Oorzaken voor Snurken Getting Even erger

ontsteking of verstopping van de neus en sinus membranen beperken van de luchtwegen, die snurken nog erger zal maken. Hardnekkige neus-en sinus problemen veroorzaakt door allergieën of andere problemen kunnen eindresultaat in langere-termijn verergering van snurken is niet behandeld.

verkrijgen lichaamsgewicht schaadt uw welzijn in tal van benaderingen – en een verslechtering van snurken is een bijzonder van mensen technieken. Het laten vallen van slechts een enkele ponden zal normaal gesproken helpen tegen snurken.

drinken van alcoholische dranken vóór waarschijnlijk matras of het nemen van sedativa deze als slaappillen het rustig aan kunnen doen de spiergroepen van de mond, tong en keel genoeg om de luchtwegen te beperken en leiden tot snurken. Zich onthouden van alcohol of sedativa zal afname snurken helpen.

slaap weer op rug maakt het mogelijk dat de tong de luchtweg belemmeren, waardoor snurken. Slapen op je buik of aspect kan ondersteunen oplossing deze uitdaging.

Rest apneu, een aanzienlijke situatie waarin de keel weefsels belemmeren luchtwegen, gekenmerkt door luide luide nacht stiltes vastgesteld wanneer de luchtweg vernauwd ademhaling. Snooze apneu is in verband gebracht met hart-en andere wellness-kwesties. Als u vermoedt dat u rust apneu, je moet echt gezondheidsgerelateerde aandacht vragen.

Category: Dieten

Comments are closed.