Omgaan met Acne En het emotionele aspect Resultaten

De psychologische Pijn Acne resultaten in

Als je acne hebt, dan weet je hoe lastig het kan zijn. Het kan uw mar in elk ander geval prachtig gezicht en lichaamsbouw. Zelfs als je een deal met hebben als een engel, kan een kleine acne het volledige effect bederven en maak je echt het gevoel-perfect-afzichtelijke.

Ik herken. Ik besteed mijn totale adolescentie geplaagd door puistjes zo verschrikkelijk dat ik echt werd beschouwd voor het.

De andere kinderen in mijn faculteit gebruikt om staren me in walging. Soms kon ik naar hen luisteren spreken over het weer voeden van mijn rug. En net na een paar gevallen van het horen dat, ik kocht een minimale paranoïde. Elke keer als ik liep als een dialoog liep ten dicht, vroeg ik, en quotWere ze het over mijn ervaring? ‘

Het was verschrikkelijk. Ik verborg mijn confronteren een groot bedrag. Ik praktisch op geen enkele wijze direct verscheen in de deal met van de mooie jonge kinderen. Het creëerde me vrij schuw. Ik ervoer aantal vrienden, afgezien van een paar van de andere & quotrejected ‘jongeren.

Dit leverde mijn tiener jaren ongelukkig en eenzaam. Ik was meestal bang om te bespreken met personen (afgezien van een paar in de buurt van vrienden), voortdurend zorgen zodat mensen mij zien, normaal bang om een ​​kennisgeving te trekken om mezelf door te doen onderhoudende factoren. Dat de bedoeling dat ik niet aanmelden voor golfuitrusting, niet spelen te doen, niet naar dansen, en niet atletiek spelen.

Ik zat op de achterbank van de klas en heb & # 39t deelnemen aan discussies in de klas. Ik heb nog steeds links voor onroerend goed als voorheen zolang faculteit was om en liep all-rond met mijn hoofd naar beneden doen alsof ze staren naar de grond zodat mensen niet zouden blik op me. Ik was veel meer op zijn gemak rubriek buitenkant ‘s nachts en gaan naar de push-in films sinds mannen en vrouwen me niet kon zien en dan.

Ik hoop dat niemand van die verschijnt bekend voorkomen. .. Ik hoop dat je onder geen beding ervaren om te gaan via bijna alles zoals dat vóór. Maar het is haalbaar dat je hebt. Regretably, manier ook heel wat mensen hebben acne problemen.

Het ergste deel over het was dat ik niet kon voelen om het te krijgen om afwezig te gaan. Mijn moeder en vader en vrienden vertelde me dat het was allemaal vooral als gevolg van hormonen en dat het was gewoon onderdeel van steeds een tiener. Ik weet nu dat ze werden helemaal mis, en dat het een veel extra te maken met wat ik aan het eten was. (Ik zal daarom later aan te tonen.) Maar ik wist niet dat toen, en ook niet zij. Ze droeg me alles wat ik kon doen was wachten om te groeien tot een volwassen zijn.

In de tussentijd, ze me kocht boven de toonbank puistjes remedies. Ik probeerde Clearasil. Maar het duurde niet puistjes te voorkomen. Het zag er niet alles mee-eters doen. En het deed niet echt naar waarheid duidelijk mijn puistjes echt goed. Erger nog, hij nog een droge plekken op mijn confronteren waarbij de huid zou veranderen paars en schillen.

Stridex (samentrekkende pads veeg je dan je huid) was nog erger. Het uitgedroogde mijn totale ervaring, het produceren van het roze en schilferig. En als ik veel te substantieel van vroeger, het voelde zelfs alsof het brandde mijn confronteren wanneer ik het op.

