Overcome Acne – hebben mooie huid

p Er is werkelijk helemaal niets mysterieus over ofwel de oorzaak of de behandeling voor zits. Puistjes en mee-eters komen uit verstopte poriën. Om zich te ontdoen van deze hachelijke situatie, alles wat je zeker moet doen is om diep reinigt je poriën en de huid consequent, om poriën vrij te maken en te onderhouden ze ontstopt.

Zeker, een enkele doet verrassing waarom de heck soorten eigen poriën verstopt en andere volkeren Arent, en waarom, als acne is een voedingssupplement of milieuprobleem, het is extra van een probleem tot de adolescentie dwz je niet zien bij kinderen en zie je het een stuk minder in oudere volwassenheid. Het lijkt mij ook dat puistjes is ongewoon in sommige internationale locaties en frequent in andere mensen, dus je verbazen als lokale klimaat is een situatie, en gaan voelen aanzienlijk minder gekozen dat de hormonale veranderingen van de adolescentie zijn de belangrijkste bijdrage.

Maar van een eenvoudige oogpunt, is er geen gebruik meer dan het overwegen van deze zorgen. Van een eenvoudige oogpunt, de factor te doen is om de poriën vrij te maken

Er is echt een procedure voor puistjes die het ruimt echt mooi:. Gekwalificeerd Europees-design en stijl gezichtsbehandelingen, als je klaar bent als gezichtsbehandelingen uitgelegd later in deze paragraaf. , maar hieronder zijn enkele normale tips die waarschijnlijk zijn gunstig zijn.

Europese stijl werden eerst voorgesteld aan mij door een vorige partner die was een single van New York City’s best beoordeelde kappers, opnieuw in de zeventiger jaren. De rijke en bekende rekenen op gespecialiseerde Europese-model gezichtsbehandelingen te blijven om hun poriën en de huid helder en mooi te houden.

De suggesties die in acht zal toestaan ​​om deze cursus te repliceren van actie in de residentie – met je hebben handgemaakt -., en bijgevolg het grootst uitstekende oplossingen

Het is ook mijn praktijkervaring die puistjes vaak drastisch verbeterd door op geen enkele wijze gebruik te maken van zeep op uw gezicht. Als u op zoek naar een dader te beschrijven waarom je poriën verstopt, dit is de primaire maar een: Het schoonmaken zeep interactie met poriën en de huid olie is wat zal badkuip ring veroorzaken, en het gebruik van zeep op uw ontmoeting stortingen exact dezelfde dingen op uw tegenkomen, je poriën verstopt raken. Evenals schoonmaken zeep doet helemaal niets te diep het schoonmaken van de poriën, en zijn uitdrogend effect is bijzonder lastig op oudere huid.

Wat je nodig hebt om te gebruiken om uw ontmoeting te reinigen is enige soort van reiniging, gevolgd door een soort van toner. Een reinigend product zal in feite doordringen in de poriën en los wasachtige mee-eters en andere smurrie, niet zoals zeep.

Deze benadering van de huid schoonmaken zal ook je poriën en de huid meer zachte, vochtige, en jeugdig-on te maken de uitkijk.

Moisturizing de poriën en de huid door het reinigen met een crème zal maken voor een speciaal duidelijke verbetering in meer volwassen mannen en vrouwen, voor wie het gebruik van zeep op het confronteren is veel veel te drogen, gebouw de poriën en de huid crinkle.

Opnieuw toen ik jonger was, een aantal meisjes werden gemeen met de strategie van gezichtsreiniging werken met het schoonmaken crème met een acht-up toner. Dit was vooral legitiem als je in een aanzienlijke, stijlvolle metropool woonde.

Reiniging crèmes en toners zijn niettemin aangeboden bij de meeste cosmetica tellers, maar dit gezichts reiniging aanpak lijkt te zijn onbekend voor de meeste meer jeugdige vrouwtjes te zijn.

De reinigende lotions en toners die u kunt krijgen bij cosmetica tellers zijn prijzig en attribuut een lange lijst van chemische ingrediënten. De olie in de manier van zakendoen lotions en lotions die Ive verscheen is de meest economische availablemineral olie, wat dan een hoger geprijsd en meer hoogwaardige olie, dit soort als amandelolie.

Met andere woorden, de ingrediënten zijn het naar alle waarschijnlijkheid goedkoopste die er zijn, en de producten is waarschijnlijk worden geladen met chemische toevoegingen.

U kunt moeiteloos je eigen reinigingsproduct en toner te maken, en de producten zal probablynay, certainlybe van een veel betere kwaliteit, en vrij een beetje minder duur, dan alles wat je kan verwerven.

