Op de snel Houd aan Welzijn

eten plan en Welzijn: Mythen en feiten

Verschillende personen zullen geen tijd om te gaan door middel van inhoud artikelen zowat elke week, zodat ik een aantal snelle ideeën gezamenlijk hebben ingesteld om u te helpen bij het observeren van een hebben meer gezonde levensstijl. Het verdienen van een paar eenvoudige veranderingen elke dag kan hulp u afslanken een klein, geef je veel meer macht en hulp bij je voelt superieur algemeen. Het verbeteren van uw fysieke gezondheid en fitheid verbetert ook uw psychische en emotionele gezondheid. Dus doe het niet uit … zet deze richtlijnen om het werk nu voor u doen.

 1. Als je niet ervaren gemotiveerd om lichaamsbeweging … doen het werk met een buddy of
 2. deel uitmaken van een cursus. Als je niet beide van de eerder genoemde kan doen … functioneren met uw kleintjes (we hebben een handvol tracks die ons daadwerkelijk te krijgen in het temperament om te dansen ). Dansen is leuk en is een goede cardio.
 3. Check out om dingen zoals combineren van uw training omvatten, zodat het niet saai zal krijgen. Ik wil aerobics, hip-hop abs, zonder kosten gewichten, en yoga te nemen. * Je spieren wilt tijd om te rusten en beter, dus het is goed om gewoon werkdag af van taaiheid coaching elke andere werkdag
 4. Slenteren heeft een flink aantal algehele gezondheid voordelen, waaronder:. Afnemende slechte cholesterol en het verhogen van goede cholesterol, het verbeteren van humeur, verlagen van de bloeddruk, het kappen van het risico op en de controle van diabetes type2, het verhogen van de seksuele prestaties, het stimuleren van elektriciteit …. de lijst gaat maar door. Zelfs een compacte wandeling elke dag kan ongelooflijk nuttig zijn.
 5. Doe een beetje teveel om smelt in staat weg te calorieën en krijg training als je geen tijd hebt voor een complete work out. Staande op 1 been, hoewel je borstel uw tand of met de hand wassen van de vaat in plaats van het gebruik van de vaatwasser van tijd tot tijd kan hulp branden uit een aantal meer energie. Ik hou ook van te dwalen over wanneer ik praten over de mobiele telefoon.
 6. Introductie van een weinig extra H2O elke werkdag kan ook effectief zijn door te helpen flush je lichaam, houden je energie, en u behoudt gehydrateerd. Al uw cellen gebruiken h2o om hun dag-tot-dag-mogelijkheden te voltooien, dus drink op. Kouder drinkwater maakt je systeem het werk doen harder en kan u ondersteunen wegsmelten calorieën.
 7. De minder ingewikkeld het etiket, het veel beter. Levensmiddel met ingewikkelde lijsten component zijn dan verwerkt en misschien hebben stoffen die gevaarlijk zijn. Sommige voedingsmiddelen hebben zelfs kankerverwekkende stoffen. Probeer volledig natuurlijke uit te halen indien haalbaar. Zo mooi, het verkrijgen van eigen land ontwikkelde leveren ondersteunt uw lokale gemeenschap.
 8. Selecteer gebakken en gebraden over gebakken … gefrituurde voedingsmiddelen bevatten gewoonlijk een heleboel verzadigde vetten.
 9. Niet alle extra vet is verschrikkelijk … uitstekend vetten helpen je hele lichaam te ontdoen van ongewenste vetten. Een aantal fantastische vet betrekken:
 • Enkelvoudig onverzadigd vet – gevonden in avocado, hazelnoten, amandelen
 • Meervoudig onverzadigde vetten, waaronder omega-3 vetzuren – in vis, lijnzaad , walnoten, sesamzaad, olijfolie
 • tien. Eiwitten en koolhydraten hebben ongeveer 4 calorieën per gram en vet hebben ongeveer 9 calorieën per gram. Het verwerven veel meer eiwit in uw dieet regime ook helpt u mager krijgen en creëren spieren en behoudt u volledige langer. Bronnen van superieure eiwitten zijn:

 • eieren
 • wit vlees gevogelte
 • melk, kaas en yoghurt (lowfat is veel beter … veel te veel dierlijk vet is niet uitstekend voor je lichaam). Yoghurt heeft ook acidophilus (goed micro-organisme) en kan hulp boost immuniteit en helpen bij de spijsvertering.
 • vis
 • bonen
 • elf. Gedeelte handvat is van vitaal belang geen probleem wat voor soort levensmiddel u neemt inch En probeer te onthouden, iets met mate. Zeer weinig is goed in overschot.

  12. Ontvang 5-negen porties fruit en groenten elke individuele werkdag … de meeste vruchten en groenten zijn lager in vet en calorieën en bieden u essentiële vitaminen en mineralen. Fruit en groenten zijn hoger in vezel en kan hulp bezuinigen het gevaar van een aantal ziekten, waaronder kanker.

  Dit zijn slechts een paar tips om u te bewaren op de snelle monitor om een ​​gezondere levensstijl. Als u niet in staat om wekelijks te onderzoeken zijn, drukken deze advertentie en terug te verwijzen naar het, om de reden dat dit zal helpen u de bouw van een meer gezonde levensstijl. Maar als je kunt, blijven houden opnieuw controleren op veel meer snelle tips. * Spreek altijd uw medische arts voor het begin van een work out programme of het eten plan. U kunt tegenkomen veel meer details over de onderwerpen in dit voorleggen aan het aanhangende om inkomende links

  Mayo Clinic:. Slenteren: Trim uw taille, het verhogen van uw algehele gezondheid

  WebMD: Superior Eiwit

  WebMD: De Skinny op Fat … Uitstekend Fats vs Poor Fat

  Centra voor Ziekte regelen en Avoidance

  : Vruchten en Groenen

  Ik wens u lichamelijke, mentale, psychische en spirituele algehele health.Jenny

  Category: Voedingsmiddelen

  Comments are closed.