Onderhoud van Fake Emaille Wit

Brush nep email om ze wit te houden. Fake email moet worden geborsteld met de dag, net als gewone tanden. Gebruik een tandenborstel, nagel borstel of andere delicate borstel en schoonmaken zeep of afwasmiddel. Spoel ze voorzichtig vooruit zetten ze weer in je mond.

Soak valse tanden. Zodra een week, geniet valse tand in een nep email reiniging resolutie. Deze merchandise te ontdoen van bacteriën die leidt tot infecties en vergeling van de tanden. De meest effectieve tijd om verkeerd tanden genieten is meteen.

Gebruik azijn om calculus verwijderen. Calculus is een focus van minerale zouten die nep glazuur veranderen van wit naar geel. Wanneer calculus opbouwt, genieten de valse emaille in een oplossing van 50 procent azijn en vijftig procent drinkwater.

Overweeg valse tanden uit bij avond. Locatie van de tanden in een kopje drinkwater om ze weg alsof je sluimeren.

Spoel nep tand met water. Houd valse tand onder de kraan om ze schoon te maken direct na het voeden op om voedsel deeltjes uit ze te verwijderen en te behouden ze wit. Overgebleven voedsel deeltjes kunnen rechtstreeks naar calculus.

Magnetron verkeerde tand. Als u een gevestigde van onware tanden, die uit niet metalen stukken, microwaving gehele zal hen helpen om hen wit. De microgolven strijd bacteriën in drinkwater dat het reinigen van opties zijn niet succesvol uit te roeien. Plaats de valse tand in uw schoonmaak optie en een magnetron voor twee minuten.

Category: Supplementen

Comments are closed.