Onderzoeken stoffen in Health supplementen die helpen veroorzaken overgewicht verminderen

een. Resveratrol

Een zeer effectieve anti-oxidant, het is 1 van de meest controversiële chemische stoffen in gebruik deze dagen om de reden dat van haar vet-verlagende eigenschappen. Het is wezenlijk verbonden met vetten minimaliseren dieet plannen, vooral omdat het over het algemeen wordt verkregen door het consumeren van roze druiven. Simpelweg omdat de verdachte lichaamsvet verminderen kwaliteiten, veel werk en gewichtsafname trainers over het algemeen informatie het gebruik van druiven en bessen rijk aan resveratrol om te helpen verhogen de vetverbranding methode van het hele lichaam.

Deze populariteit ervaren leidde veel onderzoekers om rapporten over resveratrol uit te voeren om de cholesterol te minimaliseren verklaringen garanderen. Volgens een publicatie aangeduid als voerde een onderzoek in te Fucoxanthin.

Het zal de deelname van extra dan een honderd en veertig personen die lijden aan problemen met het gewicht te betrekken. Ze werden aangeboden continue doses Fucoxanthin en afgewisseld met placebo krijgen om, ongeacht of er alleen Fucoxanthin voorzien van een alleen placebo-invloed te meten. De herziening was een prestatie als de gezondheidszorg opmerkingen over de deelnemers bevestigde substantiële verlaging van cholesterol bedragen en de vermindering van de lever vet, menselijk lichaamsvet en systeem lichaamsgewicht. Het was dit soort van een vloer breken prestatie dat het de meest effectieve klinische demo uitgevoerd op dat jaar werd bekroond.

onderzoekers het erover eens dat het motief waarom Fucoxanthin vetverlies gevolgen kan genereren is te wijten aan de reactie die zij heeft met de UCP1 eiwit. De respons verhoogt de snelheid van cholesterol branden, vooral in de buik gebied. Hierdoor kan ook verklaren de conclusies gezien door Russische onderzoekers hun leden het verlies van een grote hoeveelheid vetten die grenzen aan de lever. De gevolgen van Fucoxanthin kan in vergelijking met de omega-3 vetzuren aangetroffen in visolie. Dit kan echt mannen en vrouwen in staat het lijden niet alleen van problemen met het gewicht, maar ook van andere ziekten die gerelateerd zijn met de voorwaarde dit soort. D

vijf Vitamine>

Het gebruik van vitamine D in het dienen om mensen te bereiken pond verlies werd niet gespecificeerd een hele goede deal van belang, met name omdat om het gebrek van bewijs voor is en de betere resultaten die door andere voedingssupplementen . Dat gezegd hebbende, vitamine D zijn vetreductie naam als een resultaat van de studie uitgevoerd door de Universiteit van Minnesota Gezondheidszorg Universiteit uitgevoerd heeft verkregen. Zij hebben geconcludeerd dat de hoeveelheden vitamine D in het lichaam een ​​meter op het vermogen van een individu om de best mogelijke vet graden te beheren zijn. Vitamine D-spiegel kan de basis in krijgen om te meten hoe krachtig een volk metabole bedrag zijn.

Shalamar Sibley, een van de belangrijkste onderzoeker in de genoemde analyseren vermeld in de eenennegentig st Jaarlijkse endocriene moderne samenleving bijeenkomst in Washington DC dat vitamine D graden in het systeem kan de efficiëntie van een lichaamsgewicht reductie behandeling van een bepaalde persoon kan ondernemen dicteren. Het is waargenomen dat de hoeveelheden vitamine D in een individu een directe link op de manier waarop hij of zij kan krijgen of te elimineren overtollige gewicht.

In het onderzoek van Sibley met de hulp van een personeelsbestand van onderzoekers opgemerkt zij dat de basislijn van vitamine D varieert in een lichaam verwachting de niveaus ponden dalen een bepaalde persoon kan, vooral in het verminderen van buik vet. Dit was een geweldige ontdekking als het vertoont het directe gevolg van vitamine D graden in het gehele lichaam. Het analyseren geïnstrueerd dat de ontoereikende mate van vitamine D in het menselijk lichaam aanzienlijk de impact van een aantal voedingssupplementen in lichaamsgewicht reductie kan verminderen. Dit heeft de neiging om vitamine D cruciaal belang voor elke overgewicht verminderen routine een bepaalde persoon zal ondernemen.

