Opnieuw Puistjes aka Backne – Hoe Ik kocht ontdoen van het

Opnieuw acne (of backne als sommige eventueel zou willen contacteren) is een populaire poriën en de huid probleem. Tot tweederde van al diegenen die het gezicht acne ook weer terug zits. Helaas is het niet precies dezelfde hoeveelheid bewustzijn die gezicht acne doet opgedaan, en als gevolg daarvan geen kristalheldere behandelingsmethode programma bestaat. Ik wil jullie delen mijn werkervaring van backne en het proces dat ik heb gebruikt om effectief te ontdoen Deze achtergrond uitdaging voor zeer goed.

Dus wat veroorzaakt backne?

De exacte dezelfde ziekte systeem die zorgt voor het gezicht acne ook weer leiden tot puistjes. Equivalent aan het gezicht pukkels, we zijn onzeker over hoe sommige mensen krijgen backne terwijl andere mensen dat niet doen. Bijzondere mensen op geselecteerde duur van hun dagelijks leven (specifiek voor de duur van tiener decennia) ervaren een toename van de olieproductie in hun poriën en de huid. Levenloze huidcellen en overtollige olie komen te zitten in de poriën en de huid poriën (kleine gaatjes in je poriën en de huid waar het haar groeit uit), het genereren van een beste voedingsbodem website voor microben. De combinatie van nutteloze huidcellen, olie, levenloos bacteriën en witte bloedcellen (die je menselijk lichaam produceert om zich te ontdoen van de kiemen) gids voor de vorming van witte koppen, die zijn volgepropt met pus.

Geselecteerde scenario’s kunnen acne verergeren. Poriën en de huid ongemak en extra bezwete worden geïdentificeerd te worden gerelateerd met zits. Overigens, deze punten zijn ook overwegend in de weer dankzij de warmte temperatuur onder onze kleding en de continue wrijven van kleding en tas riemen tegen de huid.

Mijn verhaal

Ik heb streden tegen zits voor veel vele jaren. Net als veel mannen en vrouwen, het begon op mijn ontmoeting toen ik een tiener was, maar een handvol van vele jaren later, was het distribueren naar mijn rug. Ik op een natuurlijke manier werd vrij zelf bewust van mensen weer observeren mijn rug, die werd getekend door de zits en ik afgewend zwemmen op alle prijzen. Mijn zelfverzekerdheid in mijn gehele lichaam grafische gekelderd.

Net na het verkennen pimples.org (grote bron door de manier), probeerde ik hun aangemoedigd zits routine en identificeerde het ongelooflijk efficiënt in het opruimen van acne gezicht. De routine algemeen betrokken te maken van royale hoeveelheden benzoylperoxide crème (een geneesmiddel dat de micro-organismen die leidt tot plekken doodt) aan het gezicht en vervolgens de huid hydrateren later, als de crème de neiging heeft om te drogen de poriën en de huid uit. Hoewel prachtig voor het confronteren, deze routine was niet realistisch voor het weer terug.

Om te beginnen, de achterkant is een zeer aanzienlijke oppervlakte en de poriën en de huid is ook een geweldige omgaan dikkere is dan de deal met. Het totaal van de crème die u zou willen om uw opnieuw op te nemen en leveren voldoende dosering om de acne te wissen gaat u opnieuw in te stellen in omstandigheden van kosten . Vervolgens is er ook nog een dilemma hoe je de crème zelf benutten. Voor het programma uit te voeren, is het essentieel om therapeutische massage het product op de rug tot uiteindelijk is het perfect geabsorbeerd. Tenzij je iemand het voor je doen, kan het buitengewoon vermoeiend aanbrengen van al dat product je zelf. Ten derde benzoylperoxide bleekmiddelen materiaal, dat ontdekte ik de moeilijke weg. Ik heb per ongeluk gebleekt vrij een handvol shirts in het verleden bezit de crème op mijn rug opnieuw vóór het aankleden. Op dezelfde manier kan het product dekbedden en kussens ook te bleken. Onnodig te zeggen, was ik aangewezen om een ​​ extra eenvoudig antwoord om de moeilijkheidsgraad te ontdekken.

