Oost-Indische Kruiden gewichtsverlies

1. Ayurveda onderschrijft portioneren van voedingsmiddelen in de plaats van het vasten. Assisteren van de stofwisseling en verkwisten administratie procedure correct functioneren en het genereren van vertrouwen in het verteringsproces ontvangt voldoende split waarbij maaltijden zal helpen met obesitas.
twee. Werken met de spijsvertering die het meest actief is op de middag. Ayurveda onderschrijft dat de lunch zijn de smakelijkste maaltijd van de werkdag.
3. Inwendige reiniging is van cruciaal belang. Behoud van uw spijsvertering en verkwisten management programma schoon te maken is belangrijk. Triphala is een kruid dat zal helpen met deze reiniging.
vier. Lichaamsbeweging is zeer essentieel en moet echt niet over het hoofd gezien door een suggereert.
vijf. Een fantastische nacht snooze aids voorkomen talrijke complicaties. Rapporten hebben aangetoond dat die is overgewicht veroorzaakt door slechte slaapgewoonten.

p Er zijn tal van natuurlijke behandelingen die er zijn in de markt. Bij de aanschaf, verschijnen aan de componenten te onderzoeken met het nastreven van kruiden en hun gebruik maakt van.
• Triphala (de myrobalans): Dit kruid is heel handig in het verbranden van vet. Het reinigt de methode en hulpmiddelen corrigeren de snelheid van het metabolisme om gewicht daling speedup.
• Guggul (Commiphora mukul):. Dit kruid heeft een effect op de stofwisseling en vermindert cholesterol concentraties
• Guarpitmeel (Cyamopsis tetragonolobus): Een voedingsvezel
• Vrikshamal (Garcinia cambogia): Remt lipogenese, verlaagt productie van cholesterol en vetzuren en verhoogt de productie van glycogeen in de lever
.
• Mustak (Cyperus rotundus): Verhoogt de spijsvertering
• Katuki (Picrorhiza kurrao): Het corrigeert leververvetting en extra vetmetabolisme in de lever
• Garcina cambogia (Garcina cambogia): Deze geliefd lichaamsgewicht reductie kruid is meestal toegepast in Zuidoost-Azië aan levensmiddelen veel meer vulling. Hydroxycitroenzuur (HCA) een levendige ingrediënt, vermindert honger en stopt de vorming van vet (vet) weefsel.

• Honing is een fantastisch overwinnen voor obesitas. Honing richt de extra vet afgezet in het lichaam en omzet in sterkte voor de lichaamsfuncties. 10 gram honing, samen met warmte drinkwater ingenomen op een lege buik vroeg in de vroege ochtend steunmaatregelen met vetreductie. Omdat het systeem raakt gewend aan het, de dosering misschien verbeterd. Een theelepel verfrissende limoensap kan ook worden toegevoegd aan dit.
• Gember en Peper zijn andere huis kuren aangemoedigd voor gewichtsproblemen. Elke gember en peper hulp snelheid van de stofwisseling en smelt weg ongewenst vet.
• Wortelsap ligt ook heel krachtig met overgewicht te zijn.
• Kool ofwel ongekookt of gekookt beperkt de omzetting van suiker en andere koolhydraten in overtollig vet dus medeplichtigheid aan lichaamsgewicht reductie
• Tomaat, curry bladeren of gespannen water uit onderdompelen bladeren van de Indiase Plum (Jujubes) gedurende de nacht zijn allemaal beweerd dat obesitas te voorkomen. Elk van de enkele oplossingen moeten worden genomen op een lege buik in de vroege ochtend.

Category: Gezond eten

Comments are closed.