Over het hoofd gezien DVD van de 7 dagen: Tanden

Jess Weixler als Dawn inTooth Afbeelding: Roadside Bezienswaardigheden

tanden

Star Score:

Een groot deel van de literatuur en mythologie zijn het onderwerp van de vagina dentata aangepakt. Het is van het systeem een ​​mythe dat alles rond is voor een langere tijd en mannen en vrouwen kunnen ongeacht wat ze willen in die fantasie studeren om. tand kan de eerste film die ik heb waargenomen in principe goed te gaan met de mythe te zijn. Zij doet dit met een knipoog en sluwe knipoog met uit begint een pastiche te zijn. Het wordt volledig recht gespeeld en genereert zelfs een specifieke elektrische energie in de richting van het einde. Het bevat ook een doorbraak algemene prestatie van het gids actrice.

Dawn O’Keefe (Jess Weixler) is een blij-go-lucky tiener geheel van onschuld en naïviteit. Ze leven met haar geadopteerde familie samen met haar vader Invoice (Lenny von Dohlen) en anarchistische fase broer Brad (John Hensley) die, ondanks dat ze alles wat ze niet is en het beheer van haar als crap, kan een hebben verliefd op haar. Zij is het hoofd van haar onthouding groep superieur school genaamd De verzekeren. Van het programma de belofte nog dat ze, samen met haar ideale maatje Gwen (Julia Garro) en al de andere groep klanten, zal gewoon een gelofte van onthouding tot ze trouwen. Maar als gelijkgestemde haar soort vriendje Tobey (Hale Appleman) arriveert op haar, de vagina dentata schop van groot materieel. Iemand moet eigenlijk niet te raden om te bepalen wat er komt te Tobey .

Wat is zeker de aandacht trekken over deze film is hoe het voorkomt uitbuiting. Regisseur Mitchell Lichtenstein, zoon van schilder en comic e-book kunstenaar Roy Lichtenstein, beheert om te voorkomen dat het tentoonstellen van de mutatie. Hij behandelt het onderwerp met een specifiek bedrag van tederheid. Bijvoorbeeld, er is een scène de plaats Dawn besluit te stoppen door de gemeenschap gynaecoloog Dr Godfrey (Josh Pais) om te achterhalen wat er waarschijnlijk op zou kunnen zijn. In een andere film de arts zou hebben op haar en test om haar te verkrachten voortvloeien in een volledig op bloedbad. Liever hij echt neemt een kijkje op haar en het is alleen geïnstrueerd dat hij kan het uitvoeren van deze voor zijn eigen bevrediging. met dat het krijgen van gezegd, doet de film produceren over de inkomsten foto’s beloofd.

Ik denk dat de film is een vrij empowerment film voor gals. Niet alleen heeft deze niet kan exploiteren Dawn, maar ze is in staat om haar te gebruiken wist gevonden beloning als een beschermingssysteem. Ze is klaar om weer terug te vechten van jongens die overwegen haar slechts als een object. Het is ook een indrukwekkend argument van onthouding en de opleiding van in onderwijsvoorzieningen als een vorm van hersenspoeling. Een persoon van de ideale scènes is wanneer zij vaststelt dat in haar betrekkingen training e-book de specifieke vrouwelijke systeemcomponenten meer dan. In feite is de trainer kan niet eens verwoorden wat een vagina is gevoerd.

Ik sprak over eerder dat er een doorbraak algemene prestaties en het gegeven wordt door sterren Jess Weixler. Weixler, een Juliard afgestudeerd, won de Distinctive Jury Prize op de 2007 Sundance Film Festival en terecht. Het is een absoluut moedig en ruwe efficiëntie. Hoewel sommige van de stof kan goed lijken een minderjarige goofy, speelt ze het volledig recht en eigenlijk doordrenkt met een bepaald volume van het vermogen. Er zijn een aantal psychologische scènes die ze nagels. De manier waarop ze in staat is om te gaan van naïeve en onschadelijk voor geheel doodsbang bevoegd is zeer aangenaam om te zien.

De film is echt humoristisch, terwijl het normaal blijven neemt zichzelf erg serieus genoeg. Het creëert authentieke en geloofwaardige mensen. Het behandelt de situatie met veel achting en het vertrouwen van het publiek. Zelfs mensen die zijn preuts zal hoogstwaarschijnlijk waarderen Tooth voornamelijk als gevolg van hoe ingetogen is. kan ik deze film om naar een sekte typisch in de niet al te verre aanstaande.


SexChangesEverything Website drie

Dawn | MySpace Video clip

Category: Supplementen

Comments are closed.