Alle andere & quotover-the-counter ‘dingen deed echt aanzienlijk exact hetzelfde probleem. Het is allemaal droogde mijn huid uit, niemand van het leek te beschermen tegen de puistjes uit te komen, en de daaruit voortvloeiende dode huid leek zelfs nog erger vaak dat de puistjes.

ik af en kocht grote eters. Nu dat is een dilemma. Als je het Whitehead daar laten, dan is het opvallend en je voelt net als alle mensen staren. Als je het pop, dan heb je deze grote roze stempel op uw gezicht gebied (waarschijnlijk bloeden) gekocht, en het zal wel dagen duren om weg te gaan. Vaak, je probeert ze knijpen en je kunt niet krijgen ze te knallen. Dat is slecht te wijten aan het feit dan ademen ze pus en een uitdagende, moeilijke patch vormen over hen. Oh, en een extra-ding popping puistjes helpt eeuwige kuilen in je confronteren. Dat alleen al zal het een slechte gedachte te maken.

Ooit kijk op maskeren zits up met make-up? Ik deed.

Het is niet het werk doen. Zelfs als je de kleur kan aanpassen, de puistjes nog steeds steken. Dus een grote hoeveelheid periodes make-up kan ze nog veel duidelijker maken. De make-up irriteert uw zits en kan het een ton nog erger te maken. Het kan ook verstoppen je poriën en leiden tot nieuwe acne te sorteren.

Als je ruwe, droge huid van het zoeken om zich te ontdoen van je acne, dan is het niet mogelijk om make-up te krijgen om naar te kijken corrigeren op de belangrijkste van. Vloeistof en poeder foundation beide even klonteren op de droge plekken, tekenen focus naar hen als een plek licht.

Nope, make-up werkte niet en around-the-counter-behandelingen niet werken. Knijpen ze niet steunen. Ik was wanhopig op zoek naar volwassenheid te voorkomen dat mijn worstelingen met pukkels zou sluiten.

Maar, ook wel de decennia voorbij, mijn acne bleef. Ik was vijfentwintig met een deal met gehele of zits. Mijn vorige hoop leek weg te vervagen.

Als laatste schot, ik probeerde een huidarts. Dermatologen zijn het afgelopen gebied dat mensen met acne vaak eindigen. Ze zullen recepten voor u te genereren. Ze geven je foto’s, reinigingsmiddelen, medicijnen, antibiotica en crèmes.

Is het het werk doen?

De meeste mensen vandaag de dag die naar dermatologen om de behandeling van hun puistjes afwezig teleurgesteld verschijnen (en brak). Zelfs de voorschriften die wel helpen opruimen zits bijna nooit helder krijgt absoluut en hebben praktisch meestal niet gewenst facet resultaten, en op geen enkele manier behoudt de zits uitgebreid meteen weg nadat u stopt met het gebruik van hen. Er is een uitzondering …

Accutane.

Accutane is een sterk recept geneesmiddel dat de meeste Dermatologen received’t u voorschrijven, tenzij u een ernstige puistjes, en hebben geprobeerd een aantal van de andere voorgeschreven behandeling plannen. Soms overweeg ik dit is gewoon weer een manier om geld te melken uit mannen en vrouwen gewoon omdat ik heb nooit gehoord dat iemand het verwerven van een groot deel verlengde termijn successen met de andere voorgeschreven zits remedies.

Accutane doet functioneren voor een ton van de mensen, maar komt met een prijs. Het aspect effecten zijn slecht, schrijnend, en vaak ongemakkelijk. Punten, zoals pijn, schrijnende droge huid, gebrek aan ‘s nachts visie en neusbloedingen maken van uw tijd op Accutane beneden rechts deprimerend.

Dus wat is een mens met acne doen? Het lijkt ieders lichaam reageert verschillend op verschillende oplossingen. Voor sommige mensen zullen ze nodig hebben om te gaan op Accutane, voor andere personen een eenvoudige eten plan te wijzigen kan eventueel doen de truc. Mijn begeleiding is om een ​​kijkje te http://www.zits.org

Dat internetsite nemen is de handpalmen naar beneden de meest handige internet site je zult ontdekken voor puistjes details. De community forums zijn gevuld met een aantal van de meest praktische, en gastvrije personen u zult vervullen. Die site zal niet uitchecken te bieden dan geprijsde koopwaar, maar ze zullen het podium uit de items die wel werken.

Category: Gezond eten

Comments are closed.