf van ongunstige personen die roddelen, klagen en zeuren. Daarnaast kunt u maatjes met degenen die het dagelijks leven aanbidden en motiveren in de richting van uw doelen.

(twee) Mediteer.

Mediteren roept een veel bekeken voor een groot aantal mensen. Je zou kunnen nadenken van een yoga-instructeur zitten in kleermakerszit in de plaats. Dat gezegd hebbende, meditatie ook benieuwd over een of ander ding diep en intens. Door het uitvoeren van deze, kan je net zo snel nog een keer weer klaar te maken pre-frontale cortex van de hersenen voor het uitvoeren van uw ontwerpen. Er zijn een paar technieken die je misschien wel wilt zelfs over geloven in het bereiken van uw doelen. Hier is de synopsis, maar je kunt studeren over hen in meer diepte op mijn hub getiteld negen methoden om uw gewichtsreductie doelstellingen te bereiken.

  1. Self-evaluatie van uw gedragingen die zijn bedrijf u terug van uw plannen.
  2. Bereid uw doelstellingen met een lijst van gedragingen u kunt deelnemen aan om deze te bereiken.
  3. Aanpak deadlines voor uw plannen.
  4. Dompel je zelf met goede publicaties, tijdschriften en tv set-shows over de zaak van uw plannen.

(3) Rest via beheerde ademhaling procedures.

Family Wellness Gezondheidszorg Harvard School Tutorial, adem te beheren is een uitstekende ontspanning systeem. twee Hoewel het misschien lijkt onnatuurlijk om wat te zijn, diepe luchtwegen vult de longen en moedigt gehele zuurstof handel. Het voordeel is langzamer hartslag evenals vermindering of gestabiliseerd bloed stam die in transformeren verlicht angst. Aan de andere kant, kan oppervlakkige ademhaling je echt het gevoel alsof je niet genoeg lucht te verkrijgen. Het kan ook ontstaan ​​druk en nervositeit. Als gevolg hiervan, zal diepe ademhaling fysieke oefeningen die je ondersteunen bij drukverlaging. Door aan te maken produceren cortisol reactie in het menselijk lichaam, heeft het de neiging om slechts een op menselijk lichaamsvet houden. Om die reden is het verlichten van angst maakt het ook met ponden reductie.

(4) Neem in tot uiteindelijk 80 pct geheel.

Human moeder natuur, afkeer van honger, en net als voor voedsel stelen van onze geest. Wij aanbidden onze sociale bijeenkomsten of ze zijn echtgenoot en kinderen barbecues, potlucks in de kerk, of gewoon uit eten met vrienden. Sociale voeden met een goede stam reliever voor sommigen, maar het benadrukt ook onze tailles. We optreden woning van onze bijeenkomsten emotie extreem vol en soms ellendig. Bovendien is de schuld sets in dat we misbruikt ons lichaam en de kilo schaal vertelt ons zo. Hoe overwinnen we dit soort van een dilemma? We zullen niet in staat zijn om gewoon opgeven onze familie en goede vrienden! Gelukkig is het alternatief is van jou. Je hebt handvat van de hoeveelheid voedsel die u inch langzaam en geleidelijk consumeren en slechts tachtig procent geheel is een geweldige mentaliteit te hebben. Het laat je een deel van de sociale activiteiten zonder emotie beroofd zijn. Echter, je nooit zorgen te daarna lijden. In simpele feit, kunt u ervaren plezier en gezond als je bedenkt regelen van je hersenen.

Het wegwerken van het lichaamsgewicht kan moeilijk zijn en wek je nerveus en onder druk gezet te zijn. Door het plaatsen van een handvol bewust oefeningen in put en het werken aan hen kan u helpen veroveren alleen dat. In flip, het pond. zal beginnen om zich te ontdoen van. Dus, doe het rustig aan en plezier te krijgen van het systeem.

brengen aan ons wat u Imagine

Je kijkt naar de ‘Oefening Bewust eten Fysieke oefeningen voor Worry Vermindering en Ponden Reduction’ door Abby Campbell. Vergeet niet om weg te gaan van een opmerking en over te brengen aan ons wat je eronder aannemen. Dan deel het korte artikel met uw familie en vrienden. Je zou zelfs kunnen delen op Facebook, Twitter, of Pinterest (knoppen om uw geschikte).

Over de maker

Abby Campbell, BSc, SFN, SSN, CPT, is een primaire professionele fysieke fitheid en voeding deskundige, onderzoeker en auteur geplaatst. Voor de eerdere tien decennia heeft zij talloze vrouwen op regionaal en op de lijn om zich te ontdoen van het systeem vet gecoacht en begeleiden gezonder leven. Haar consumenten hebben talloze lbs misplaatst, teruggewonnen gezondheid, en in contact met haar Coach Geen Gimmick. Ze komt uit Noord-Virginia, maar woont nu in Charlotte, North Carolina. Abby is getrouwd voor 20 een lange tijd en heeft drie ontwikkelde dochters, een bijzonder van die autistisch is. Ze is een 19 kalenderjaar meeste vormen van kanker overlevende.

Referenties

[1] Haynes, JD, Sakai, K., en Rees, G., et. Al. (2007, februari twintig). Het onderzoeken Verborgen Intentions in het menselijk brein. Aspecten http://www.wellbeing.harvard.edu/fhg/updates/update1006a.shtml.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.