Omgaan met puistjes littekens door ayurveda

Ayurveda zits remedie

Acne is een zeer veel voorkomende huidaandoening die is overal geweest voor vele jaren. Er zijn veel meer dan de teller medicijnen die kunnen worden gebruikt om acne te behandelen. Toch over de huidige een lange tijd, ayurvedische type geneesmiddel heeft verheven in aantrekkelijkheid als een groeiend aantal mensen willen puur natuurlijke technieken om te gaan met hun puistjes dilemma.

Verschillende kruiden in ayurveda puistjes worden toegepast littekens behandelmethode die juist helpen bij het afschaffen van de littekens.

 • Een bijzonder van hen is fenegriek of methi. Dit is bij uitstek geschikt voor gebruik bij niet alleen het behandelen van acne littekens, maar ook bij het beheer andere huid situaties. Om een ​​liter h2o, te verhogen een paar gram van fenegriek zaden en dan kook gedurende een aantal minuten.
 • Verwijderen uit vlam en toestaan ​​dat de resolutie koele, waarna zij direct moet worden gebruikt op puistjes littekens. Herhaal dit voor een week en alle zits littekens correct geëlimineerd.

 • Nog een ayurvedische alternatief je hebt is om chandana houten of sandelhout in h2o te houden voor een paar uur. Deze H2O moet worden gesmeerd op de huid littekens kunnen verwijderen. Herhaal dit voor zo uitgebreid als essentieel als chandana is ook goed in het beheren van niet alleen acne littekens, maar ook andere huidaandoeningen.

 • bladeren van de munt moet worden gewreven in een mortier en een stamper, of geperst in een lichte stof om haar sappen te halen. Dit sap is specifiek worden gebruikt op acne merken waarin je snel verbeteringen zien.

 • Margosa of neemboom bladeren zijn bijzonder nuttig voor de mensheid. Niet alleen staat in het elimineren van acne littekens, het heeft talloze andere voordelen aan verbonden zijn. Om acne littekens te behandelen, alles wat je hoeft te doen is de bladeren op de littekens. Dit kan worden terugkerende voor zo vele momenten als nodig is zonder bijwerkingen op de huid.
 • vervanging van het beheren van acne littekens met behulp van ayurveda, zijn veel beter om te stoppen en commando acne breakouts in de eerste plaats. De meest cruciale praktijk te ondernemen is om te consumeren als een veel H2O als waarschijnlijk. Dit helpt bij het doorspoelen van cellulaire afvalstoffen uit het lichaam, en biedt uw lichaam de gezonde gloed ingeruimd.

  In aanvulling op deze, proberen veel meer vers fruit en groenten te eten en te voorkomen vette en kruidig ​​voedsel items. Maak er een podium om je gezicht en geïnfecteerde gebieden schoon te maken met een milde warmte water en een comfortabele zeep twee of 3 momenten per dag. Dont wrijf je deal met bij het afvegen van het gewoon droog deppen aanbrengen van een katoenen handdoek.

  Last van alle, dat U niet knijpen of scheuren puistjes omdat het leidt niet alleen tot infecties, maar is wat verkoopkansen om acne littekens.

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.