Ontdoen van acne Met 5 eenvoudige stappen

Overzicht

Puistjes zuigt. Ik beschouw de meeste mensen zouden geneigd zijn om eens met deze stelling. Deze genoemde verblijf, algemeen iedereen zal een soort van acne te krijgen op een bepaalde positie in de loop van hun leven. De veel meer een individu zich bewust is over de behandeling van acne, de verbeterde off ze zullen zijn. In dit artikel zijn een handvol technieken te verwerven voor mensen vechten zits die willen sommige staat

Fase 1:. Zie een dermatoloog

ik niet kan zorgen, dit slechts een voldoende. Ik laat enkele jaren proberen om te gaan met puistjes mezelf. Ik solliciteerde meer dan-the-counter producten en internet begeleiding. Sommige producten en oplossingen eindigde goed, maar de meeste bevatten benzoylperoxide en kiezelzuur. Deze werkte goed, en veel dermatologen zullen naar alle waarschijnlijkheid check out het voorschrijven van deze op 1 als je nog niet geëxperimenteerd met ze uit, maar na verdere verkenning meer ik ontdekte dat deze producten schadelijk zijn voor uw huid kan worden in het verlengde opereren en misschien zelfs littekens nog erger! Een heleboel van het geheel is afhankelijk van de mens en de duur van het gebruik, maar het voor een langere tijd maakte ik gebruik van deze behandeling is van plan de minder eindigden ze doet het werk voor mij. Daarnaast heb ik gekozen om te proberen Proactive. Proactieve werkte voor een minimale tijdje, maar niet voor vrij lang. Bovendien zijn de meeste van de proactieve oplossingen bevatten stoffen die als parabenen. Op dit moment hebben onderzoeken niet geopenbaard direct verband over parabenen en bepaalde soorten kanker. Er zijn echter indirecte backlinks die zijn blootgelegd bij kanker en lange-zin gebruik van parabenen bestaande uit goederen. Ontvang mee dat parabenen op grote schaal worden gebruikt in tal van verschillende shampoos, deodorants, cosmetica en andere aangesloten producten en oplossingen, dus wees voorzichtig en double-check labels. Zo sterk als de netto-advies, een deel ervan was gunstig, en andere vormen belandde ongelooflijk, mooie, Ongelooflijk onjuist.

Ik was ontzettend koppig elke keer mijn moeder stond erop dat ik naar een dermatoloog. Ik wilde niet op een behandeling. Net na een behoorlijk lange tijd, mijn hardnekkige moeder eindelijk ontvangen door mij. Ik ging naar de dermatoloog en ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb. Hij raadde mij minocycline (een antibioticum dat helpt worstelen bacteriele infecties zoals puistjes), een aantal van de deal met applicatie drugs, en een exclusieve gebied van gezicht wassen. Hij gaf me ook een heleboel praktische aanbevelingen die echt handig geweest

Actie twee:. Je moet niet Touch Your Encounter

Deze fase lijkt heel vanzelfsprekend, maar als je door de werkdag je jezelf vangen veel normaler dan u eerder had herkend aanraken van je ervaring. Uw huid genereert veel oliën. Wanneer u uw ontmoeting raak je mogelijk je poriën verstopt raken door het verspreiden van de olie van je ervaring en de oliën van je vingers in je poriën.

Een andere essentiële factor om in gedachten te houden is niet om contact met de zits. Het is heel verleidelijk om ze pop, maar deze potentiële klanten om littekens en de verspreiding van veel acne.

Tot slot, voor sommigen, die gebruik maken van lotion op het gezicht kan de poriën verstoppen. Als je een lotion die je hebt uitgeprobeerd en geloven in, verder op het gebruik ervan. Aan de andere kant, mensen met slechte acne moeten proberen minimaliseren of verwijderen van het gebruik van lotion op het confronteren indien mogelijk

Actie drie:. Was uw Encounter

Zorg positief dat je Was uw ontmoeting ten minste het moment dat een dag. Ik wil mijn deal wassen met twee keer per werkdag op het moment in de ochtend en bij de tijd ‘s nachts, maar dit geheel is afhankelijk van wat effectief is ideaal voor jou. Gebruik geen warm drinkwater! Ongelooflijk warm drinkwater kan ongewenst zijn voor de huid en droogt het uit sneller. Veel acne remedies kan heel goed uitdrogen uw ontmoeting, zodat er zeker van dat u het niet genereren van nog erger door te werken met bruisend water. Als een substituut, gebruik lauw drinkwater schoon te maken.

In plaats van het gebruik van reguliere bad zeep proberen het kopen van een confrontatie schone exclusief ontworpen voor zits problemen! Zorg ervan overtuigd dat u onderzoekt de componenten en kies gewoon degene die je voelt is de meeste waarde voor uw inkomen. U kunt ook een huidarts raadzaam confronteren schoon, dat is wat ik zou willen voorstellen

Fase 4:. Haal Ruime Slumber

Zorg ervoor dat u voldoende slaap. Mensen die zijn slaap beroofd hebben de neiging om erger gevallen van zits hebben. Een ander punt om naar te kijken is dat wanneer je uitgeput bent is het aanzienlijk minder waarschijnlijk voor u te willen om de dop van de tijd en de kracht hebben van verzorging van uw confronteren wanneer je teveel rust kon vangen of afwerken van een andere onderneming die wenst te worden uitgevoerd.

Fase 5: Change Your Pillow Scenario

Pillow gevallen kan ontwikkelen met stof en olie. Het vorige wat je wilt optreden is all-round rollen je gezicht op hen en verstoppen up van al je poriën. Test je kussen situaties elke twee-3 dagen verbeteren. Als dit niet een keuze voor u, minimaal elke week te wijzigen hen.

Een Beschouwd als Houd in gedachten

* Nieuwe experimenten hebben aangetoond dat er kon is een relatie tussen puistjes en het gebruik van zuivelproducten en oplossingen. Terwijl over de vele jaren de fantasie dat wat je in een effect op acne heeft werd geacht te zijn weerlegd, kunnen deze moderne wetenschappelijke studies goed adviseren normaal. Het idee komt voort uit de werkelijkheid dat melk van een koe zuivere hormonen daarin die door de koe. Deze hormonen voer uw systeem en over een betere acne (hormonen zijn de belangrijkste oorzaak van acne in de eerste plaats!) Kon brengen. Test het beperken van uw inname van zuivel voor de komende paar weken en misschien zelfs boven het omschakelen naar een zuivelfabriek melkvervanger dit soort als amandelmelk. Kijk of je ziet een verschil! Vergeet niet, dit te veranderen zal niet tot uiting komen in dagen, maar het wordt verondersteld om direct na een handvol weken / maanden te helpen.

Category: Dieten

Comments are closed.