Ongunstige Gevolgen van Enamel Whitening

Emaille bleken is op de verhoging te midden van deze beide volwassen mannen en meisjes, en zelfs kinderen. De industriële beste van glanzend witte glimlach is het belangrijkste veel mensen op zoek naar methoden om hun tanden lichter te maken, nog steeds links saai uit jr espresso consumeren of roken. Het bleken van tanden is een persoon van de meest populaire cosmetische processen die tandartsen voeren tegenwoordig. Een grotere schaal whitening methode is om de whitening kits gevonden above-the-counter te gebruiken. De meeste van deze kits aspect merk titel van zeer bekende tandpasta en belofte snelheid en veiligheid.

De kits bedoeld voor bij-woning gebruik algemeen bestaan ​​uit een lade en een whitening gel. De levendige componenten in deze whitening gel waterstof peroxide en carbamide peroxide. Peroxiden zijn krachtige bleekmiddelen, dat is waarom ze in het bleken van tanden procedures worden toegepast. Ze effectief, zij het kort, bleken het tandglazuur om een ​​stralende glimlach leveren.

De twee waterstof en carbamide peroxide kan nadelige aspect resultaten. Waterstofperoxide, zelfs in kleine doses, kan leiden tot ongemak of bloeding in de mond en tong bij orale inname, evenals oorzaak abdominale pijn en diarree. Carbamide peroxide wordt gewoonlijk verdund meer dan genoeg in het bleken van tanden kits om onschadelijk te zijn, maar bij grotere concentraties is een respiratoire aandoening die is bijtend en kan leiden tot brandwonden. Het is vrij belangrijk om te testen of een bij-huishouden bleken van tanden pakket bevat niet veel meer dan tien% carbamide peroxide.

De chemische stoffen die betrokken zijn bij op-huishouden whitening kits de tandheelkundige werkplek een extra boeiend alternatief voor beschermde bleken van tanden kan maken. Een tandarts is goed getraind in het maken gebruik van het bleken opties en kan beoordelen of de betrokken persoon is een uitstekende kandidaat voor het bleken van tanden. Echter, de stoffen gebruik gemaakt van de werkplek van de tandarts zijn dezelfde stoffen gebruikt in bij-woning bleken kits, vaak op grotere concentraties. De toegepast in de tandarts kantoor oplossing sterker omdat het verondersteld aanzienlijk minder algemeen dan over de toonbank bleken kits worden gebruikt. De meer krachtige remedie kan leiden tot nog meer gevoelige tanden en het ongemak van de mond dan in-house kits. Als een individu heeft extreem gevoelige of zachte tanden, kan een in-business whitening techniek niet aan te raden.

p Er zijn all-natuurlijke opties die kunnen worden gebruikt in plaats van agressieve peroxiden aan glazuur witter te maken. De kritische is om organische appelzuur gebruiken. Appelzuur zijn van nature gebeurt verbindingen die verantwoordelijk zijn voor de zure of taart stijl van veel groenten, deze appels en druiven. Een goede bron van appelzuur is de aardbei. Een gemakkelijke manier om glazuur witter is te borstelen een aardbei samen uw email en meteen poetsen weg de pulp en sap, gezien het feit dat er puur natuurlijke suiker in aardbeien die tanden kan beschadigen als nog op voor een langere interval van tijd. Herhaalde zowat elke dag, kan deze weg espresso nemen en nicotine vlekken van het glazuur, zonder agressieve chemische stoffen.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.