Overall powertraining, lichaamsgewicht reductie, en dieet: Arginine, stikstofmonoxide en Menselijke Ontwikkeling Hormone

Eigenlijk efficiënte, goedkope voedingssupplementen en HGH

Wanneer mensen vandaag de dag vereisen een veel meer arginine, of HGH?

De meeste van de tijd, uw systeem maakt voldoende arginine, maar van tijd tot tijd die het in staat zijn om adequaat te maken. De echte waarheid is dat bepaalde aminozuren zijn voorwaardelijk noodzakelijke aminozuren. Er zijn een aantal scenario’s die maken het lastig voor de lichaamsbouw om zo veel als nodig is te maken. Bijvoorbeeld, trauma (beschadiging grote hoeveelheden weefsel). Enkele voorbeelden van hoe trauma optreedt zijn:. Een zware grote spiertraining in een pond plaats, voetbal volgen, een slechte zonnebrand, het vangen van de griep of andere infectie, voedingsmiddelen vergiftiging, of het verwerven van een schadelijke orgel-nieren, lever, darm

Dus wat? Effectief als L-arginine laag zal krijgen, dan de bloedvaten te houden op het zijn klein, en organen krijgen veel te weinig bloed zet. Dat betekent dat niet voldoende zuurstof en glucose, en veel te ingrijpend kooldioxide, verkwisten en melkzuur (de neiging om spierweefsel pijn maken wanneer spieren zuurstof vraag van klanten is veel meer dan de bloedbaan kan bieden). De paarse spiermassa vezels ontbreken van zuurstof, dus witte vezels krijgen dan het werken met glycolyse op uw eigen, verschuiven in onverwachte noodsituatie methode anaërobe ademhaling. Deze witte vezels toch maken wat vitaliteit. 1 glucose vorming van twee ATP in zuurstofarme witte vezels mogelijk, maar regelmatig pyrodruivenzuur bijproduct kan niet worden uitgevoerd zonder extra zuurstof, zodat alternatief wordt gefermenteerd tot melkzuur. Onvermijdelijk, de zuren beginnen tot sluiting van de kleine kleppen (precapillaire sluitspieren) die bloed toestaan ​​in de kleinste capillaire kanalen, het maken van dingen nog erger. Normaal gesproken is de lever zouden sommige zuur om te zetten, maar alleen als de lever bloed aanbod had voldoende zuurstof.

Oefening verbruikt stikstofoxide

Een enorme verandering komt over wanneer iemand begint volbrengen gewichtig oefening. Tal van adrenaline wordt gegenereerd, het plaatsen van het hele lichaam in een ‘vecht of vlucht’ situatie, waarbij het bloed zet wordt omgeleid naar de spieren, hersenen, hart en longen, dus het aanzienlijk wordt verminderd naar de darmen en de nieren. Dropping bloedsomloop, samen met zuurstof en glucose: een grote daling in de darm en nier bieden ATP elektrische moleculen. Dientengevolge dit verlaagt de totale bloedtoevoer van arginine. Het duurde niet lang, het menselijk lichaam opereert vanuit stikstofmonoxide en de bloedvaten te beginnen vinden compacter, snijden terug energie in de spierweefsels. Dit is 1 reden een streepje race is een kortere lengte. Extra als een cheetah sprint of kwart paardenrace, en aanzienlijk minder als een throughbred renpaard wedstrijd.

snellere genezing van brandwonden en andere bijzondere Ongevallen met Arginine

Kort na zonnebrand, vraagt ​​het systeem extra aminozuren om de huid te herstellen, zodat de bodys stikstof evenwicht (bij basis van webage) kan omslaan in destructief, met behulp van een zeer lange tijd om te herstellen. Vakantiegangers kunnen ook zeer goed doen aan arginine voedingssupplementen nemen direct na een smelt weg voor sneller therapeutisch. Boven de laatste tientallen jaren, zijn brandwonden beschreven snel herstellen extra. Ook arginine geholpen chirurgische huid wonden te herstellen: het weefsel bevatte meer PMN (polymorphnuclear) witte bloedcellen, collageen vormen fibroblasten bevatte extra NO, en nieuwe huid was minder waarschijnlijk om uit elkaar te trekken (veel trek energie). Mensen met voetwonden van diabetische problemen, die arginine genezen in zes maanden toegepast. Plus, de hoeveelheid geld eiwit lekt eerder hun nieren was slechts 50 procent als aanzienlijk. Het is echt moeilijk genoeg om uit te kiezen in voldoende eiwitbehoefte, wanneer het constant lekt uit van het menselijk lichaam, in het bijzonder als een flink aantal ervaren mensen hebben aanzienlijk minder maagzuur om de eiwitten te verteren.

