Oplossingen voor het herstellen van Acne huid

Lokale behandelingen voor acne zijn oplossingen die specifiek worden gebruikt om de huid. Het geneesmiddel uit deze middelen wordt geabsorbeerd in de poriën te gaan met puistjes te schakelen. Puistjes lotions met benzoylperoxide, salicylzuur of melkzuur worden aangeboden door voorschrift en boven de toonbank. Veel beter zits lotions deze als Retin-A, Differin en Tazorec zijn afgeleid van vitamine A en zijn daar door enige recept. Zich baserend op de ernst van de acne, kunnen deze lotions zeer krachtig in het omgaan ermee. Bespreek uw huid arts voor suggesties van actuele oplossingen die het meest efficiënt zal zijn voor uw precieze vorm van zits. Vitamine A crèmes zijn ook krachtige bij de verlaging van acne littekens en het verwijderen van kleine impefections op het gebied van de huid.

Antibiotica hulp verminderen van zwelling en te ontdoen van bacteriën die leiden tot puistjes flare-ups. Antibiotica zijn verkrijgbaar bij uw arts en worden meestal gebruikt samen met actuele medicatie voor een veel betere zits behandeling. Orale anticonceptiva worden ook gebruikt in acne procedure voor vrouwen van alle leeftijden. Voorbeelden van orale anticonceptiva gebruik gemaakt van zijn Ortho-Cyclen en Ortho Tri-Cyclen. Eindelijk, Isoretinoin is een indrukwekkend remedie afgeleid van vitamine A. Deze variëteit van zits behandeling moeten aandachtig worden gecontroleerd door een arts als het wordt getest om kritische facet effecten samen te induceren met begin gebreken, lever en bloeddruk problemen, droge ogen, huid gevoeligheid, en is zelfs verbonden in sommige gevallen tot wanhoop en zelfmoord.

Microdermabrasie (gebruik te maken van kleine kristallen op de huid oppervlak te poetsen) en chemische peelings worden in de therapie van toegepaste even acne en acne littekens. Andere therapieën gebruikt voor puistjes littekens zijn dermabrasie (gereserveerd voor kritische littekens, is het oppervlak van de poriën en de huid aanbrengen van een staalborstel verwijdert), collageen of ongewenst vet injecties om gezonken littekens, laser-huidvernieuwing, zachte voeding en radiofrequente behandeling opties te verhogen en chirurgische strategieën tot het afsluiten van specifieke littekens.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.