Het onderzoek van de Universiteit van Minnesota werd jumpstarted door de uitkomsten van verschillende wetenschappelijke studies nu gebouwd op de schijnbare waarde van maken Vitamine D in de metabole snelheid van het systeem. Onderzoekers hebben thans ontdekt een hormoon route in het lichaam. Dit betekent fundamenteel dat er een voortdurende reeks gekoppelde gelegenheden veroorzaakt door stoffen en hormonen in het menselijk lichaam, dat kan komen overactieve, in het bijzonder om in het hormoon route die vetverbranding capaciteit zorgen. Het is opgevallen dat het bestaan ​​van geschikte concentraties van vitamine D laat remt het ontstaan ​​van overgewicht.

De studie begon af met een opmerking over de hoeveelheden vitamine D in overgewicht medewerkers en ze zijn allemaal in de gemiddelde , hebben verhoogde niveaus van vitamine D, zeer onvoldoende gereduceerd tot helpen remmen gewicht te verkrijgen en te induceren gewicht daling. Afgezien van het lichaamsgewicht reductie huizen, kan vitamine D ook helpen mensen te voorkomen invaliderende aandoeningen dit soort als kanker. De een studie in de Verenigde Staten, naar schatting 36 procent van alle jongere ouderen die in evenwicht zijn hebben onvoldoende concentraties van vitamine D.

Vitamine D kan worden bereikt door het eten over het algemeen vissen zoals, haring uitgevoerd, tonijn en zalm. Ook kan het door het hebben van zuivelproducten en oplossingen dit soort als melk en yoghurt en brood worden ontvangen. Een andere belangrijke bron van vitamine D is de zon. Onze lichamen zijn in staat het ontwikkelen van vitamine D door de UV-stralen van de zon. Nog verder onderzoek zal hopelijk vallen veel meer licht op de relevantie van vitamine D in lichaamsgewicht reductie.

zes. Vitamine B6, Phenemine en Phentermine

Er zijn vele andere elementen die worden gebruikt voor vet te verminderen, maar deze 3 verbindingen verscheidenheid een van de meest werkzame stoffen voor hoofdgedeelte gewichtsverlies voedingssupplementen huidige aangeboden in de Verenigde Staten.

Vitamine B6 kan helpen het gehele lichaam in het produceren aminozuren die nodig zijn om eiwit-construct up dat belangrijk is voor weefsel vooruitgang en herstellen. Deze vitamine kan ook aanwezig remedie voor een groot bereik van de gezondheidszorg kwalen en daagt deze soorten als hart-en vaatziekten, huidziekten, angstig problemen en vooral in dit scenario, ponden administratie en metabolisme versterker. Klinische experts hebben de efficiëntie van vitamine B6 in het induceren van overtollig vet daling erkend, vooral als samen met gekozen natuurlijke elementen in get maken aan een oplossing genaamd Phenemine, dat is een pure pond daling supplement dat is ongelooflijk vaak al door de hele wereld te vormen.

Phenemine is de verbinding van vitamine B6 en andere biologische geneesmiddelen die onderdrukt drang naar voedsel efficiënt. Het helpt het lichaam verminderen onbedwingbare trek, verbrandt extra vet en helpt het lichaam de normale metabole niveau. Het is niet alleen stopt hunkeren, maar geeft ook elektriciteit, zelfs met het verminderen van de consumptie van levensmiddelen. Om de reden dat van de efficiëntie, Phenemine heeft ontwikkeld tot een van de meest bekende vetreductie producten voor wellness terdege bewust kopers wereldwijd.

Phenemine is ontworpen om de uitkomsten van een extra zeer vergelijkbaar lichaam repliceren gewichtsvermindering ingrediënt dat wordt geïdentificeerd als Phentermine. Dit is een puur natuurlijke drug die de lading van het afstoten van het gewicht verhoogt en verbetert de stofwisseling lading van het systeem. Dit medicijn is ontworpen beschikbaar gezien het feit dat de jaren 1950 en sindsdien onderzoeken van alle soorten zijn ontworpen in te kopen om de resultaten van deze drug bevestigen.

