Onderdelen Invloed Reproductieve Welzijn

De omgeving waarin een vrouw haar leven beïnvloedt vruchtbaarheid. Blootstelling aan stoffen deze soorten als pesticiden, herbiciden en industriële oplosmiddelen hebben een impact op oestrogeen ranges, grote uitdagingen in de reproductieve procedure. Life-style en gedrag spelen ook een rol. Een vrouw die rookt kan mogelijk hebben eierstok letsel, krijgen de menopauze eerder in het leven is begonnen of hebben veel minder eieren voor conceptie aangeboden. Druk is een ander element en als ernstig meer dan genoeg, kan de menstruatie stoppen.

voedsel plan vervult een essentiële rol in de vruchtbaarheid wellness. In 2008, onderzoekers van de Queens University in Eire beweerde dat diabetische volwassen mannetjes noodzakelijk insuline zaadcellen met onregelmatige DNA. De ziekte ook potentiële klanten impotentie en retrograde ejaculatie, dat is wanneer geëjaculeerd sperma in de blaas als vervanging van als gevolg van de penis. Tekort aan vitamine D worden ook verondersteld om in onvruchtbaarheid. A 1999 onderzoek aan de Columbia College gaf 13 vrouwen die lijden aan polycysteus ovarium syndroom vitamine D en calcium voedingssupplementen. 7 waargenomen gereglementeerde wijzigingen in hun menstruatiecyclus en twee draaide verwacht.

De vruchtbaarheid van mannen en vrouwen in gelijke mate worden beïnvloed door lichaamsgewicht. Meisjes die lijden aan obesitas hebben ovulatie problemen, onregelmatige tussenpozen, polycysteuze eierstokken, onregelmatige insuline respons en een onbalans in oestrogeen concentraties. Mollig jongens opgemaakt met van kleine testosteron reeksen en erectiestoornissen. Ondergewicht gals kon niet ovuleren. Dit is een frequent probleem tussen al die met het nemen van problemen van dit soort als anorexia of boulimia.

leeftijd van een vrouw speelt een belangrijke rol in haar vermogen om zwanger te worden. Vruchtbaarheid begint dalende in de mid-jaren ’30 en de eierstokken van een vrouw minder eieren produceren. De kwaliteit van deze eieren is minder dan dat van een meisje in haar jaren ’20. Gals naderen menopauze hebben een verhoogd risico van het creëren van eieren met chromosomale afwijkingen, die kunnen leiden tot het begin van afwijkingen en miskramen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.