Olie aan Zits Aid

Olijfolie kunt inschakelen hydrateren de huid zonder de poriën te verstoppen. Olijfolie kan worden toegepast nadat de huid is gewassen of medicinale aan het huidoppervlak te rehydrateren.

Ricinusolie is een noncomedogenic olie die kan worden toegepast als een reinigingsmiddel. Masseer 1 tl. castorolie om de ervaring voor twee minuten, neem dan weg de extra olie met een stomende washandje.

Tea tree olie is een antimicrobiële en anti-schimmel olie die evenals zal werken benzoylperoxide in het beheren van acne vlekken. Tea tree olie kan worden gebruikt om de huid tot drie gevallen werkdag.

Lavendel olie vermindert irritatie en kan helpen vernietigen off acne-leidt tot micro-organismen op de huid. Verwerk een paar druppels lavendelolie op een schaal van drinkwater, splash vervolgens op om de huid direct na het wassen.

Kamilleolie een anti-inflammatoire olie die roodheid en hulpmiddelen kunnen verminderen krimpen ontstoken cysten pukkels en puisten. Nemen kamille olie in een kom van zeer hete h2o, mager overheen met een handdoek over je hoofd gedurende 15 minuten, dan splash het gezicht met interessante H2O.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.