Oplossingen voor Serious Puistjes Littekens

Laser resurfacing is een professionele medische cursus van actie die wordt uitgevoerd op een out-individuele basis in de kantooromgeving van een dermatoloog, plastisch chirurg of schoonheid chirurg. Lasers zijn kleine bundels van infrarood zachte die kunnen worden gebruikt om te zorgen voor littekens. De bundel is gericht op alleen het litteken. Het licht krijgt ontdoen van de epidermis of de beste huidlaag. De warmte van de laser versnelt ook de poriën en de vernieuwing van de huid, zodat nieuwe huid groeit sneller. Wanneer de poriën en de huid geneest, is het veranderd door nieuwere huid die een aanzienlijk minder duidelijk litteken heeft. Een aantal laser remedies zijn doorgaans belangrijk voor de intense zits litteken is geen tijd meer voor de hand, dan uitgeroeid. Hoe slechter het litteken, de een veel meer laserbehandelingen zijn essentieel. Laser resurfacing doet precies wat het lijkt: Het geeft een nieuw oppervlak aan de huid

.

dermabrasie is fantastisch voor depressieve zits littekens zoals pockmarks en ondiepe ijs selecteer littekens. Met dermabrasie de huisarts maakt gebruik van een roterende staalborstel tot schroot af of zand de opperhuid. Deze techniek is zeer goed in het gladstrijken van het gezicht en de vermindering van diepe sporen en depressies. De huid is paars en pijnlijk na dermabrasie, maar in de tijd het geneest. Zoals de huidlaag heelt, wordt nieuwe huid eronder stijgt en op een gegeven moment zal zijn weg naar de oppervlakte te maken als de oudere cellen te ontdoen van. Op dit niveau zijn de acne littekens niet gezien. Zoals met laser chirurgische ingreep, kan heel wat dermabrasie behandeling opties wellicht nodig zijn om de meest effectieve voordelen te krijgen.

Chemische peelings zijn een andere medische behandeling, hoewel elegantie salons peelings te kunnen geven, werken met aanzienlijk minder geconcentreerd stoffen. Er zijn ook eigendom chemische peeling kits die mildere chemische stoffen te gebruiken. Het volledige idee van een chemische peeling is dat een zuur of ander materiaal wordt gebruikt om de poriën en de huid weg te smelten uit de best beoordeelde laag. De poriën en de huid kan onaangenaam voor een kort maar als het geneest, maar de poriën en de huid vernieuwt zich. In een korte periode van tijd de nieuwe huid openbaart alleen en het is minder littekens. Nogmaals, voor kritische zits littekens, kan een aantal chemische peelings zijn essentieel. Voor de beste voordelen, ga naar uw arts, die de toegankelijkheid van extra sterke chemicaliën die alleen worden aangeboden aan medische professionals en andere experts uit de industrie heeft.

Category: Dieten

Comments are closed.