Overgewicht daling verbonden cardiometabolische bedreiging afgenomen

Cardiometabolic kans factoren toch stimuleren dwars na twee jaar

Extra Afbeeldingen

Kijk naar alle zeven foto

Fat reductie verband met verbeteringen in cardiometabolic bedreiging componenten, die serum glucose, insuline, ca. € reactief proteïne, en bloedlipiden omvat. Verschillende experimenten hebben de Longa € termijn (ongeveer anderhalf jaar) resultaat van het lichaamsgewicht daling op deze mogelijkheid onderdelen of wilden aspecten verbonden aan een aanhoudende verbetering van deze acties te ontdekken.

In een nieuwe analyse van Dr Cynthia A geëvalueerd . Thomson, PhD, RD, CSO, professor in de Mel en Enid Zuckerman Faculty of Public algehele gezondheid en directeur van de Academie van Arizona Canyon Ranch Hart voor Avoidance en Welzijn Marketing in Tucson, en co-creator van het onderzoek samen met collega’s wilde ontdek voorspellers van vet Lossa € ‘bijbehorende cardiometabolic kans elementen volgende twaalf en 24 maanden van de interventie.

De evaluatie als bedoeld 417 meer dan het gewicht / overgewicht gals, typische leeftijd vierenveertig jaren deel te nemen aan een overtollig gewicht te verliezen demo.

Dingen die mogelijk invloed kruipen dik in centrum-leeftijd vrouwen dingen zoals zittend werk mogelijkheden, herhaalde zwangerschap en de overgang naar de menopauze. In de conclusie, een enorme procent van middelbare leeftijd Amerikaanse vrouwen ontdekken door zelf wegen veel extra in de veertig dan ze gewogen in hun tieners, verklaarde Dr Thomson.

Volledige cholesterol (TC), Lowa € dichtheid lipoproteïne (LDL) â € ‘cholesterol (LDLâ € C), highâ € density lipoprotein (HDL) â €’ cholesterol, nona € HDLâ € cholesterol, triglyceriden (TG), insuline, glucose, Californië € reactief proteïne (CRP), en cardiopulmonaire fitness was bepaald bij aanvang en op twaalf en 24 maanden.

Direct na 24 maanden, aanzienlijke afname van het lichaamsgewicht, taille omtrek, ca. € reactief proteïne, compleet cholesterol, HDLâ € cholesterol, en Nona € HDLâ € cholesterol uiteindelijk waargenomen.

Na 24 maanden, betekent volledige cholesterol en nona € HDLâ € cholesterol verlaagd, ongeacht de hoeveelheid gewicht ontbreekt. Niettemin vermindering LDLâ € ‘cholesterol, ca. € reactief proteïne, insuline en triglyceriden werden slechts gevonden bij mensen die vermist 10% en dan menselijk lichaam pond na 24 maanden.

Transform lichaamsgewicht aangetoond een positief voorspellende voordeel voor verandering in cholesterol, insuline, glucose en triglyceriden. Basisniveau van de biomarker bevestigde de grootste voorspellende waarde voor followâ € tot maatregelen voor insuline, cholesterol, glucose en triglyceriden.

In hun samenvatting maken de onderzoekers ‘Onze gegevens verlengt de eindresultaten van Shorta € termijn lichaamsgewicht vermindering proeven en stellen dat de omvang van het lichaamsgewicht verval en de uitgangswaarden voor gevaar dingen zijn betrokken met verbeteringen in cardiometabolic gevaar variabelen, zelfs net na 24 maanden. ‘

Volgens Dr Thomson:’ Het is moeilijk om verminderen van overgewicht, maar als gals verplichten tot het laten vallen van tien pct van hun totale lichaam pond en beweren dat na verloop van tijd, kan het een grote invloed op de all round hazard dingen in verband met hart-en vaatziekten en diabetes, ‘

‘Onze studie toonde het nodig heeft voor zorgaanbieders om vrouwtjes te leveren voor een langere periode hulp termijn voor pond te beheren. Het lijkt uit te betalen uit in termen van het wijzigen van bedreiging elementen voor overgewicht gerelateerde ziekte.’

In het sluiten van Dr Thomson zei: ‘De superieure informatie is dat wanneer je lichaamsgewicht uitgebreid termijn te elimineren, je gewoon niet naar een kleinere afmetingen jurk, je bent echt deze risicoaspecten verhuizen duidelijk en zeer waarschijnlijk verminderen uw kans op coronaire hartkwaal en diabetes problemen. ‘

Dit onderzoek is gepubliceerd in het tijdschrift van de American Heart affiliatie.

Citation

Category: Gezond eten

Comments are closed.