Onze Naties algehele gezondheid

In de loop van de laatste 12 maanden, is er geen onderwerp gegenereerd veel meer nieuwsgierigheid, veel meer debat (in het bijzonder in het Congres), of extra actie dan onze natie welzijn en gezondheidszorg supply proces. Industrie begonnen met een 3e van zijn uitgaven gebruik gemaakt van de gezondheid en fitness voordelen te leveren aan haar personeel te zien. Consumenten groeide gealarmeerd door algemene ziektekostenverzekering premies die snel escaleerde tot duizenden dollars per jaar en sloot ze in hun bestaande houding te wijten aan een gebrek aan overdraagbaarheid van bescherming voor reeds bestaande aandoeningen.

De natie zag zijn gezondheid kosten eet te veel van het bruto landelijke post. Toch is er een interessante paradox: de meeste Amerikanen hebben toegang tot ongeëvenaarde state-of-the-art welzijn zorg en zijn tevreden met de remedie die ze mannen en vrouwen ontvangen van over de hele wereld lijken de VS in op zoek naar van de meest innovatieve technieken in de gezondheidszorg en technologie onze klinische onderwijs programma maakt een aantal van beste artsen van de wereld, wetenschappers en verpleegkundigen. Peuters wegen aanzienlijk minder dan een persoon pond nu te verdragen en te verbeteren om voedzame en vrolijke kinderen worden, en we veel ontwikkeling hebben geproduceerd in de richting van het ontsluiten van de geheimen van het menselijk genoom.

nu beschikbaar

Op precies hetzelfde moment, maar toch, veertig miljoen Amerikanen hebben zonder welzijn verzekering plan geweest, en nog een dertig miljoen Us bewoners niet voldoende welzijn verzekeringen hebben. We hebben de nieuwe trend van vermijdbare ziekten van dit soort als polio en mazelen gevonden, en de voortzetting van de verwoestende maar vermijdbare handicaps veroorzaakt door loodvergiftiging, de terugkeer van tuberculose, en een ware explosie van seksueel overdraagbare aandoeningen.

Direct na tientallen jaren van mislukte pogingen door een reeks van Democratische presidenten en een jaar van bittere partijpolitieke strijd, President Obama ondertekende wet op 23 maart 2010, voor de gezondheid van de behandeling van de natie-programma herzien en te zorgen voor toegang tot professionele medische verzekering plan voor tientallen honderden duizenden Us bewoners. Deze evaluatie is zeer omstreden, kan wellicht uitkomst in het verhogen van het tekort uit te betalen, en kan eventueel in de rechtbanken worden aangevochten.

Bedankt voor de jacht op onze weblog.

We proberen om u de ideale en meest aansprekende inhoud om u te informeren wat cruciaal is in de planeet die we verblijven inch te leveren

We zullen de integratie van verschillende extra content artikelen dus blijven worden afgestemd op Hubpages.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.