Arginine en Metabole Druk

Arginine moeten worden gemaakt met behulp van het lichaam retailers van L-citrulline. Twee fasen taak die met het enzym argininosuccinaatsynthetase (ASS), vervolgens het enzym argininosuccinaat lyase (ASL). Tal van elektriciteit is noodzakelijk (2 ATP elektriciteit moleculen.) Hopen van zuurstof maakt het mogelijk voor de cellen elektriciteitscentrales, de mitochondriën, om veel ATP te maken). A denosine T ri P hosphate heeft hopen van elektronen op het (opgeslagen elektrische energie), en is als een kleine batterij volledig opgeladen.

Vergelijk dat met vermoeid weefsel, of vernietigd weefsel met lagere ATP, kleine zuurstof en grote zuurgraad die niet kan missen de vitaliteit aanzienlijk arginine leveren. Uiteraard spiermassa met tal van minimale tranen een gedeeltelijk gesloopt bloed bieden heeft en is gezwollen en verstopt, waardoor het moeilijk voor bloed over te dragen via de omgeving, als een bezoekers van de site jam. Last but not least, zal arginine stikstofmonoxide (type zoals lachgas voor een race-motor) te maken.

Zo, de bloed-uitgehongerd, zuurstof slechte weefsel zijn niet in staat om stikstofmonoxide te maken, met bijna geen uitbreiding van de bloedvaten, dus het zal meer tijd voor het weefsel om beter te worden en te genezen nemen. Naast zuurstof en glucose, worden de aminozuren (essentiële bouwstenen voor het opzetten van nieuwe eiwitten) in gedragen door de bloedvaten.

Bloedvaten ‘weten’ wanneer ze zijn veel te klein om de bezetting te doen. Stroom Modulated Dilation (MKZ) in kleine vaten van spiermassa vindt plaats wanneer snelle overdracht van bloed leidt tot stikstofmonoxide vrijlating uit de binnenkant epitheliale wand van schepen, wat leidde hen om te vergroten en te voeden meer bloed naar de spiermassa, naar analogie, turbo het bloed beweging.

De bottom line is dat wanneer het menselijk lichaam begint het genereren van afvalbergen van stikstofmonoxide, de kooplieden van ongekookte content-citrulline, ook gebruik gemaakt van up. Het lijkt net alsof pure L-arginine is aa veel meer waard voedingssupplement. Resterende handed arginine is het een persoon die problemen in het lichaam, zoals het past bij de andere chemicaliën gebruikt om stikstofoxide te maken, net als een nog steeds links schoen alleen past op de linker voet.

Hoewel de algehele lichaam comfortabel en zeer goed gevoed, is het meest arginine geproduceerd door samen te stellen werken van de darmen en de nieren: endotheelcellen die de kleinere darm genereren citrulline (uit de voeding glutamine,) dan de proximale tubulus cellen van de nier te verwijderen citrulline uit het bloed en verandering aan arginine, die wordt teruggegeven aan het bloed.

Dus kan intestinale ziekte leiden tot een citrulline tekort, belangrijk om Arginine tekort. Bovendien kan onwel nieren niet voldoende arginine maken van citrulline.

HGH-menselijke vooruitgang hormoon

Direct na-training winsten van arginine-ook verhoogt uw persoonlijke HGH

In 1 wetenschappelijke studie, de boost in HGH (menselijk groeihormoon-tot eighteen.5 ug / l) duurde 90-120 minuten vlak na een dertig volgende streepje oefening . Ongeveer de helft (44-zestig%) van die piek werd toch aangekomen bij snel na 6 weken van duurtraining.

