Oplossingen voor Kritische Back again Acne

Salicylzuur is een gemeenschappelijke component in veel acne reinigingsmiddelen en lotions voor de ervaring en voor het gehele lichaam. Het is vrij mild, maar effectief is effectief in het uitroeien van stof en nutteloze huidcellen uit de poriën bij het opdrogen overmatige olie. Het kan iets te drogen, zelfs zo, dat duidt op een olie-vrije moisturizer moet echt gebruik van worden gemaakt als onderdeel van uw dagelijkse systeem reinigingsprogramma.

Benzoylperoxide is de meest voorkomende ingrediënt gebruikt in acne reinigingsmiddelen voor de ervaring en het menselijk lichaam. Het is stevig en eigenlijk zapt zits. Het voert door het opdrogen overtollige olie op de huid en het helpen van nutteloze huidcellen sneller afwerpen. Toch, aangezien het zo moeilijk is, kan het zijn ongelooflijk drogen op de huid. Dit kan leiden tot roodheid, ongemak en zelfs peeling. Gebruik een olie-zonder kosten moisturizer na het reinigen met een benzoyl-peroxide gecentreerd reinigingsmiddel om gratis deze bijwerkingen gevolgen. Wees positief om ook van toepassing zonnebrandcrème, zoals benzoylperoxide de huid gevoeliger voor de zon zal maken.

Hoewel de meeste mensen vandaag de dag gebruik maken van lotions en reinigingsmiddelen voor de huid om zich te ontdoen van lastige weer terug acne, zijn er een aantal manieren waarop u kunt krijgen om uw mogelijkheden van een breakout verminderen. Bijvoorbeeld, wanneer je beweegt, gebruik katoenen kleding die mooi ademt. Als je echt het zweet werken, worden gewaarborgd om uw kleding na de oefening routine op zijn minst te wijzigen. Indien mogelijk, moet je echt naast douche een training, om overtollig zweet, olie en vuil te verwijderen. Door het uitvoeren van deze acties, kunt u de huid ongemak lager en lager uw behoefte te hebben voor zwaardere chemische reinigingsmiddelen.

Category: Dieten

Comments are closed.