Oplossingen voor snurken Quit

Volgens Snooze Instructie, kan mond bewakers goed ondersteunen met snooze-apneu, maar niet zowat elke man of vrouw zal belonen van een gebitsbeschermer. Het verkrijgen van een gebitsbeschermer moet een stop door naar de tandarts om het mondstuk geplaatst precies goed. Het dragen van de beschermkap kan chill ondersteunen uw gehemelte en voorkomen snurken. Het nadeel van het aantrekken van een gebitsbeschermer is haalbaar kaakpijn, extreem kwijlen, en pijn in je wangen.

Volgens Koper Analysis, neus strips zal nooit hulp remedie gevallen van snooze apneu. Nasale strips zijn bedoeld om uw neus te openen. Keelsprays helpen om de weefsels te smeren in je keel. Wanneer je neus strips gebruiken in combinatie met een spray, de strips en spuitbus halt hulp matige gevallen van snurken.

Een CPAP, of continue positive airway pressure apparaat, wordt gedragen alsof je rust. CPAP apparaten worden geacht voor ernstige patiënten van snooze apneu die snurken. Je hebt een masker op meer dan je neus dat perslucht dwingt door middel van uw luchtwegen in te krijgen om uw snurken te stoppen. Het dragen van een CPAP kan onaangenaam zijn, en je kan eventueel problemen hebt slapen hoewel het aantrekken van het systeem. Uw medische professional kan aanpassingen maken door het opnemen van een bevochtiger zal dit ondersteunen je slaapt gemakkelijker door middel van de avond.

Een behandeling erkend als de pijler techniek kan heel goed in staat u als u opgemaakt met van fijne tot gemiddelde snurken. Strengen gevlochten staven worden geplaatst in uw gehemelte. De strengen verstijven, die kunnen helpen om trillingen van uw smaakpapillen te verminderen wanneer je snurkt. Implantaten kunnen kortstondige kant gevolgen teweegbrengen, deze soorten als keelpijn, ontsteking en een gevoel dat er iets in je gehemelte wordt ingediend.

Category: Dieten

Comments are closed.