In een onderzoek bleek in de 1968 zorg van de Britse Medical Journal, stelt de definitieve resultaten van een wetenschappelijk experiment uitgevoerd op groepen vrouwen van alle leeftijden die zijn geleverd 15mg doses van Phentermine elke individuele werkdag op een 36 7 dagen trial. De effecten vertonen grote voordelen van dit soort als het volume kilo gedaald was twee keer zo omvangrijk, in tegenstelling tot het werken met placebo. Het is opgevallen dat een groep leverde een verwante doet van placebo in exact dezelfde hoeveelheid tarief en periode ontbreekt een schatting van £ 10, terwijl de groep aangeboden Phentermine werpen veel meer dan £ 27. dit is een prachtige studie die Phentermine maakte een van de meest gebruikte drug-gebaseerde meestal overgewicht daling oplossing.

Verdere verkenning werd aangemaakt Phentermine en het produceerde ook succes dat het 1968 onderzoek naar de genoemde drug helpen . In een paper gepubliceerd in de 2003 door UCLA, onderzoeken die voerde een Phentermine analyseren bevestigde een aanzienlijke reductie van het lichaamsgewicht alleen door het consumeren van exacte doses van het geneesmiddel. De studie geassocieerde 188 vrijwilligers die werden opgegeven een dagelijkse dosis van 8-30 mg van het geneesmiddel. Het experiment van essentieel belang de vrijwilligers om alleen merken een kleine calorie dieet in het systeem van de beoordeling. Onmiddellijk na twaalf weken, de groep schuur een typisch voorbeeld van zeventien tot 21 pond. het was een winstgevende replicatie van de onderzoeken gedaan bijna veertig een aantal jaren terug.

De meest recente beoordeling over Phentermine werd uitgevoerd in Korea. In de uitdaging van Yonsei Professionele medische Journal 2005, de onderzoeken werd genoteerd om dezelfde vetverlies eindresultaat. Het bestaat uit de deelname van 34 personen die elke dag eindigde positie in een veeleisende 1500 calorieën dieet programma en had probleem geweest om een ​​dagelijkse dosis van 37,5 mg van het geneesmiddel. Onmiddellijk na de veertien 7 dagen beoordeling, elke deelnemer, gemeen, verloren 16.five pond bedraagt ​​bijna maandelijks een verlies van £ 5.

In overeenstemming met het onderzoek van de prestaties van Phentermine het lijkt op de gevolgen geïnduceerd door een sympathomimetische amine. Het helpt het lichaam verhogen de productie van catecholamines, Norepinephire en epinefrine die leidt tot het hele lichaam om honger te verminderen en verbetert het verbranden van vetten voor de duur van bezigheden. De effectieve omzetting van opgeslagen vet in elektrische energie kan het lichaam te gaan met verminderde calorieën, om de reden dat hiervan het menselijk lichaam verliest gewicht toch de mens niet ervaart minder energie.

Overeenkomstig om rapporten van de enkele onafhankelijke wetenschappelijke studies hoger dan het gemiddelde gewichtsverlies van een mens met behulp Phenemine of Phentermine wordt vastgesteld door uw eerste lichaamsgewicht, geslacht en de levensstijl die u woont inch Aan de andere kant, in vermeld overeenstemming te onderzoeken, als een bepaalde persoon in dienst heeft slechts een caloriearm dieet plan om overtollig gewicht daling induceren en niet betrokken in veeleisende opleiding krijgen verwachten te heffen op zijn minst op de typische, vijftien tot dertig pond. toch dit omvangrijke verandert van persoon tot mens.

Hoewel Phentermine is opgericht om een ​​krachtige gewichtsvermindering merchandise, heeft het nog een aantal negatieve kant uitkomsten die echt moeten worden overwogen. In de Koreaanse beoordeling uitgevoerd in 2005, vijftien mensen uiteindelijk gevonden te hebben ervaren aspect effecten van dit soort als het drogen van de mond en slapeloosheid. Toch zijn dit aspect resultaten niet kennis vaak door Phentermine gebruikers. Deze blijven kan deze producten van grote betekenis leveren aan mensen die willen en moeten pond.

verliezen

Category: Gezond eten

Comments are closed.