Op welke leeftijd kinderen laten hun tanden?

Volgens mama en dad.com, de meeste jongeren beginnen aan hun kind tand verliezen wanneer ze tussen de 5 en zes jaar. Toch kunnen de normale tijdspanne fluctueren door meerdere decennia. Sommige kleine kinderen beginnen om zich te ontdoen van de tand zodra leeftijd 4, hoewel het misschien niet tot uiting komen voor vele anderen tot aan hun aankomst op 8 jaar vorige.

Geselecteerde elementen invloed op de leeftijd waarop een jongere begint aan zijn baby tanden te laten vallen. Als een zuigeling was een vroege bijtring, zijn emaille zijn waarschijnlijk eerder uit te laten vallen. Als zijn tand later ontworpen, ze zijn mogelijk voor veel te glijden achteraf. Dr George White van de Tufts Universiteit in Boston zegt kleintjes die hun eeuwige tanden krijgen daarna in principe een voordeel voor hun all round tandheelkundige welzijn. De voor een langere tijd hun tanden blijven onder het tandvlees, hoe moeilijker ze te krijgen. Dit helpt hen om resistent te holtes zijn als ze uiteindelijk niet ontwikkelen binnen

Dr Wit factoren erop dat de wortels van de pasgeboren tand van een kind te ontbinden. Aangezien dit tot stand komt, ze los te maken en vroeg of laat tuimelen naar huis te maken voor de lange termijn tand. Normaal gesproken wordt het systeem begint met de Botton twee tand in de ingang van de mond van het kind, door de twee tanden eerder genoemde mensen aangenomen. Gewoonlijk het glazuur tuimelen op hun eigen, ontvangen vast in alles het kind heeft of gewoon afhaken.

Vaak is een losgemaakt tand zal vasthouden door een draad voor een tijdje. Zal het kleintje in een positie om het te wiebelen, maar het is niet van plan om uit te glijden op haar persoonlijk. Dr Gerald Ferretti van het College van Kentucky zegt dat het echt is Goed voor een jongen of een meisje aan de tand wiebelen en breng het rond of zelfs proberen om het om te draaien om te helpen het drop-out. Aan de andere kant, stelt hij de tand moet echt op geen enkele wijze worden gedwongen uit de mond. Als de wortel is niet geheel opgelost, waarschuwt hij dat het onder dwang te trekken kan leiden tot een infectie.

Zelfs hoewel de reguliere termijn voor het losmaken tand sterk kunnen variëren, Dr White impliceert het zien van een tandarts als een jongen of meisje niet is begonnen afmelden door de leeftijd van zeven. Hij stelt er waarschijnlijk geen dilemma, maar als er kan worden gevangen en gecorrigeerd. De tandarts zal over het algemeen krijgen een X-ray uit te checken voor een langdurige tand onder het tandvlees van het kind.

In sommige gevallen de langdurige glazuur zal optreden zelfs als de baby tand niet hebben uitgevallen. De baby zal snel twee rijen van email, beschouwd als ‘tand haai.’ Dr Ferretti beweert dit is meestal niet schadelijk, als de langdurige glazuur meestal dwingen het kind glazuur binnen slechts een flink aantal maanden. Als dit niet over zou komen in 3 maanden, het kind moet echt een tandarts.

Category: Gezond eten

Comments are closed.