Oorsprong en gezondheidsvoordelen van Oorkaarsen

Oorkaarsen of oor coning is een substituut therapie gebruikt om lichamelijke toenemen als psychologische zeer goed krijgen. Hierbij wordt een uitgebreide, wasachtige buis gemaakt van doek in de gehoorgang geplaatst en vervolgens verbrand. Hierdoor ontstaat een vacuüm dat helpt bij het reinigen van de gehoorgang

Oorsprong van Oorkaarsen:.

Oorkaarsen is een historische voorkomende toepassing die wordt verondersteld te zijn ontstaan ​​in de Maya , Aztec, Lemuria en mythische Atlantis beschavingen. Aan de andere kant van de werkelijke oorsprong van deze therapeutische methode is nog niet geverifieerd, maar sporen van dit toepassen belandde waargenomen in China, India, Egypte en Tibet. Gewoonlijk apparaten gevormd in de vorm van kegel opgebouwd uit klei werden aangevraagd voor deze zelfreinigend cursus van actie. Aangezien de vorm van het instrument gebruik gemaakt van, werd de procedure bekend als coning. De glanzend aardewerk kegel werd gesneden met een dubbele helix erin te hebben branden van kruiden langs de gehoorgang. Vacuüm veroorzaakt door de resultaten kegel instrument tegen de klok stroom, waardoor rook en warmte van de kruiden reinigen gehoorgang. Het elimineert ook alle deeltjes buiten het huis de gracht door vacuüm. In veel culturen en tradities, werd coning beschouwd als een religieuze, holistische strategie voor het reinigen van de hersenen zo effectief zintuigen. Zij oordeelden dat oor coning wist het menselijk lichaam en verstand van alle onzuiverheden, zodat u zich kunt concentreren op ideeën en innerlijke gedachten.

Huidige tijd Oorkaarsen

Door de overmatige vet van de kaarsen en de gezondheids-en fitness, regelmatige oorkaarsen werden vervangen door wegwerp kaarsen. Daarom, oor kaars of kegel is ontworpen uit ongebleekt linnen of katoen gedrenkt in paraffine of bijenwas en kruiden. Een spiraalrol ontwikkeld op de binnenste facet van de kaars in de loop van de productie, wat resulteert in de vergelijkbare invloed als het aardewerk soorten.

In sommige landen zoals Duitsland, oorkaarsen wordt aangeleerd als onderwerp, te genezen. In de Verenigde Staten, het is vrij nieuw, maar een flink aantal holistische artsen verschuiven naar deze zelfreiniging manier van handelen van irrigatie strategieën. Oorkaarsen heeft ontwikkeld tot een veel voorkomende niet-invasieve oplossing vanwege de vele winsten en diverse holistische faciliteiten en spa’s zijn het aanbieden van deze techniek.

algehele gezondheid Toegevoegd voordelen van Oorkaarsen

Oorkaarsen heeft een verjongende resultaat op het hoofd en het menselijk lichaam en het zal bijdragen aan de versterking van de in het algemeen mooi-wording van een bepaalde persoon door de harmonie van lichaam, verstand en geest. Oorkaarsen worden niet alleen gebruikt voor het afvoeren van oorsmeer, maar ze worden beschouwd om veel kansen algemene voordelen voor de gezondheid hebben. Sommige van de gezondheid en fitness kenmerken die verbonden zijn met het gebruik van oorkaarsen zijn:

een. Oor voordelen: Bij de goedkeuring van de deeltjes, wax en andere gevaarlijke deeltjes uit de oren, oorkaarsen hulp bij het verlichten van jeukende oren (veroorzaakt door gist, schimmel of zuivel allergieën), Zwemmer het oor en loskoppelen oren. Vermindert oorsuizen en duizeligheid.

2. Het verlicht sinus pijn en kracht, om deze reden geven vermindering van problemen.

3. Verbetert de zintuigen als geur, smaak en begrip.

4. Het verhoogt lymfatische bloedstroom.

Vijf. Het prospects om duidelijkheid van gevoelens, minimaliseert druk en spanning.

Oorkaarsen is een holistische geneeswijze die tal van gezondheidsproblemen en fitness winsten geeft.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.