Onervaren Tea Voordelen voor Acne

Milieuvriendelijk thee bevat een belangrijke fase van antioxidanten efficiënt in het blokkeren van acne, de antioxidanten bestrijden van geheel vrije radicalen die cellen en weefsels beschadigen. Onervaren thee is ook geïdentificeerd om zijn antibacteriële eigenschappen die werken tegen Propionibacterium, de kiemen die leidt tot acne. Door te vechten in de richting van puistjes waardoor ziektekiemen, onervaren thee vermindert poriën en ontsteking van de huid proberen te ontspannen. Milieuvriendelijke thee zal ook helpen bij het stabiliseren van hormoon activiteit, die ook houdt zits in controle.

Onervaren thee is een natuurlijk bloedstelpend dus is effectief in het reinigen en verstevigen de huid wanneer het juiste gebruik. Kook eco-vriendelijke thee en toestaan ​​dat het steil voor vijf minuten. Maak de ervaring met groene thee het aanbrengen van een watje of direct de uitvoering van het theezakje. Maakt het mogelijk dat de groene thee drogen door natuurlijke middelen. De eco-vriendelijke thee kan ook worden toegepast als een locatie procedure direct op vlekken.

Eco-vriendelijke thee bestaat uit Pigallocatechin Gallate (EGCG), een sterke antioxidant erkend te drogen huidcellen verjongen. Dus, als de eco-vriendelijke thee is doordrenkt, maakt het een peeling zacht voldoende voor de huid op huid cellen gezond te houden.

Door de hoge antioxidant graden in groene thee, het drinken van de thee is een stuk krachtiger in het beheer van puistjes. Milieuvriendelijke thee helpt bij de spijsvertering en ontgift het systeem. De ontgiftende karakter uitroeit verontreinigingen in het hele lichaam, het ondersteunen om te voorkomen dat acne van de binnenkant van buiten. Gebruik het theezakje uit je kop aan te brengen op uw ontmoeting met de twee binnen en externe extra voordelen te realiseren.

Category: Gezond eten

Comments are closed.