Voor een bepaald ding, is er niet veel beter toner voor de huid dan een bloem-azijn gebouwd met appel-cider azijn (recepten waarnemen) of zelfs verdund appelazijn.

U kunt zelfs kiezen uit de verpakking van een veel grotere hoge kwaliteit, door te bladeren voor prachtige vintage of antieke containers.

Als u uw eigen reinigingscrème en toner te maken, wordt u met behulp van alleen de grootste pure elementen, zonder chemische toevoegingen, en parfumeren met uw geliefde geuren. Plus bent u klaar om de oplossing te personaliseren zijn, het bouwen van een of ander ding in het bijzonder geschikt is voor uw huid. Een meer winst is dat, door het verdienen van deze goederen die u relatief goedkoop, je kunt ze rijkelijk gebruiken.

reinigingsproduct

Encounter crèmes zijn een emulsie van olie of andere extra vet met drinkwater. De meeste zakelijke lotions gebruiken een chemisch reinigingsmiddel (oppervlakte) om de vetten en drinkwater aan individuele emulgeren en niet. In het verdienen van uw natuurlijke ontmoeting product, kunt u een natuurlijke reinigingsmiddel te gebruiken om dit te bereiken:. Lecithine

Lecithine is een biologische zeep of wasmiddel ontdekt in soja wei. De Japanners gebruikten om de soja-wei nog steeds links boven te gebruiken van tofu uitgang als schoonmaakster voor het wassen van hun haar, kookgerei, vloeren, en al het andere, want het lost vet en olie. Bij het creëren van schoonheid crèmes, lecithine voert te vetten / oliën en drinkwater mix te maken, zoals in de achtervolgende recept:

Essential Gezicht product recept

1 / twee cup lichaam vet of olie (kokos, amandel, cacaoboter,

shea butter, olijfolie, of een combinatie)

kopje basic water of bloem water (Het zal blijven houden veel beter als

je gewoon H2O gebruiken.)

twee eetlepels vloeibare lecithine

theelepel borax

een handvol druppels essentiële olie ( of vertrekken ongeparfumeerde)

instructies : Verwarm de overtollige vet / olie en lecithine uiterst voorzichtig totdat uiteindelijk vetten gesmolten is (indien nodig) en lecithine is opgelost. Als u een aanvraag een olie die vloeibaar is bij ruimte temperatuur, niet helemaal te verwarmen.

Meng warmte water of warm water of bloem-h2o met borax op te lossen. Wanneer beide even mengsels zijn afgekoeld, nemen het drinkwater combinatie met de ongewenste vet / olie mengsel een beetje op een moment.

De twee water en olie moeten ruimte temperatuur, of niet warmer dan lauw.

Roer krachtig tot youve bereikt een geweldige emulsie. Ik gebruik een elektrisch aangedreven mixer voor het roer krachtig aspect. De uiteindelijke consistentie van het product is afhankelijk ongeacht of de gebruikte olie is vloeibaar en stabiel bij stippellijn temperatuur. De combinatie zal dikker als het afkoelt.

Mix in de cruciale olie (geur), als je gebruik te maken van het.

Zorgt dat ongeveer 6 gram en zal houden voor 4-zes weken .

Dit is een remedie die puistjes geneest.

Het gezicht reinigingssysteem eerder vermeld is een poging om Europees-model gezichtsbehandelingen dupliceren zo aandachtig als haalbaar is in de residentie.

Geschoolde Europees-design en stijl gezichtsbehandelingen zijn (of toegepast te worden) vrij laag geprijsde in sommige regio’s van de staat, maar erg duur in een aantal landen. Dat gezegd hebbende, ik denk youll ontdekken dat de kosten steekt gunstig af bij het prijskaartje van uw dermatoloog, en geschoolde Europese-ontwerp gezichtsbehandelingen hebben de meegeleverde voordeel van in feite het werk doen.

Deze volledige procedure die Ive gesproken over in dit soort diepte hoger dan is gewoon een doe-het-je zelf variatie van het Europees-design en stijl gezicht.

In al mijn individuele tientallen jaren van worstelen van puistjes, browsen dermatologen, en het streven zowat elke beweerde overwinnen op de markt, had gezichtsbehandelingen Europese stijl is het enige serieuze genezen ik te allen tijde geïdentificeerd.

Ik ben niet helemaal zeker waarom dit is niet algemeen erkend.

Ik heb geprobeerd dit gewoon omdat ik was gelukkig genoeg om een ​​partner hebben in de jaren zeventig, die een van New Yorks meest prestigieuze kappers, en wiens clientèle betrokken ontwerpen, actrices, en een groot aantal zeer rijke vrouwen was. Hij was aardig genoeg om mij te informeren dat dit was hoe de spreekwoordelijke rijke en bekende blijven hun huid kristalhelder en jong te houden lookingand hij juist betekende dat ik zou willen om zich te ontdoen van mijn zits. Hij stelde voor een afspraak bij Marie Ralls gezicht salon.

