Oestrogeen Aanpassingen Voor de duur van Weight Decline

Oestrogeen is een hormoon dat invloed heeft op de verbetering en de algehele gezondheid van de vrouw voortplantingssysteem en borstweefsel. De eierstokken ontwikkelen meest oestrogeen in het menselijk lichaam onder het niveau van de puberteit en de menopauze. De belangrijkste voeren van oestrogeen is om de eisprong te bevorderen. Volwassen mannen hebben ook kleinere hoeveelheden oestrogeen in hun lichaam, ook al gezondheidswerkers niet een kristal helder begrijpen van het hormoon zijn actief in mannetjes. Deze write-up zal de concentratie meestal op de uitdaging van oestrogeen en het lichaamsgewicht daling bij vrouwen.

gals voeren menopauze of perimenopauze (een fase voorafgaand aan volledige menopauze), hun eierstokken maken veel minder oestrogeen. Deze verminderen in hormonen is verantwoordelijk voor een aantal typische menopauze tekenen en waarom voor een flink aantal jaren medische professionals routinematig voorgeschreven oestrogeen alternatief voor de menopauze gals.

Talrijke artsen denken dat oestrogeen bijdraagt ​​aan overgewicht te krijgen tussen vrouwen in de loop van en na de menopauze. Sommige wetenschappelijke proeven voorgesteld dat tijdens de menopauze het gehele lichaam reageert op het verlies van oestrogeen uit de eierstokken door te streven naar meer oestrogeen ongewenste vetcellen ontwikkelen. Krijgen in oestrogeen te maken, de cellen moeten winkel extra vet. De cellen rijden om overtollig vet te winkelen triggers metabole veranderingen die leiden om gewicht te krijgen. Vandaar dat een submit-menopauzale meisje kon overtollig gewicht te verkrijgen, zelfs als haar eten plan en oefening resteert voor de exacte als ze werden voorafgaand aan de menopauze.

Aangezien de correlatie tussen ongewenste vetcellen en oestrogeen, studies tonen dat mannen en vrouwen die lijden aan obesitas hebben de neiging om dan normaal oestrogeen fasen hebben. Ook mannen en vrouwen die bijzonder dun, deze soorten als anorexia mensen, hebben oestrogeen niveaus die veel te klein zijn. Omgekeerd, wanneer een overgewicht meisje verliest lichaamsgewicht, haar oestrogeen fasen zal gewoonlijk vallen.

Voornamelijk gebaseerd op de nieuwste medisch onderzoek, de meeste medische professionals zijn van mening dat het het grootste deel van de vrouwelijke patiënten die te verminderen vet wil kennis een afname van oestrogeen graden. Al uitgebreid het dieet programma en de hoeveelheid geld gewichtsverlies verstandig niettemin de hoeveelheid oestrogeen verlies moeten niet van afgifte. Toch geen medische professionals aanbevolen dat vrouwen van alle leeftijden van plan om te beginnen uit een overtollig gewicht-verlies dieet regime programma al een uitgebreid lichamelijk zoals screening van hormoonspiegels. Elke niet-menopauzale getroffen persoon die activiteiten indicatoren van verminderde oestrogeen, terwijl een dieet behoefte om te controleren met met haar arts. Deze types van borden zou kunnen vermoeidheid, ‘s nachts zweten, ongelooflijk opvliegers, geheugen problemen, gebrek aan concentratie, gezamenlijke ongemak, vaginale droogheid, droge huid of afname van seksuele motivatie betrekken.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.