Olie trekken: probeer het voor wittere Enamel en een voedzame Mouth

Wat Oil Pulling?

Zijn geen top geheim dat de mond een voedingsbodem verdieping van micro-organismen, en de meer gezonde uw mond, hoe meer gezond je zal zijn. Olie trekken is wanneer u een levensmiddel kwaliteit olie te gebruiken als mondspoeling om grondig te reinigen en de mond te desinfecteren. Wanneer een individu olietrekken, gebruiken ze gezonde oliën om de mond en het tandvlees van ziektekiemen te reinigen. Net als de olie toegepast in een auto of vrachtwagen helpt elimineren het vuil en deeltjes die is opgebouwd in de motor, olie trekken kan helpen verwijderen van het vuil en bacteriën in onze mond om het schoner te maken. Je mond spoelen met olie zal beslissen up deeltjes, stik micro organisme en los te komen tandplak en tandsteen.

Olie trekken heeft overal al een behoorlijk lange tijd.Het toepassing gebruik te maken van olie naar de mond te reinigen dateert uit historische tijden: het heeft zijn wortels in Ayurvedische middelen en mensen vandaag zijn vertrouwen op olie trekken voor talloze decennia. Gewoonlijk was het gedaan met sesamolie, maar heel wat mensen (ikzelf gebundelde) gebruiken kokosolie of olijfolie als vervanger.

gedocumenteerde Toegevoegde voordelen van Oil Pulling

 • Bleekt tanden
 • Geneest aften
 • Nieuwe adem
 • gezonder tandvlees
 • Verlaagt gevoelige tanden
 • Verlaagt kiespijn
 • Krijgt ontdoen van tandsteen en plaque
 • Kills kiemen
 • Greater snooze
 • trekontlasting
 • Helpt bij sinus congestie
 • Gevechten verkoudheid
 • Anti vermindering
 • Assists Breathing
 • Wist poriën en de huid
 • Vermindert acne, eczeem, psoriasis
 • Detox
 • en nog veel meer …!

  Heeft Oil Pulling de klus te klaren? Of is het gewoon een trend?

  Sommige individuen hebben beschreven dat hardnekkige situaties zijn genezen van olie trekken, aandoeningen zoals hoge bloeddruk kracht, artritis en hart kwaal. Veel aandoeningen ontstaan ​​in de mond, om de reden dat van alle bacteriën er ontdekt. Deze kiemen krijgt in onze bloedbaan en zal problemen veroorzaken en kan leiden tot ernstige aandoeningen. Dus als u uw mond spoelen met olie u deze gevaarlijke micro-organismen die kunnen worden genereren onwel verwijderen.

  Heeft olietrekken de klus te klaren? Mijn korte antwoord is, Sure! Ik heb doen het al enige tijd en hebben de resultaten bekeken. Uit persoonlijke praktische ervaring heb ik erkend dat gezien het feit dat ik heb het beoefenen van olie trekken, mijn mond voelt schoner, mijn tanden zijn een stuk minder gevoelig en mijn allergieën zijn veel minder extreem.

  Olie trekken met Kokosolie : de extra voordelen van kokosolie

  Een bijzonder van de gezondste oliën Over

  Kokosolie is een geweldig voor de huid en zijn heel voedzaam voor het systeem!. Het werkt ook als een anti-oxidant en helpt bij het bestrijden veroudering. Toen ik mijn mond met olie spoelen, ik wil kokosolie gebruiken als gevolg van het feit dat het antimicrobiële: het doodt microben en kan ze stoppen uit te vergroten of te verspreiden. Kokosolie bevat laurinezuur laurinezuur is echt ongewoon in karakter en zijn alleen waargenomen in een handvol factoren: welke palmpitolie, kokosolie, geiten-en koemelk en moedermelk bevat. Laurinezuur is antibacteriële en anti-schimmel dat is waarom het zo mooi zal werken in het reinigen van de mond. Kokosolie is ongelooflijk voedzaam en zijn een heerlijke olie om te gebruiken. Aan het beste van al deze goede dingen, het heeft ook een aangename smaak dus het maakt olie trekt een kleine eenvoudiger.

