Organische Hormoon Behandeling voor Zits

In de Verenigde Staten, 17 miljoen volwassenen zijn gediagnosticeerd met acne. Het begint bij de start van de puberteit – leeftijd 12-13 voor meisjes en 14 tot en met vijftien jongens – en kan het verleden in de volwassenheid. Meer dan vijftig pct van volwassen dames en vijfentwintig% van de volwassen heren blijven te verduren van zits.

Hormonale onevenwichtigheden veroorzaakt door het androgeen afgifte van het hormoon testosteron kan bijdragen aan puistjes. De twee mannelijke en vrouwelijke lichamen verbetering van de productie van testosteron tijdens de puberteit. Ook zijn alle-natuurlijke cycli deze als menstruatie, zwanger zijn en de menopauze hormoonbalans verstoren, wat resulteert in acne bij vrouwen. Deze hormonale onevenwichtigheden beïnvloeden bepaalde voedingsstoffen in je huid, en als je afwezigheid deze poriën beschermen vitaminen en mineralen, je poriën komen worden verstopt. Olie en puin wakkeren je poriën, wat resulteert in zits.

Tension draagt ​​ook bij aan acne, omdat de spanning beïnvloedt hormonen. Fysieke of emotionele druk kan uw zits veel groter te maken.

natuurlijke hormoon remedie betekent het gebruik van biologische geneesmiddelen, maaltijden en methoden, niet gesynthetiseerde medicijnen, om uw lichaam hormoonspiegels reguleren. Typische hormoonbehandelingen kan bijwerkingen gevolgen deze als vaginaal bloeden, abnormale bloedstolling, galblaas-en vaatziekten, pancreatitis, lever complicaties, hoofdpijn, wanhoop, duizeligheid en pulmonale problemen hebben.

Precieze alle-natuurlijke stoffen die mogelijk in staat stellen opnieuw te maken uw gebruikelijke hormoon harmonie zijn soja, zilverkaars en dong quai (engelwortel). De kruiden dong quai en zilverkaars zijn los verkrijgbaar in capsules, poeders en tincturen. Sojabonen en soja producten zijn snel beschikbaar, dus ze zijn ongecompliceerd te voegen aan uw eten plan. Gewoonlijk, fenegriek, lijnzaad, zoethout en ginseng zijn eveneens gebruik van hormonale veranderingen evenwicht.

Veel regelmatige en alle-natuurlijke therapieën hebben alleen anekdotisch bewijs voor de effectiviteit ervan. Ze zijn niet empirisch in het echte wetenschappelijke gevoel onderzocht. Hun toxiciteit podia en contra-indicaties misschien niet absoluut worden herkend.

Homeopathie werkt met behulp van sterk verdunde organische stoffen aan te pakken ‘als’ ziekten. Homeopathische artsen zeggen dat het een keuze om regelmatig hormoon vervangende remedie zijn zonder de nadelige aspect gevolgen. De oplossing Sepia wordt gebruikt om hormonen evenwicht, net als Lycopodium, Lachesis, Nitricum, Aurum Metallicum en Belladonna. Een gecertificeerd homeopaat moet de oplossing of behandeling te identificeren mix moet je echt gewoon.

Uw dieet regime is een belangrijke factor in de vorming van hormonen activeren. Het nemen van de juiste voedingsmiddelen gaat een lange weg naar het helpen van uw systeem te behouden geschikt hormonale harmonie. Verbruiken extra organisch, onbewerkte voedingsmiddelen die als fruit en groente om je hormonen in balans en bouw uw immuunsysteem. Neem substantiële-suiker voedingsmiddelen en ongecompliceerde koolhydraten uit je dieet programma. Deze voedingsmiddelen verzwakken je immuunsysteem proces en bouwen extra vet. Drink veel drinkwater aan gifstoffen uit je lichaam.

Het supplement colloïdaal zilver, een middel van kleine zilveren deeltjes in vloeistof, wordt gepromoot als een behandeling voor een assortiment van algehele gezondheid betreft. In overeenstemming met Treatinghormonalacne.com, is gebruikt als een hormoon vervangende behandeling bekend dat bacteriën en reguleren hormoon graden. Geen bewijs ondersteunt de fundamentele veiligheids-of het succes van dit voedingssupplement.

Category: Gezond eten

Comments are closed.