De enige reden dat een vakkundig volbracht Europees-design en stijl gezicht kan de klus te klaren veel beter dan het aanbieden van door jezelf een gezichtsbehandeling in de residentie is omdat, wanneer voldoende uitgevoerd, het bestaat uit het stomen van de huid door het reinigingsmiddel software, en knijpen elke puist en mee-eter op je faceand uw gezicht technicus zal niet over het hoofd een een persoon van deze, want ze is het bekijken van uw gezicht gebied door middel van een enorm vergrootglas omringd door een TL-buis.

Mijn puistjes werd volledig rechtgetrokken recht na twee of drie maanden van de behandeling plannen. De te beginnen met twee oplossingen werden twee weken van opzij, en daarna ging ik in na een periode van dertig dagen, maar de frequentie van de therapie is vrijwel zeker een specifiek onderwerp. Toen ik terug naar huis voor een stop door, al mijn verouderde vrienden gevraagd of Id ervaren dermabrasie chirurgische ingreep.

Triest om te zeggen, de Europese soort gezicht salons zijn moeilijk te vinden, ofAls kun je dit soort van een salon vinden helemaal niet, kan het zijn waanzinnig prijzig. (Marie Rall was goedkoop op $ 15 een stop door, in de late jaren 1970.)

Ook mijn invloed van het verdienen van vragen over Europese stijl gezichtsbehandelingen in verschillende steden is dat ze over de juiste te zijn in te vullen effectief, en niet elke salon doet hen de ideale manier, dus ik wil de techniek uit te leggen, dus je kunt het kopiëren bij het huis, zo veel als mogelijk

Heres hoe Marie Rall deed:. <

/ p> Hoe Europees-Design gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd

Je ging op een comfortabele onderzoekt de kamer soort tafel en zuivering product werd gebruikt om je gezicht. Dan stoom van een verdamper werd geblazen in uw confronteren dertig-60 minuten. Dit opent de poriën en laat het reinigingsproduct om diep door te dringen.

Nadat u gedaan hebt stomen, Marie afgeveegd de reinigende lotion met weefsels en gepositioneerd een belangrijke vergrootglas omringd met een TL-buis over je gezicht en kneep zowat elke eenzame eter en puist. Ze begrepen haar vingertoppen met een laag of twee van weefsel om dit te doen.

Het maskeren van de vingertoppen met weefsels, vooral na het stomen van de poriën open te stellen, laat dit in te vullen zonder de noodzaak van de dreiging van littekens.

Resterend reinigingsmiddel werd geëlimineerd met-toner gedrenkte katoenen ballen, en een nogal kille modder masker werd gebruikt. Marie redde haar modder maskers in de koelkast. Ze legde uit dat het gebruik van een kille masker afgezwakt het gezicht spiergroepen.

Direct na de modder masker ervaren in zet voor ongeveer 30 minuten geweest, het werd geëlimineerd met ongelooflijk koude, natte washandjes uit de koelkast, en een toner gebruikt helemaal opnieuw.

De ultieme actie was om een ​​ding dat Clearasil leek toe te passen, en ik voel het belangrijkste idee van deze was voor u niet uit te leveren in de laan met een bieten-karmozijnrode confronteren .

U kunt eventueel doen een nogal fantastische ligging van het dupliceren van deze gang van zaken in de residentie, het werken met een verdamper om stoom te blazen in uw ervaring. Als alternatief kunt u de reinigingscrème implementeren en doe wat bezwete de klus te klaren voor een uur of twee. Als je het geluk genoeg klaar om dit te doen op een zeer warme, vochtige werkdag te zijn, het moet echt zo perfect werken als de behandeling met stoom methode.

Misschien kon je het personeel met een goede vriend aan knijp zowat elke anderen zits en mee-eters in krachtige zonlicht.

De over zelfgemaakte schoonmaken crème en toner zal waarschijnlijk werken veel beter dan helemaal niets je zou kunnen krijgen, voor deze methode.

Je kan ook proberen om uw favoriete regionale pracht salon of zonnestudio te overtuigen om te beginnen uit het verstrekken van Europees model gezichtsbehandelingen, maar dont vork uit voor het als ze Arent uitvoeren van het goed.

Het lijkt mij dat met een remedie voor puistjes moet een groot bedrijf propositie.

Ik heb je ongetwijfeld verzekeren dat dit uitvoert. Het is zeer waarschijnlijk blijven de vakantie resort van Vogue versies.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.