Belangrijke werkzaamheden kan HGH maximaliseren door zeven perioden tijdens rust bereiken. Arginine op uw eigen (geen oefenen) kan stimuleren HGH door twee periodes typisch. Zelfs zo, het werk dat verhoogt alleen HGH voor een paar uur. Deze auteur concludeert dat orale arginine daarna in de uitoefening dag geleverd zou worden verwacht een verdere piek in HGH ontwikkelen. Dit is analoog aan spiking bloed mate van regeling bij die in meerdere doses per dag. Het is verder vermoed dat de arginine levert een pseudo-teken van weefselbeschadiging produceren HGH wordt afgescheiden als een therapeutisch middel te verhogen. Arginine helpt de verdeling van nieuw toenemende cellen, helpt herstellen weefsel tranen en wonden in het algemeen, vooral in bot, helpt opruimen van afval (zoals ammoniak) uit het gehele lichaam, blijft het immuunsysteem werk effectief te doen houden, en kan helpen vrijlating hormonen.

bemonstering van de nieuwste literatuur over HGH stimulatie door arginine

Arginine de secretie van menselijk groeihormoon zou stimuleren, en wordt gebruikt in vooruitgang hormonale stimulatie assessments .

Toch extra nieuw onderzoek suggereert dat orale capsule of poeder variëteiten van L-arginine, aangeboden voor de training , bieden geen HGH gain-ook wel het zal plasmaspiegels verhogen L-arginine. Dit bewijst dat orale arginine in het bloed, maar dat dit niet zal leiden tot HGH stadium verbeteren veel meer dan die mensen uit de training zelf.

Het goede nieuws is, lichaamsbeweging is gedocumenteerd over een te brengen significante maximaliseren van HGH in het bloed. Het is gemeld dat deze toename van HGH zal resulteren in winst in spiermassa en kracht, ook de intraveneuze infusie van arginine bij mannen en vrouwen geschapen substantiële verhogingen in HGH (8 – en 20-voudig). Arginine is aangetoond dat basislijn HGH secretie verhogen door het mechanisme van het onderdrukken van normale somatostatine lancering vanaf de hypofyse. HGH kan worden gestimuleerd door ‘HGH-RH (releasing hormoon) door clonidine en levodopa, aangezien het door arginine. Een lange uitvoeren HGH derivaat, thans in Fase II studies bij volwassenen en jongeren, kan eventueel worden geïnjecteerd in de tijd net ongeveer elke zeven keer, dankzij de toevoeging van een carboxyterminaal Peptide, in overeenstemming met PROLOR Biotech. Exact dezelfde CTP techniek werd goedgekeurd in de EU voor een Merck product of dienst (FSH derivaat).

Gewicht Decline

Hoe Training modificaties het lichaam

Wandelen 10 minuten, drie instanties een werkdag levert verbeterde spiermassa in de benen, taille en bovenarmen. Zelfs bij ontspanning , dat overtollige spier verbruikt veel meer calorieën dan overtollig vet, als een enorme V8 motor stationair draaien. (skeletspieren = dertien. kcal / kg elke dag, vetweefsel (vet) = 4,5 kcal / kg). Vetten voornamelijk verkooppunten calorieën. A dagelijkse wandelaar met soortgelijke metingen als een couch potato heeft veel meer dichte calorieverbrandende spiermassa en minder lichaamsvet. Spiermassa is ongeveer 15% dichter dan lichaamsvet. De wandelaar kan nemen in een veel meer en weeg precies hetzelfde, of eet een stuk minder en drop pond-Toch is de wandelaar moeten nemen van tal van aminozuren uit haar dieet, om de spieren te beschermen tegen de resterende gebruikt voor vitaliteit. Ervaren mannen en vrouwen hebben doorgaans aanzienlijk veel minder buik zuur en onttrekken en te absorberen veel minder verteerd aminozuren, ijzer, mineralen en B12 van hun maaltijden. Minimal zuur slechts gedeeltelijk variëteiten tummy pepsine. Gelukkig worden er eieren of eiwitten perfect verteerd, zelfs met een klein-zuur buik, dankzij een volgende enzym in mensen vandaag die presteert met een zeer lage zuurgraad .. Veel jeugdige mensen gebruik van zuurremmers, met dezelfde gevolgen. Aminozuren voedingssupplementen zijn nog een ander alternatief, met de normale voorzichtigheid over typische dosering en de gezondheid van de nieren.

