Oorzaken van Onmiddellijke Fat Loss in Meer volwassen katten

Overgewicht vermindering van senior katten zonder voorafgaande erfgoed van de ziekte is meestal een indicatie van het begin van een soort ziekte. Een kat die meer dan tien procent van zijn lichaamsbouw lichaamsgewicht in een ietwat korte tijd verliest is dringend moet hebben van een veterinair onderzoek en testen om na te gaan wat ziekte is bestaande en welk type van behandeling methode moet worden uitgevoerd.

p Er zijn een aantal gezondheidsproblemen die zal leiden tot een meer volwassen kat om gewicht te werpen. 1 van de meest populaire is hyperthyroïdie, gekenmerkt door extreme schildklierhormoon in het bloed. De symptomen bestaan ​​uit versterkte eetlust met overgewicht verminderen, braken, hartritmestoornissen, verhoogde bloed spanning, agressief gedrag en haalbaar blindheid.

Een andere is nierziekte, wanneer de nieren niet meer tijd scheiden giftige stoffen uit de bloedsomloop procedure. Te veel plassen of geen plassen op alle, koorts, braken, diarree, uitdroging, en anorexia zijn allemaal tekenen of symptomen. Diabetes uitkomsten wanneer de alvleesklier van de kat ofwel stopt met de productie van insuline of het lichaam reageert op de beweging van insuline. Diabetische katten verbruikt en plassen overdreven, hebben uitstekende honger en blijven om overtollig gewicht te verliezen. Ze kan heel goed ontwikkelen tot gefrustreerd, zwak en produceren staar.

neoplasie is tumoren van elke klier of orgaan werkwijze in het systeem. Signalen omvatten dingen zoals lusteloosheid, braken, geelzucht, bloedingen en diarree, bleke slijmvliezen, en extreme inname en plassen. Feline coronaire hartziekte, geïdentificeerd als cardiomyopathie, gebeurt wanneer de uitstroom van bloed verlaat het hart niet overeenkomt met de eisen van het hele lichaam. De kat kan wel eens probleem ademhaling, verminderde lichaamsbouw temperatuur, staken voeden op en tonen een duidelijke kreupelheid of verlamming van de achterste ledematen.

Negatieve glazuur en de vermindering van het gevoel van geur zal ook een ouder dier veroorzaken te stoppen met eten, zo wil systemische orgaanfalen. Alle heersen in senior katachtigen.

De overgrote meerderheid van de behandeling opties en geneesmiddelen die een dierenarts zal voorschrijven voor een senior kat met gezondheidsproblemen en gelieerde gewichtsverlies zal zeer waarschijnlijk voor palliatieve behandeling – bedoeld om de resultaten van de indicatoren te verminderen en dragen comfort aan het dier. De beste preventie voor echt ernstige ziekte bij oudere katten is ze regelmatig veterinaire behandeling als ze jong zijn, die jaarlijks bloedonderzoek en tandheelkundige reiniging bevatten te geven.

Cats, in de regel, de neiging om hun aanwijzingen te dekken totdat uiteindelijk conditie is vrij goed geavanceerde en meest ernstige ziekte in meer volwassen katten is niet te genezen. Als u wilt om de algemene gezondheid van uw huisdier mooi onderhouden tot op hoge leeftijd, you’llo nodig waakzaam zijn in het zien van symptomen en tekenen of symptomen te zijn en klaar om een ​​aantal van de ondersteunende behandeling bij het huis van ondernemen te zijn. Ondersteunende behandeling misschien betrekken leveren pillen en / of insuline foto’s op normale momenten, het bouwen bepaalde voedingselementen beperkingen worden nageleefd en ontdekken hoe subcutane vloeistoffen geven.

Op sommige positie, blijven gaan met een zieke, bejaarde kat kan waarde onbetaalbaar en emotioneel vervelend om haar verzorgers worden. U kunt eventueel moet hebben om je geest make-up wel of niet door te gaan verhelpen of om euthanasie toestaan. Deze pijnlijke keuzes zijn zeker niet snel en moet gelijk worden vereerd door veterinaire deskundigen en verzorgers.

Category: Dieten

Comments are closed.