Oplossing voor Acne littekens

Meer informatie over de verschillende stijlen van acne litteken vooruit proberen om behandeling te vinden. Elke individuele verscheidenheid vraagt ​​om verschillende oplossingen om aan te pakken. Ijs kiezen littekens lijken bescheiden pits. Atrofische littekens zijn plat en slank. Keloidlittekens zijn klonterig en dik. Hyperpigmentatie, een verkleuring gekoppeld aan de acne therapeutische procedure meest typische in donkere huid mannen en vrouwen, is meestal verward met acne littekens, maar het is nog zeer eenvoudig te behandelen.

Gebruik plaatselijke behandeling opties om delicate zits littekens genezen. Prescription tretinoïne versnelt de acne therapeutische methode en minimaliseert de kans op verdere ontwikkeling litteken. Alfa-hydroxyzuur en beta-hydroxy zuur kan ook de huid herstellen. Hydrochinon en andere zeer vergelijkbaar bleken medicijnen kan geheel duidelijk up hyperpigmentatie. Chemische peelings kunnen ook verlichten minimale zits littekens, maar meestal noemen voor een aantal klassen.

microdermabrasie en dermabrasie technieken kunnen omgaan met atrofische littekens, maar wel een slechte carrière van het beheer dieper ijspriem littekens. Beide even van deze therapieën gebruik maken van een superieure tempo penseelgebied huidlagen weg te nemen om opnieuw contour littekenweefsel. Ongewenst vet transfers of collageen injecties kunnen verhogen depressief littekenweefsel, waardoor een typische uiterlijk. Laserbehandeling opties kunnen verlagen hyperpigmentatie en schone poriën en huidstructuur. Een behandeling geïdentificeerd als punch chirurgische behandeling maakt gebruik van zeer kleine poriën en huidtransplantaties om gefrustreerd littekenweefsel te beschermen. Subsicion is een invasieve operatie die een instrument dat littekens weefsel verhoogt veel meer in lijn met de omringende huid gebruikt. Keloidlittekens kunnen worden behandeld door het injecteren van steroïden in de beïnvloed plek. In buitensporige gevallen kan de totale poriën en huidtransplantaties uitgevoerd worden, het transplanteren van de poriën en de huid van de ene meer lichamelijk gebied aan het gezicht. Zoutoplossing injecties kunnen delicate littekens versterken en zijn vrij redelijk geprijsd.

Blijf elke energieke acne onder handvat met de juiste wassen en het gebruik van geneesmiddelen op recept te houden, indien nodig, om eventuele littekens voorkomen van verslechtering. Gebruik zonnebrandcrème en voorkomen uitgebreide publiciteit aan zonlicht of ultraviolette straling.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.