gebruik met zorg,

bijzondere situaties

Arginine waarschuwingen en gevaar: zwangerschap, breekbare lever of nieren

Sommigen is fantastisch, maar extra is niet normaal meer. Talrijke wetenschappelijke studies over evenwichtige personen tegenkomt 5 gram met de dag genoeg, dat wordt beschouwd als een schep poeder, opgelost in vloeistof te zijn. Enorme hoeveelheden arginine, of een aminozuur kan problemen opleveren voor personen met gestoorde nierfunctie, omdat zij zou worden overbelast, net als in het geval van slachtoffers van de aardbeving of een gevallen man of vrouw die beneden blijven uren. De reguliere VN-opgelucht gewicht de neiging om geweld te groot meer dan genoeg te maken om bloed te bewegen te stoppen in de geplette spier. Comprehensive weefsel pijn kunnen materialiseren van kneuzing die de spiermassa cellen te vernietigen, het openbreken van de membranen en waardoor grote hoeveelheden innerlijke eiwitten en aminozuren om het bloed in te voeren. Dus, standaard doses en meten zijn van vitaal belang. Dit is vooral juist voor iedereen die zonder milt , omdat ze niet in staat om te winkelen tot aminozuren voor geleidelijke lancering als dat nodig is. Voor deze en andere oorzaken, geschikt H2O verbruik wordt geëist.

HGH-Human Growth Hormone voorzorgsmaatregelen elementaire veiligheid van zorg

Er is een juridisch probleem (eventueel strafrechtelijk kosten) met het brengen van het van buiten de VS, zonder dat een recept, en het is dure hieronder, het leveren van een zorgverzekeraar zou voorschrijven HGH ondanks het potentieel aspect resultaten:.. diabetische problemen, hart-en vaatziekten, reuzengroei (acromegalie) en hoge bloeddruk De dosering moet apart op maat gemaakt door de arts worden rond de tijd, kunnen grotere doses overdreven voortgang van de kaak, neus, lippen leiden , tong, oren, handpalmen voeten en inwendige organen, naast ‘escalerende pijn.’ Abnormale hoeveelheden kan de hypofyse te vergroten, drukken op de oogzenuw met visie-reductie en het kappen van LH en FSH, het verlagen van testosteron graden of stoppende menstruatie . Een bijzonder kan mogelijk basislijn foto’s en metingen, plot de veranderingen over de tijd, en doses wijzigen om ongewenste gevolgen te voorkomen. Ten slotte, een schaarse, onbewezen gerucht is dat als een man of vrouw kende een tumor, is het mogelijk dat het veel te ontwikkelen sneller als ze eindigde met groeihormoon. Veel te verwerven, en er is niet veel druk over die dreiging. In de vorige, vrouwen van alle leeftijden gebruik van anticonceptiva met aanzienlijke doses oestrogeen toonde vergelijkbare fysieke veranderingen, met een versnelde lichamelijke rijping. Typische vooruitgang heeft genereert een fundamentele verbreding en verdikking bij de meeste mensen, vrijwel zeker als gevolg van de impact van de normale ontwikkeling hormoon zeer lange termijn.

Hoe aanzienlijk eiwit heb je nodig?

Voedzaam personen moet ongeveer 1 gram per kilogram magere lichaamsbouw overgewicht hebben. Mensen die vandaag de klus te klaren echt moeilijk te gebruiken extra (rietsuiker personeel gebruik tien, 000 energie per werkdag, een individu met tetanus een infectie ongeveer hetzelfde als alle grote spiergroepen in spasme). Veel meer gewenst is door het verhogen van jonge kinderen, mannen en vrouwen die herstellen van een substantiële zonnebrand, voedsel vergiftiging, ervaren bodybuilders en atleten en de dergelijke. Personen die gewoon niet effectief verteren (klein buikje zuur), of lekkende nieren (proteïnurie) moeten veel meer hebben, hoewel al die met zieke nieren moet eiwitconsumptie te beperken. Als vegetariër heb je slim over het combineren van verschillende bronnen te aan alle essentiële aminozuren te krijgen

Anti-ouder en Verjonging

Suzanne Somers op HGH

Kunt u een betaalbare en krachtige dosis HGH kiezen, zonder dat verminking en vergrote neus, oren, kaak en andere organen? Een idee is om mensen te vragen om getuigenissen te geven, dan beslissen voor zichzelf.

Bronnen en referenties

Alba-Roth J, Mller . O, Schopohl J, von Werder K (1988) ‘Arginine stimuleert groeihormoon secretie door het onderdrukken van endogene somatostatine secretie’ 87:. 11541162, 1999

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.