  Hoe Oil Pull

  Populaire oliën om te gebruiken voor olie trekken onder meer zaken zoals: kokosolie, sesamolie en olijfolie. Gewoonlijk olietrekken wordt bereikt met sesamolie, maar veel mannen en vrouwen gebruiken kokosolie. Zoals gezegd vlak voordat ik de voorkeur om kokosolie te gebruiken, vooral vanwege de antibacteriële huizen en om de reden dat ik hou van de smaak. Ongeacht wat olie die u kiest, maar zorg ervoor dat je een maagd geperste olie te gebruiken voor optimale prestaties. Als oliën worden opgewarmd door extractie het doodt een groot deel van de gezonde vitaminen en mineralen.

  Het is best om olie te trekken op een leegstaande buik en het is aangeraden om het te doen allereerste punt in de ochtend. Schep ongeveer een eetlepel olie en leg het in je mond. Als u in dienst kokosolie, kan het stevig worden op 1, laat het zacht worden in je mond en dan beginnen zwiepende. Nu is dit het moeilijkste aspect: je moet het swish over in je mond gedurende twintig minuten! Ik weet dat dit wordt weergegeven als een lange tijd, maar het volume van de tijd dat de olie in je mond is van cruciaal belang. Zoals u slis, de olie begint om de smurrie en ziektekiemen te verwijderen: op je tong, op je glazuur en bij mensen lastig te bereiken plaatsen. 20 minuten is de uitstekende tijd om dit te doen, niet veel meer of minder.

  De belangrijke zaak om te proberen om te onthouden is dat de olie is grijpen de vuilnis in je mond, dus probeer niet te slikken. De prachtig regelmatig voor een zeer weinig olie om zijn weg terug te maken in de achterkant van je keel, en dat is Oke, maar niet slikken de hele darn punt. Ook niet gorgelen, simpelweg omdat slijm uit de weer van je keel in je mond kon gaan (Gross, de juiste?). Je niet wilt worden zwiepende dat al rond voor twintig minuten! Als je denkt dat dit gebeurd is, spugen de olie en beginnen nog maar eens.

  Direct na twintig minuten hebben ingeleverd, spugen de olie (in de vuilnisbak), uw mond spoelen met water en je tanden poetsen. Dont spuwen de olie in de gootsteen:. Je niet wilt bedreiging verstopt raakt uw gootsteen met olie

  Mijn bijzondere praktische ervaring en succes

  De eerste paar momenten die ik geprobeerd zwiepende olie in mijn mond, ik kende een moeilijke tijd te doen voor twintig minuten. Ik vond het niet leuk helemaal niet, maar onmiddellijk na de aanvankelijk handvol gevallen identificeerde ik kocht een stuk makkelijker, vooral als ik wist wat te rekenen. Sommige mannen en vrouwen hebben beschreven dat de olie te trekken is vrij aangenaam, maar ik ontbloten tijd verstrijkt geleidelijk aan wanneer u het uitvoeren van een ding als dit, dus ik zal kijken naar mijn e-mail en surfen op het net, hoewel ik mijn mond met olie spoelen.

  All round Ik heb een zeer goede kennis met olie trekken had. Gezien het feit dat ik zijn het uitvoeren van het, mijn tanden echt schoner voelen. Ze blik ook helderder en witter, die is fantastisch! Ik heb ook gemerkt dat mijn glazuur Arent zo gevoelig als ze waren net voor. Ik heb geworsteld met gevoelige tanden voor mijn volledige volwassen leven en absoluut niets wat ik leek te hulp.

  In alle eerlijkheid, ik neem aan dat de definitieve resultaten voor olietrekken onderscheidend voor elke persoon zal zijn. Voor mij geholpen me met mijn dilemma. Sommige mensen vandaag de dag hebben geprobeerd te gebruiken en niet achterom gezien eventuele variaties, maar ik denk eerlijk zijn waarde zoekt voor het kiezen als het effectief is of niet.

  Check out de Goede recensies voor ‘Oil Pulling Remedy’

  Wilt u nog veel meer feiten over het ontgiften van je lichaam en hoe olietrekken werkt, is er een spannend e boek over het onderwerp aangeduid als Oil Pulling Remedy door Dr Bruce Fife. Het boek is fantastisch, maar ik raad dat je onderzoekt de amazon adviezen. Er is een heleboel optimistische reacties van mensen die hebben geprobeerd met behulp van olie trekken en zijn blij met de gevolgen: bijna alles van verminderde gevoeligheid in hun tanden, gezonder tandvlees en verminderde artritis pijn. Het is echt de moeite waard te onderzoeken uit gewoon te gaan door de amazone commentaren en horen van personen die olie zijn geweest trekken voor decennia.

  Category: Dieten

  Comments are closed.