Oplossing voor Zits cysten

Cystic puistjes kan komen ontstoken en geïrriteerd te zijn als de poriën en de huid wordt voortdurend gebombardeerd met harde zeep en reinigingsmiddelen. Dit komt omdat de meeste commerciële zepen bevatten chemische bestanddelen die zijn gemaakt door te verlagen en los oliën en parfums die de huid kunnen irriteren. Bij het uitzoeken van een reinigingsmiddel of een schoonmaak zeep, zorg absoluut zeker een die is ontwikkeld om de gevoelige huid te reinigen kiest, aangezien het geen ernstige ingrediënten of additieven die waarschijnlijk de huid kunnen irriteren zal bevatten. Gebruik een lichte aanraking bij het wassen van de confrontatie, die bepaalde duidelijke schrobben of wrijven van de huid te blijven bij het wassen. Alles wat nodig is om lichtzinnig schuimt de ervaring en spoel na met water verwarmen.

te zorgen voor cystische acne, die nog erger zijn dat conventionele puisten of pukkels, is het noodzakelijk om de huid te maken van een 2,5 procent benzoylperoxide medicijnen. Er zijn krachtiger lotions in supermarkten, maar waarbij een meer robuuste concentratie benzoylperoxide apparaat hebben de huid te zetten in roze, geïrriteerd of zelfs verbrand chemisch. Gebruik rond een nikkel kleine hoeveelheid geld van een 2.five procent benzoylperoxide crème, en voorzichtig gebruiken het om de huid gebruik je vingertoppen tot het droogt volledig. Blijf uit de buurt van het masseren van de crème in de poriën en de huid ook agressief, of het zou de fragiele gebied lagen van de huid te verstoren.

Gebruikmakend van de medicinale crèmes op hun hebben kunnen drogen de huid, zelfs in de lichtste concentraties. Simpelweg omdat dit, is het essentieel om de huid na gebruik van een benzoylperoxide product hydrateren. Vochtinbrengende de huid kan het mogelijk de huid te groeien zacht en soepel zijn, wanneer u toch de huid om de voordelen van de benzoylperoxide verkrijgen. Maak zeker een olie-helemaal gratis versie die comedogeen stoffen die kunnen blokkeren of verstoppen de poriën niet bevatten. Weg te houden van lotions die zijn ontworpen voor het behandelen van rimpels of het ouder worden, omdat ze ingrediënten die niet goed kunnen reageren wanneer ze samen gezet met de benzoylperoxide crème kan hebben. Een dubbeltje-sized volume, zorgvuldig aangebracht op de huid, kan een perfect gehydrateerd, acne-kosteloze teint beheren.

Category: Supplementen

Comments are closed.