Ok Britse eilanden: Wat is omhoog met Engels tanden?

Engels Tanden …

ik zag ‘Top apparatuur’ op BBC Amerika en was willen weten in welke andere plaats kon twee presentatoren herhaaldelijk grapjes over de 3 presentatoren tanden. Manier ook persoonlijk voor de meeste doelgroepen, en het was niet voor, wat op een andere plaats, zou duidelijk zijn oorzaken. Ze waren genadeloos plagen Richard Hammond simpelweg omdat zijn tand werden witte en rechte!

Ik was een beetje verbijsterd. Niet tevreden met het bezitten van materiaal, traditioneel, de ergste tand in West-Europa, het zou nu blijken dat als je een beetje iets over het deed, je hebt dan uit voor spot. Zorgen over je glazuur was nu ijdelheid.

Niet dat ik was goed geïnformeerd van onze nederige positie in de aarde ranglijst van persoonlijke verzorging, terwijl hij in Engeland, maar het werd ontworpen duidelijk toen ik getransplanteerd naar Zuid-Californië, die heeft te rangschikken, voor altijd, op 1 ras in dat individuele afdeling. Vrijwel 20 jaar van hier wonende, en mijn tanden zijn bijna hersteld van de tandheelkundige misbruik van superieure verouderde blighty.

Echt, dat is niet eerlijk eerlijk. Ik was een groot deel van het probleem, in dat ik de essentiële dag-tot-dag routine onderhoud, poetsen, maar was gelukkig onbewust van de wonderen van flossen en andere componenten van mondhygiëne. Ervoer ik op geen enkele manier gehoord van het bezitten van uw email schoongemaakt, want goed voorbeeld.

Nou, ik had, maar het was voor onze hond. De hond kocht zijn tanden gereinigd door de dierenarts, ik vermoed omdat hij was volkomen onzin om met een tandenborstel, terwijl we gebouwd laag op laag van plaque. Het uiteindelijke resultaat van deze fusie was de resultante, onaangenaam bezoek aan de tandarts te krijgen holtes gevuld. Het ervaren om vooral schrijnend omdat je alleen niet in geslaagd om zelfs geloven over je tanden tot ze schaden. Een holte was niet echt een holte totdat uiteindelijk kon je de suggestie van je tong in te plaatsen. De tandarts zou rond schrapen en boor tot aan ervoer hij een groter gat, vul het vervolgens met gesmolten lepels, of wat dan ook.

Blijkbaar krijgen van een tandarts in de Britse eilanden is dus een aanzienlijke druk, dat als een carrière , zelfmoord is frequent. Verhoog ik mijn tandarts om die aanbieding. Hij was een tikkeltje humorloze, op zijn zachtst gezegd, en enige tijd onmiddellijk na het vullen mijn laatste aangeboden tand met metalen, stortte hij in een depressie en hing zichzelf op. Ik was nu, zonder dat een tandarts en reisden naar Newcastle voor mijn universiteit vele jaren. Kalenderjaar slechts een was een beetje verpest door de gelijktijdige komst van vier verstandskies. Ze verdrongen naar ruimte in mijn staal gevulde mond, knijpen de eerder genoemde amalgaam uit hun tandheelkundige placeholders. Ik heb nooit gelegen eventuele klontjes van staal, dus ik dacht dat ik slikte ze in de nacht.

Het eindresultaat was dat ik in een paar snelle maanden ervaren 4 schitterende, onbeschadigd verstandskiezen, en een grote puinhoop in -onder. Van het programma van dit pijn ging doen, die mij in een poging om een ​​tandarts te ontdekken gevraagd. Dit is een uitdaging in het Noord-Oosten, de plek voor vele generaties, een gemeenschappelijke achttiende verjaardag stroom was om te hebben wat er van uw email verwijderd, en een mooi nieuw gevestigde van falsies zetten inch

I was gericht op de tandschool de plaats potentieel depressieve tandartsen werden gekwalificeerd. Plezier van vreugden, kreeg ik een enkele van mijn collega-cursisten die op mijn mond (met toezicht van een volwassene.) Ik zag deze waardeloze ziel op een regelmatige basis, het vinden gedronken, streven, en vooral niet op te halen jongere meisjes, en alle andere verlegenheid van leerling lifestyle.

Dus, ervoer ik ten minste acht tanden gehaald door een scherpe 20 iets uit de Punjab, in een partij die nu in aanmerking zouden komen als serieuze kooi vechten, (later goede vrienden werden we .) Het opvullen bleek een uitdaging, want mijn gretige goede vriend zag een mogelijkheid om een ​​eenvoudige A te krijgen, door het invullen van mijn mond met zowat elke experimentele apparaat op (of bijna op) de markt.

Mijn mond is pijn in het geheugen, als ik produceer, en ik verbazen, waarom op aarde wij Britten zijn Ok met mogelijk dit te laten gebeuren. Tandheelkundige behandeling, hoog geprijsd maar het kan mogelijk zijn, is verschrikkelijk fantastisch in Zuid-Californië. Uw comfort en gemak wordt genomen als zeer ernstig als uw verzekering, en de tandartsen voelen, in mijn werkervaring, een ongelooflijk gelukkig veel zijn.

Rijden om de klus te klaren in een open up leidende Porsche zal dat te doen, denk ik. Doen het werk voor de National Health en fitness en rijden in werken in een verroeste Allegro met een verlopen APK, niet. De Amerikaanse Tandartsen zijn kunstenaars op zoek naar perfectie te bereiken, het Verenigd koninkrijk tandartsen moeten 300 mensen per uur te zien, en ze gaan allemaal valse tanden hebben tegen de tijd dat ze achttien toch. Piss zeer slechte inzet, zonder een vraag.

Ik zag bewijs van alter verleden tijd dat ik bezocht, met Britse eilanden tieners die lijden de draad-marteling wonderen van orthodontie, aanzienlijk als hun neven in de hele vijver hebben voor tal jaar. Maar toen zag ik Clarkson en Captain Trage leveren van de Hamster echt een harde tijd en erkend, het zal in geen geval echt te verbeteren. Niet rechts totdat Jonathan Ross beseft dat niet klaar om te zeggen dat de letter r is een spraakgebrek, niet een schattig personage fout.

Ik ben zelfs niet waarschijnlijk borstelige wenkbrauwen, earsprouting en terug haar aanraken, perfect slechts een uitdrukking,, mensen van vandaag, krijgen het scheermes om de overtredende follikels …

Dure Hub Reader

Als u genieten van deze hub, kunt u kijken op mijn e-book,

Category: Supplementen

Comments are closed.