Organische oplossingen voor gevoelige tanden

Personen met gevoelige tanden normaal ervaren en echt niet begrijpen dat er zijn opties. Tandhalsgevoeligheid is nood in 1 of veel meer tanden, veroorzaakt door het sissen, koude, zoet of bitter voedsel en dranken, of zelfs respiratoire koude lucht. Agony kan scherpe, onverwachte en schieten diep in tand zenuwuiteinden.

Bekijk leveranciers deze Oklahoma City voor producten en oplossingen voor gevoelige tanden.

Gevoelige tanden gebeuren wanneer de onderliggende tand laag , geïdentificeerd als dentine, wordt simpelweg blootgesteld als gevolg van terugtrekkend tandvlees. De wortels, die niet worden beschermd door moeilijke emaille, hebben 1000’s van kleine buisjes top om de zenuw te midden van emaille. Deze dentine tubuli laten stimuli, dit soort als warme, koude of zoete voedingsmiddelen, bereiken zenuwen die effecten in kwellende email.

Normaal geneest voor gevoelige tanden :

 • Vitamine B1 of thiamine helpt verminderen gevoeligheid van de tanden en pijn. Overweeg ongeveer 100 mg. elke dag. Controleer met een tandarts voor dosering suggesties.
 • calcium hydroxyapatiet is een vorm van calcium die helpt herstellen tandglazuur, afnemende gevoeligheid.
 • Kruidnagel poeder minimaliseert tand pijn. Verwerven over een persoon-vierde theelepel kruidnagel poeder en voeg 3-4 druppels drinkwater klaar een pasta te krijgen. . Breng een beetje totaal van de pasta op gevoelige tanden snel na elk voedsel
 • Kruiden voor gevoelige tanden :

  Een mix van zuiveringszout, zeezout en stekelig as schors is een recept Edgar Cayce suggereerde voor gevoelige tanden. Vermoedelijk, Inheemse Amerikanen gebruiken stekelig as schors voor evenwichtige tandvlees

  Routines voor gevoelige email:.

  Wees waakzaam niet om tanden te poetsen veel te moeilijk, te observeren zure maaltijden die strip tandglazuur, echt niet overmatig gebruik mondwater, die een zuur resultaat zou kunnen hebben op de tanden, kijk naar voor verval in gom stadium en worden ter kennis van tandenknarsen ‘s avonds. Al deze kan leiden tot gevoelige email.

  Category: Gezond eten

  Comments are closed.