Op welke leeftijd krijgen kinderen Tooth?

De eerste tanden uitbarsten, de onderste centrale snijtanden, zijn meestal de twee glazuur op de bodem ingang, die zien er allemaal ongeveer 6 maanden oud. De proppen komen zijn de vier leidende ingang tand, de hogere centrale en laterale snijtanden die zich voordoen met betrekking tot acht maanden en een jaar. Toegevoegd belangrijke tanden in te vullen als paren, slechts een op elke zijde van de uitgebarsten glazuur samen de best beoordeelde en onderste kaaklijn, gewoonlijk met een snelheid van 4 tanden voor elke zes maanden oud. Alle 20 peuter emaille zijn vaak in plaats van 3-jarige leeftijd.

Major emaille zijn drop vanaf 6 of zeven jaar en dit systeem draagt ​​op tot twaalf jaar. Langdurige tand gewoonlijk vervangt de ontheemden belangrijkste tand in ruwweg de vergelijkbare buy als tijdens om te beginnen met uitbarsting. Extra pre-molaren en kiezen ook uitbarsten in de leeftijd tussen twaalf en 21 voor een totaal van 32 langdurige email.

Primaire tanden voorzien als tijdelijke aanduidingen voor eeuwige tanden toch te ontstaan, geven de ontmoeting samenstelling, helpen jongere sprekers uit te vinden om effectief te sorteren lijkt en schild volwassen tand uit afzienbare verval. Tanden, in het algemeen, stellen ons in staat om te consumeren en te bespreken en geven onze gezichten samenstelling.

Een typische misverstand is dat sinds kid’s belangrijkste tanden zijn niet permanent, ze niet bellen voor tandheelkundige behandeling. Hoewel hoofdtand alleen blijven in de mond een paar jaar, moeten ze worden behandeld dat andere tand. Juiste woning zorg met inbegrip van poetsen en te flossen, regime controles, reinigingen en vullingen zijn essentieel elk het opbouwen van goede mondhygiëne en het behoud van de gezondheid van de nabije toekomst tand.

Hoewel tanddoorbraak schema’s worden geplaatst door de American Dental Association, is het belangrijk te onthouden dat deze tijdlijnen zijn richtlijnen en vroege of late tand uitbarstingen kunnen nog steeds binnen de selectie van de gewone. Zie een tandheelkundige algehele gezondheid geschoold voor extra hulp.

Category: Gezond eten

Comments are closed.