Ons burgers met welzijn verzekeringsdekking kwalijk Obamacare voor annuleringen en prijzen

Een nieuwe Linked Press-GfK poll ontdekt dat de overgrote meerderheid van ons bewoners die op dit moment hebben de algehele gezondheid verzekeringen gevoel dat de Zeer betaalbaar Treatment Act hun bescherming zullen gekwetst door de premies te verhogen of de productie van hun programma’s te worden geannuleerd, Echte Duidelijke Politiek opgemerkt op zondag.

De peiling ontdekte dat, voor de Amerikanen die op dit moment hebben wellness verzekeringsdekking ingericht als een beloning van hun taak of die op andere plaatsen, 69 pct melden dat hun tarieven zullen worden escaleren. Negenenvijftig pc beweerden dat ze zullen zien van een te versterken in hun jaarlijkse eigen risico of copayments.

Zowat 50% beweerden hun richtlijnen zullen worden aangepast in het jaar, ‘voornamelijk voor het nog erger.’

‘Slechts 21 procent van de mensen met een eigen dekking meldden hun programma neemt toe, om te gaan met veel meer soorten klinische behandeling, terwijl de bescherming van de preventieve zorg zonder kosten voor de patiënt is gevraagd door de verordening voor de vorige paar van een lange tijd, ‘rapport Ricardo Alonso-Zaldivar en Jennifer Agiesta voor Authentic Verschillende Politiek.

‘ Veertien% gemeld dekking voor echtgenoten wordt steeds beperkt of geëlimineerd, en 11 procent meldde hun systeem is blijven stopgezet. ‘

Of personen ondervraagd, zevenenzeventig pct schuld Obamacare voor deze uitdagingen.

Ongeveer vijf miljoen mensen hebben hun welzijn verzekeringen verzekeringen had geannuleerd omdat Obamacare ging naar invloed op oktober een . Door de val van de daaropvolgende 12 maanden, worden 50 tot honderd miljoen ideeën naar verwachting worden geannuleerd als gevolg van Obamacare.

Ongeacht de betrokken met Obamacare complicaties, hebben sommige Democraten geprobeerd om het in een positief zacht.

Via een Congreshoorzitting laatste week, Rep Jan Schakowsky, D-Ill., geïnformeerd Welzijn en Human Producten en diensten secretaris Kathleen Sebelius, wiens bedrijf controleert Gezondheid care.gov, dat Obamacare is ‘1 van de uitstekende prestaties van onze staat door zijn hele geschiedenis. ‘

Zelfs met Schakowsky lof, de meeste Amerikaanse burgers moet je niet akkoord gaat, zoals blijkt uit de mee Push-GfK poll. Andere peilingen hebben aangetoond soortgelijke bevindingen, met Pres. Obama’s goedkeuring ratings raken geschiedenis dieptepunten, met de mislukte uitrol van Obamacare resterende wat respondenten beweren vormige hun geloof.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.