Hoe ik Verworven bestrijdt Backne

Let Kort na het proberen van verschillende technieken, Ik eindelijk blootgelegd 1 die werkte voor mij. Deze methode gaat niet echt behoefte aan een dure behandeling of natuurlijke oplossing hebben -. Maar een klein beetje elleboog vet en een goedkope boven de toonbank menselijk lichaam schoon

Het dilemma van benzoylperoxide bleken materialen kunnen verslaan met behulp van benzoylperoxide hele lichaam wassen in heel douchen. Persoonlijk gebruik ik PanOxyl Puistjes Foaming Wash , dat is een redelijk goedkoop oplossing en kan besteld worden uit een reeks van apotheken en op het web winkels (zie onder). Omdat het hele lichaam schoon is afgewassen, het zou niet al bleken van uw klederen induceren

Er is echter een uitdaging met het maken gebruik van het systeem schoon -. Snel na alle, gezichts benzoylperoxide crème eisen die u aan therapeutische massage het in uw huid, die een ton van het werk zou krijgen voor uw complete rug.

Dit probleem kan nederlaag door zachte exfoliatie te maken gebruik van een lichaamsbouw weer schrobben borstel . Ik moet hebben om te bedanken voor mijn vriendin voor deze suggestie. Ze is vaak een goede gelovige in scrubben van de huid. Poriën en de huid exfoliëren heeft twee uitkomsten. Om te beginnen, het opent de poriën en de huid poriën en maakt de penetratie van de benzoylperoxide het gehele lichaam schoon met de uitdagende inspanningen van het masseren op uw huid. Gewoon gebruik maken van het lichaam wassen zoals u zou doen als je uiteindelijk om een ​​douche gel gebruiken om je weer terug te wissen. Vervolgens krijgt de afschilfering ontdoen van levenloze huidcellen , die zeer waarschijnlijk kunnen verstoppen de poriën en leiden zits

De werkelijke technieken die ik kies om duidelijk mijn weer zijn als volgt.:

Actie een . Stap in de douche en in staat stellen de verzengende water lopen over je hele lichaam en weer terug. Het ongelooflijk warm water zal helpen openen de poriën en helpt de afschilfering cursus van actie.

Move twee . Haal je menselijk lichaam scrub borstel en in licht ronde bewegingen scrub je weer terug, waardoor ervoor dat je bij alle betrokken locaties. Dit zou niet veel meer dan twintig seconden kiezen .

Move drie . Neem eens een totale lengte van de vingers’s van benzoylperoxide lichaamsbouw wassen en schuim in je armen. Gebruik het om je rug als je zou doen als je uiteindelijk tot douchegel gebruiken. Er is geen noodzaak om therapeutische massage krachtig op de poriën en de huid, dus deze stap moet niet zo goed hard zijn.

Actie 4 . Zorg ervoor dat u al het menselijk lichaam schoon op je rug weer af te spoelen. Als u wilt, kunt u de gebruikelijke douche gel gebruiken om je weer terug te wassen later op om ervoor te zorgen dat al het product wordt afgewassen. Als je moet je niet, er is een kleine kans dat je kleren kunnen groeien tot gebleekt worden.

Actie 5 . Actie uit de douche! Herhaal dit om de twee werkdagen.

Will It-functie voor u?

Voorafgaand aan u mijn regime overwegen, moet ik angst dat zolang deze routine heeft gewerkt voor mij, kan misschien niet uit te voeren voor alle mensen.

De benzoylperoxide het gehele lichaam schoon wat ik gebruik is relatief geconcentreerd, om tien% concentratie (zie rechts), dat is ongeveer 4 momenten de focus toegepast voor de ontmoeting. Een verhoogde aandacht nodig om de reden dat de huid op je weer is over het algemeen een veel dikker is dan de poriën en de huid op je gezicht gebied, en je bent ook niet het masseren in zo veel. Toch kunnen er mensen onder jullie die gevoelige huid en vinden dat het menselijk lichaam wassen droogt uit je poriën en de huid ook veel. In welk scenario, zou ik een daling aandacht gebruiken of 50 procent lengte van een vinger echt de moeite waard van het lichaam schoon. Een vijf% editie van de PanOxyl acne Wash wordt aangeboden bij het schoonmaken zeep bar variëteit (zie toepassing). Ik individueel heb nooit een probleem met een droge huid ervaren op mijn weer en hebben in geen geval nodig elke moisturizer.

Vlak voordat ik tot de conclusie, zou ik willen zeggen dat dit programma heeft aangepast mijn dagelijks leven helemaal. Mijn weer terug is nu vrijwel onderscheiden van acne . Ik mag misschien krijgen de oneven uitbraak (mogelijk zodra een periode van dertig dagen), maar achtennegentig% van de tijd ben ik volledig gratis van deze gevreesde poriën en de conditie van de huid. Extra belangrijker, mijn zelfvertrouwen afbeelding menselijk lichaam is teruggekeerd.

Als je door van waardeloze backne en hebben andere strategieën geprobeerd met zonder succes, waarom niet mijn regime geven een test?

Category: Supplementen

Comments are closed.