Onroerend goed Oplossingen voor Kritische Acne

Reiniging poriën en de huid met ernstige puistjes moeten zo voorzichtig worden bereikt als haalbaar om vervelende of verzwarende poriën en de huid die momenteel ontstoken voorkomen. Omdat intense acne wordt veroorzaakt door een overproductie van olie op de huid, die dan worden besmet met bacteriën, is het nodig om de huid gebruikmaking oliën die olieproductie zal verminderen in de huid te reinigen. Een enkele van deze werkwijze is om een ​​mix van olijven en ricinusoliën gebruiken. Giet 1/2 theelepel. olijfolie en 1/four tl. castorolie in je vingers, en masseer ze in de poriën en de huid met behulp van cirkelvormige bewegingen. Onmiddellijk na bijna twee minuten, lag een stomende washandje over de huid, waardoor het mogelijk is om de stoom te dringen en het openstellen van de poriën. Wanneer de stof afkoelt, veeg afwezig resterende olie. Meer dan tijd, met behulp van dit proces zal de poriën en de huid te verleiden tot het vervaardigen aanzienlijk minder olie, dus het verminderen van de ernst en de frequentie van zits breakouts.

Exfoliëren is een essentieel onderdeel van het houden van de poriën en de huid helder en evenwichtig. Dit komt omdat wanneer de huid is geëxpandeerd, de nutteloze poriën en de huid wordt afgeslepen afstand en poriën van ontstopt. Wanneer de poriën niet routinematig verstopt met olie, is micro-organismen op de huid verminderd, daaropvolgende minder acne. Een all-natuurlijke peeling die de huid niet irriteert is zuiveringszout. Baking soda is een teder poeder vaak gebruikt voor het bakken, maar ook nuttig zijn voor het doden van zits-resulterend in micro-organismen. Wanneer gemengd met drinkwater dat rassen een pasta die zorgvuldig kan worden gemasseerd op de huid. Net na 20 seconden van masseren, spoel de huid goed met H2O. De huid moet worden geëxpandeerd met bakpoeder bij voor elke week.

Na de poriën en de huid wordt gereinigd en geëxpandeerd, kun je omgaan met de persoonlijke vlekken met behulp van een biologisch alternatief voor benzoylperoxide lotions tea tree olie. Terwijl benzoylperoxide poriën en de huid kan duidelijk, het kan soms irriteren ernstige acne en kan wegsmelten de poriën en de huid. Tea tree olie is geopenbaard puistjes verlagen zo volmaakt benzoylperoxide, en kan worden gebruikt op de huid maximaal drie perioden per dag. Zorg er absoluut zeker van de tea tree olie te verdunnen, want het kan soms veel te krachtig worden toegepast vol energie. Om tea tree olie te verdunnen, omvatten drie druppels olie op 1 theelepel. van water, gebruiken het vervolgens om de puistjes-gevoelige plekken.

Category: Dieten

Comments are closed.