Oplossingen voor snurken Cease

Het is cruciaal bewust van welke positie je slaapt ‘s nachts te zijn. Mensen die snurken kunnen de neiging hebben om weer op hun rug liggen hebben, die gedeeltelijk belemmert en vernauwt de luchtwegen. Liggend op het facet kan snurken voorkomen omdat het kan de lucht vrij kan stromen door het handhaven van de tong terugvalt. Gezien het feit dat snurken vindt plaats wanneer de lucht doorgang wordt belemmerd, liggend op de buik, slapen in een bed dat het hoofd verhoogt of met behulp van snurken-kussens zijn ook handige oplossingen.

Artsen kunnen in staat te stellen snurken opties en er zijn verschillende professionele medische behandelingen die wellicht kan worden gebruik gemaakt van. Bijvoorbeeld, puur natuurlijke fysiologische gebreken van dit soort als vergrote amandelen, een afgeweken septum of een dikke delicate gehemelte gecorrigeerd kan worden met standaard chirurgie. Laser operatie kan worden gebruikt in te korten of trim de gladde gehemelte en palatinale implantaten creëren stevigheid. Radiofrequentie weefsel ablatie is een methode die ervoor zorgt dat de lucht eenvoudiger stroomt door het krimpen weefsels en verbreden van de ruimte in de keel.

Een mondelinge apparaat of tandheelkundige mondstuk kan de luchtweg openen door met de tong en comfortabel gehemelte in de juiste situatie. De schimmel kan worden ontworpen door de tandarts en wil periodiek worden onderzocht. De bijwerkingen van het uitvoeren van een tandheelkundige mondstuk nemen versterkte speekselvloed, droge mond of kaak en gezicht irritatie. Lopende Goede Airway Stam (C-PAP) is een systeem dat werkt met een druk masker om lucht door de mond. Hoewel het is echt productief, kan het geluid in verband met deze machine goed te onderbreken rust.

Deelnemen aan een veel gezondere levensstijl die fysieke actie of opleiding niet alleen hulp bij gewichtsvermindering gaat, maar het kan ook voorkomen snurken. Overgewicht of obesitas mensen meer waarschijnlijk snurken om de reden dat de verdere lijvige resultaten in het luchtkanaal slanke. Naast het laten vallen van vet, het volbrengen van zingen workout routines voor een paar maanden kan bijstand versterken van de spiergroepen van het gehemelte en hogere keel. Uit de buurt van alcohol en sedativa te houden om de reden dat ze kunnen leiden tot de keel spiergroepen te ontspannen. Meer dan-the-counter neusstroken of neusdruppels ook helpen voorkomen snurken.

Category: Supplementen

Comments are closed.