Ortho Tri-Cyclen en Acne

Ortho Tri-Cyclen behandelt acne door het onderdrukken van de vorming van het hormoon androgeen, een mannelijk geslachtshormoon dat in de vrouwelijke hele lichaam gedurende de puberteit. Gevolgen dit hormoon’s puistjes kunnen verergeren.

Androgeen kan de huid bewegen om extra talg, een olie die de poriën verstopt, waardoor verstopping en misschien puistjes te creëren. De hormonen in Ortho Tri-Cyclen kan zits verhogen door het blokkeren van de productie van androgeen.

Ortho Tri-Cyclen kan mogelijk enige tijd duren om succes te laten zien voor de behandeling van acne. Volgens de American Academy of dermatoloog, kunnen mensen rekenen op een verbetering in ongeveer drie maanden. Net voor die tijd, kan puistjes verergeren.

Orale anticonceptiemiddelen zijn zelden de enige behandeling voor acne en worden gewoonlijk gebruikt in combinatie met andere therapieën, zoals crèmes en antibiotica. Gezondheidswerkers algemeen niet orale anticonceptiva voor puistjes voorschrijven tenzij natuurlijk andere drugs ineffectief hebt gecontroleerd.

Vanwege de vrees over aspect resultaten, orale anticonceptiva voor acne worden gewoonlijk alleen voorgeschreven aan vrouwen onder de 35 jaar die niet roken of een voorgeschiedenis van migraine, en die gewoon bloed kracht. Controleer met een medische professional over een recept voor Ortho Tri-Cylcen of enige vorm van orale contraceptiva.

Category: Dieten

Comments are closed.