Omgaan met puistjes met benzoylperoxide

A Wonderful en Lage kosten Oplossing voor Mild Zits

Als je een blik over de hele wereld-wijde-web te verwerven, is er veel gepraat over het falen van de traditionele acne behandeling plannen. In plaats daarvan, kan je in een holistische genezing worden geduwd of wat zany onbewezen ‘wonder genezen’, dat is het maken van iedereen een hoop geld. Ik geloof dat in holistische therapieën voor acne, vooral als je redelijk tot extreme zits hebben. Ik neem aan dat ze een grote zaak om te proberen in de plaats iets doen, zoals ernstige Accutane die schade kunnen aanrichten aan je techniek. Maar als je een lichte vorm zits (! Je gezegend) dan is er een standaard behandelmethode die goed kunnen doen het werk voor u:. Benzoylperoxide

Dermatologen zijn het voorschrijven van benzoylperoxide lotions en gels voor ongeveer veertig jaar . Er wordt gedacht van de ‘gouden typische’ van puistjes behandelmethode. Deze werkt op twee technieken. Allereerste is een antibioticum (peroxide) de P.acnes microben doodt. Personen die weg willen van antibiotica te houden vanwege de angst van het creëren van resistente micro-organismen kunnen ontspannen snel – benzoylperoxide niet resistente bacteriën te creëren. Het doden van de P.acnes microben kunnen hulp om te voorkomen dat je mee-eters en whiteheads besmet kan raken en veranderen in volledige geblazen puistjes. De 2e functie van benzoylperoxide is dat het in principe kan helpen om verstopte poriën ontstoppen. Dus niet alleen het schakelen puistjes te voorkomen, kan in principe in staat stellen om heel duidelijk mee-eters en whiteheads ook.

Hier wringt de schoen. Dermatologen en drugs bedrijven maken een groot deel van dollars marketing recept energie benzoylperoxide in de 10% selectie. U kunt zelfs dermatologen op de online marketing van het idee dat je kunt ‘functie je weg ‘naar een meer robuuste formulering als uw huid krijgt verkrijgen’ toegepast. ‘

Hier is de waarheid : klinische studies hebben getest, buiten een vraag, die two.five% benzoylperoxide werkt net zo mooi als de veel betere concentratie. De prachtige factor is, u kunt investeren in 2.five% benzoylperoxide over de balie bij uw drug winkel of supermarkt zonder een recept. Dus laat je niet misleiden door internet marketing die aast op de wijdverspreide kennis ‘robuuster is superieur.’ In deze situatie, veel beter suggereert aanzienlijk harder voor uw huid, maar geen echt superieur in de behandeling van uw puistjes.

Dus, als je een lichte zits, je moet echt zonder twijfel geven een 2,5% benzoylperoxide actueel zits behandelmethode een test. Gebruiken het 2 keer voor elke werkdag in een heel magere laag direct nadat u uw confronteren hebt gewassen. Test mijn hub op ‘Acne Hellende Huidbehandeling’ http://hubpages.com/hub/acneproneskincare overkomen uit over de goede manier om uw encounter.It reinigen kan een maand of twee te overwegen voor u om een ​​groot verschil te zien zo behouden gaat

Hier is een tip:. gebruiken salicylzuur pads vooraf van de benzoylperoxide . Deze pads, die zonder recept zijn en bood rond de balie, moet je niet wezenlijk doen op hun eigen, maar wanneer gemengd met benzoylperoxide, ze soort een sterke slechts een-tweetje. Salicylzuur helpt de benzoylperoxide om verder door te dringen in uw verstopte poriën, de effectiviteit ervan aanzienlijk verbeteren.

Nu je weet dat benzoylperoxide is toch behoorlijk productief vlak na al die jaren, kon je in de verleiding om wasbeurten verkrijgen , zeep en scrubs die benzoylperoxide te nemen als de ‘energetische component.’ Laat u niet misleiden. Iets wat je spoelen van uw ontmoeting kort na een handvol seconden gewoon niet ot gaat doen bijna alles voor je. Houd u aan de lotions en gels en niet uw dollars niet geldverkwisting door mensen andere producten.

Dus is 2.five% benzoylperoxide voor alle mensen? Helemaal niet. Verschillende acne-patiënten hebben waargenomen dat het een totale verspilling van tijd als ze redelijk extreme acne. Het is eigenlijk alleen nuttig als u een matige acne, dat heeft de neiging om op de oppervlakte van uw huid. Als je diep knobbeltjes of cystic acne, het is niet de behandeling voor u. Ook behouden in de hersenen dat het niet een remedie voor puistjes. Als u stoppen met het maken gebruik van benzoylperoxide, zal uw acne terug. Het goede nieuws is, als u zich houdt aan de lage kosten, meer dan de teller dingen, het zal niet prijskaartje u veel geld zelfs boven de lange termijn.

Als u matige tot ernstige acne of je acne hebt dat niet zou reageren op benzoylperoxide, adviseer ik op de uitkijk in de holistische mogelijkheden voordat omarmen harde remedies zoals Accutane (niet lang geleden gehaald uit de Amerikaanse industrie). Kijk eens naar mijn andere hubs voor feiten over dit onderwerp! Zeer goede Luck.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.