Oliën van Gezondheid en fitness

cajeput

De olie wordt gewonnen uit de bladeren en twijgen van de plant afkomstig uit Indonesië. C ajeput is ideaal voor koude, zenuwen en spieren ongemak omdat het heeft antimicrobiële en antiseptische voor respiratoire en urineweginfecties, verlaagt koorts en is ook krampstillend en slijmoplossend. C ajeput is dus ook een matige vervanger voor de meer krachtige eucalyptusolie.

Venkel

De oorsprong ervan ligt in Spanje. F Ennel olie wordt gewonnen uit de geplette zaden van het kruid. F Ennel heeft intern goede invloed op de vertering genomen en helpt een opgeblazen gevoel, obstipatie en koliek (kramp-achtige pijn). Zoals ongelooflijk helder f Ennel geparfumeerde olie de gunstige effecten op de luchtwegen en is rustgevend en stress-vrij.

Pine Needle

De olie wordt gedestilleerd uit de naald. Het werkt in het verlichten van aandoeningen van de luchtwegen, is een ontsmettingsmiddel en zal helpen met onvoldoende circulatie, voor spierpijn en reumatische klachten. Ook wond therapeutische en hemostase worden gepromoot.

Geranium

Het destillaat van de bloemen, stengels en bladeren olie fungeert als een rustgevende en kalmerend voor angstige stijfheid. G eranium olie heeft een positieve invloed bij uitwendig gebruik op de huid, omdat het doodt bepaalde systeem schimmels.
Het heeft ook een effect heeft op op wondgenezing en hemostatische. Geraniol ook positief stimuleert de bijnierschors.

Jasmine

Van de bloemen van de inheemse van India een focus wordt bereikt door extracten van bepaalde componenten. De olie werkt als een antidepressivum voor melancholie en stress problemen. Dankzij de ontspannende en anti-inflammatoire residentie J Asmine is zeer geschikt voor ervaren, geïrriteerde, droge en gevoelige huid.

Koriander

De oorsprong van de geurige en heerlijke kruid is in Frankrijk. De olie wordt gedestilleerd uit de geplette zaden van C oriander. C oriander olie heeft een stimulerend effect op het hart, de bloedsomloop en het zenuwstelsel. Het stimuleert de bloedcirculatie en helpt ook bij verlies van eetlust en indigestie.

Kamille

De zuivere olie wordt gewonnen uit gedestilleerd bloemhoofdjes . Sinds haar attributen, c hamomile olie wordt gebruikt in allergie symptomen het heeft een anti-allergische, kalm en bacteriedodend, eczeem, zwelling en tal van andere poriën en de huid complicaties. Het maakt het ook met indigestie en buik problemen.

Lavendel

meestal gevestigd in de Franse Provence olie wordt gewonnen uit verfrissend bloemen en de branche richtlijnen van L avender. L avender helpt bij slapeloosheid, hoofdpijn, balanceren en kalmerend. Zijn antiseptische eigenschappen hulp bij verkoudheid en gastro-intestinale complicaties en therapeutische resultaat in gewonde en verbrande huid.

Melissa

Het destillaat van de bladeren en bloeiende scheuten door sproeien zal zijn anti-inflammatoire huizen helpen in tegenstelling tot virussen. Het fungeert ook als een antidepressivum, dat het kan helpen tegen stress en angst, verzacht ook angstig stress en slapeloosheid. Daarnaast M Elissa olie stimuleert de spijsvertering en lymfeweefsel, die verantwoordelijk is voor de stofwisseling.

Carnation

Ze ontstonden in Indonesië. De zeer geconcentreerde olie wordt gedestilleerd uit de boeketten van gedroogde c arnations. Het is echt antiseptisch, heeft een ongelooflijk duidelijke invloed in de richting van micro-organismen en virussen, ook van grote invloed op de olie-circulatie en versterken. Een mooie facet uitkomst is dat de meeste insecten niet tegen de geur van anjers en kan eenvoudig worden bevorderd.

Peppermint

Het destillaat van bloeiende gewassen is om een ​​grote mate van menthol. P eppermint olie heeft antiseptische en versterking van de buik is geweldig voor misselijkheid, indigestie en koorts.
Het is koelen en krampstillend voor spiermassa druk en gezamenlijke ongemak, stimuleert met nerveuze stijfheid en psychische uitputting. P eppermint olie helpt ook met stress problemen.

Rosemary

dateert meestal uit Spanje en Frankrijk olie wordt verkregen uit de destillatie van de totale vegetatie. Dankzij zijn antiseptische werking van R osemary olie kan goed helpen met een verkoudheid, maar ook ten opzichte van micro-organismen en schimmels. Het stimuleert ook de bloedsomloop en toenemende druk bloed en dus het beste als een stimulerende spieren massage olie.

Tea Tree

T ea tree olie wordt gedestilleerd uit de bladeren en twijgen van deze Australische plant. Het is efficiënt in tegenstelling tot bacteriën, schimmels en virussen in inflammatoire poriën en huidproblemen en stimuleert het immuunsysteem. T ea tree olie is anti-inflammatoire en wond-therapeutisch. Het versterken en stimuleren van het verlicht vermoeidheid, ook de olie is ontgiftende en diureticum (zal de circulatie van urine verhogen).

Juniper

De destillaat van de J uniper bes heeft antiseptische voor verkoudheid en griep, anti-reumatische jicht, reuma en artritis, zo goed als een stimulerende invloed op de spijsvertering methode. Niet alleen in urine ontsmettingsmiddel, maar ook in de bloedsomloop en spierspasmen met pijn.

Copyright JS White. Mogelijk 2013 (Ghaelach)

Category: Dieten

Comments are closed.