Olie van oregano acne & ndash zal helpen bij het opbouwen van uw confronteren heel duidelijk

Een uitstekende goede kwaliteit verteringsproces

Olie van oregano wordt gebruik gemaakt van uitgebreid voor de behandeling van acne of puistjes vulgaris zoals het meestal wordt erkend. Puistjes is inflammatoire ernstige huid aandoening. Het is een heel typisch huidaandoening gezien in de VS en beïnvloedt meer dan 85% van de bevolking tiener volgens Amerikaanse Dermatologie Academy. Zits is een aandoening die wordt gekenmerkt door pukkels of puistjes en er zijn ook mee-eters en whiteheads. Het heeft gevolgen voor de huid zo mooi als zelfvertrouwen en om deze reden een grote hoeveelheid individuen normaal gesproken terughoudend dan de formele procedure methoden. Er is uitbreiding van awarness onder mensen over mogelijke oregano gebruikt als een behandeling om acne te pakken en een grote hoeveelheid mensen zijn nu op grote schaal gebruik te maken van het. Deze olie is erkend als effect anti bacterieel middel en het is ook een waardevol inflammatoir middel.

Wilde oregano plant of Origanum vulgare, door middel waarvan de oregano-olie komt uit, aanvankelijk in dienst was bij de vroege Grieken richten veel voorkomende kwalen. Nu individuen Gebruik olie die wordt geëxtraheerd uit de bladeren als antivirale, antischimmel, antibacteriële en antiparasitaire middel. Intensief onderzoek is gebleken dat deze olie bestaat uit twee delen thymol en carvacrol. Ze zijn betrouwbaar voor de antimicrobian activiteiten van deze olie.

Olie van oregano wordt toegepast sterk als andere behandelmethode te gaan met respiratoire complicaties, spijsvertering buik aandoeningen, poriën en huidaandoeningen en virale infecties. De antibacteriële eigenschappen van deze olie kan zeer goede behandeling van eventuele complicaties van de huid, zoals puistjes nemen. Wanneer de poriën van huid verstopt raken door dode cellen en de olie van de huid, uitbreiding van een afzonderlijke soort bacterie die aanwezig is normaal binnen poriën groeit snel. Deze kiemen wordt genoemd Propionibacteria en wordt over het algemeen ontdekt in grote hoeveelheden in de huid locaties die gevoelig zijn voor acne zijn en als gevolg daarvan mensen gaan door van poriën en zwelling van de huid en break-outs.

Olie van oregano acne heeft haar de klus te klaren door het doden van alle bacteriën die er zijn binnen van de methode en ook uw spijsvertering procedure verhoogt. Deze olie wordt toegepast als digestief tonicum en het stimuleert de spijsverteringssappen. Een fantastische uitstekende spijsvertering methode, geeft u helderdere teint op de ervaring en daarmee het gezicht poriën en de huid kosteloos blijft van puistjes

Er zijn twee belangrijke benaderingen van acne te behandelen gebruik olie van oregano -. Lokaal en intern. Bij het werken met plaatselijk, die u nodig heeft om te beginnen met kleinere hoeveelheden. Je moet echt verdunde soort oreganol in kleine plaats van de huid toe te passen en te zien of er een bijwerking gevolgen. Als je niet ziet een bijwerking optreedt dan kan je op voorhand en breng het op de huid die wordt beïnvloed met acne.

Voor verdunningen, zijn er twee belangrijke aanbevelingen. Slechts een van hen is om deze olie te verdunnen met behulp van eerste persing op een een persoon is om vijf druppel verhouding. Het andere proces is om 2-3 druppels oregano olie plaatsen in een glassful van drinkwater en dan is het antwoord van toepassing zijn op uw gezicht met behulp van een wattenstaafje. Dit moet echt worden afgerond vlak nadat je wakker in de vroege ochtend en voordat u naar de matras. Als er een roodheid op het skiën, dan je moet uiteindelijk gebruik te maken van olie van oregano zits en zie een arts.

Category: Supplementen

Comments are closed.