Overgewicht Decline Enable: Leading 10 Superfoods – # 1 Haver

Haver voor Enhanced Individuele Gezondheidszorg

Eindelijk, mijn nummer een bijzonder assortiment … Haver! Ik pakte haver als de beste superfood om twee redenen. Eerste, presenteren ze een belachelijke som van de totale gezondheid extra voordelen en, daarna, ze zijn een bijzonder van de meest goedkope etenswaren die er zijn. Als je haver kopen in bulk, kan je echt investeren $ 0,07 voor elke 100 energie. Niet alleen dat, maar haver zijn uiterst flexibel. U kunt ze gebruiken om havermout te maken, aan soepen en mijn eigen favoriete dikker, te mengen in een smoothie. De reden waarom ik geniet mengen haver tot een smoothie is omdat haver zijn op hun optimale voeding waarde wanneer ze rauw. Ze in een smoothie maakt mij het vooruitzicht om het meeste voeding uit mijn haver in een snelle manier. De ideale deel is, wanneer gemengd met een ton van fruit en yoghurt, kun je nauwelijks nog uitleggen dat de haver zijn er!

Haver zijn gekweekt voor meer dan 2.000 decennia. Ze worden verondersteld om zijn ontstaan ​​uit de wilde rode haver plant, die zijn oorsprong in Azië. Haver was oorspronkelijk gebruikt voor medicinale doeleinden. In de vroege zeventiende eeuw, Schotse kolonisten gelanceerd haver naar Noord-Amerika. Een van de belangrijkste motieven haver zijn zo goedkoop, is te wijten aan het feit dat ze, in tegenstelling tot de meeste planten kunnen gedijen in slechte aarde gevallen.

Als u verbeelden van het opzetten van een lichaamsgewicht daling dieet plan , je echt nodig hebt om na te denken over de invoering van haver tot uw boodschappen checklist. Ze bestaande een breed scala van welzijn bevorderende factoren die je zal helpen uw specifieke gezondheid en fitness te versterken en werpen pond in de aanpak. Niet alleen dat, maar ze zijn meer dan kosteneffectief. Haver is een buitengewone superfood, beginnen, waarbij ze deze dagen!

Gezondheid Voordelen van Haver

In 1997, de FDA het besluit dat elk voedingsmiddel dat een voldoende volume van haver bevat, kan een label weergegeven op het is echt container die het vermogen van de voeding om te ondersteunen bij het verminderen van de mogelijkheid van een mens oprichting hart-kwaal genoemd. Deze bewering nog meer gestold de gezonde vermogens die haver bezat.

Een persoon van de belangrijkste goede redenen waarom haver zo gezond worden beschouwd is hun vezel geschreven inhoud. We hebben een hoop gesproken over vezel door deze serie. Daarom moet het niet verbazen iedereen dat de hoeveelheid zou een persoon superfood op deze lijst een vezel-welvarend voedsel spul. Haver omvatten een precieze soort vezel bekend als beta-glucaan. Deze vezel is zeer belangrijk voor het behoud voedzame cholesterolgehalte. In feite is de FDA belangrijkste redenering besturen positioneren het hart heilzame etiket op haver-geassocieerde levensmiddelen, was omdat haver cholesterolverlagende huizen.

Slechts drie gram bèta-glucan vezel of oplosbare vezels per dag is geverifieerd om hulp mensen met superieure cholesterol concentraties. In een persoon beoordeling, mannen en vrouwen met een cholesterol graad boven 200mg/dL die gegeten 3 gram oplosbare vezels uit haver elke werkdag, op regelmatige, verminderden hun cholesterol stadia overal 8-23%. Dit is opmerkelijk als je rekening mee houden dat elk slechts een-% een persoon daalt hun cholesterol niveau is gelijk aan twee procent te verminderen in zijn of haar kans op het ontwikkelen van hart-en vaatziekten. Niet alleen moet je eet vezels, maar u moet nemen in een groot deel van het! Voor geadviseerd elke dag vezel inname, bekijk de grafiek ontdekt in deze serie ‘openen van de website pagina.

Als u al lezen door samen met deze collectie, dan ben je op dit moment weten dat de vezels in haver zal niet alleen verminderen uw dreiging van het verwerven van hart ziekte, maar zal ook helpen je overtollige gewicht te laten vallen. Vezel informatie is een cruciaal onderdeel van overtollig gewicht te verliezen. Voedingsmiddelen die een fantastische totaal van vezels op te nemen zal je voller ervaren sneller en ga weg je tevreden te veel voor een langere tijd. Dit stelt u in staat om aanzienlijk minder voedsel te consumeren door de dag, die in te zetten, zal u helpen calorieën te verminderen en drop onnodig overgewicht.

Studie heeft aanbevolen dat de gemeenschappelijke inname van totaal granen, zoals haver, kan enorm verminderen uw risico op het produceren van type 2 diabetes problemen. In 1 studie op 41.186 Afro-Amerikaanse vrouwen van alle leeftijden rond de cursus van acht lange tijd uitgevoerd, werd onthuld dat de dreiging van Sorteer 2 diabetes was 31% daling onder de mensen die hele granen aten op een normale fundering. Dit is sinds volle granen, zoals haver, zijn een welvarend bron van magnesium. In de studie werd ook geconcludeerd dat 19% van de vermindering van het gevaar van Vorm 2 diabetes uitsluitend werd bijgedragen aan de magnesium concentraties in de volle granen!

Niet lang geleden werd ontdekt dat haver een mooie superieure bron van anti-oxidanten. Dr Rui Hai Liu en zijn collega’s aan de Cornell Universiteit concludeerde dat haver en andere volkoren granen bestaan ​​van vergelijkbare hoeveelheden anti-oxidanten en fytonutriënten toen, in tegenstelling met fruit en groenten. Dr Liu ontdekt dat de manier van handelen van het vinden van antioxidanten in voedingsmiddelen was gebrekkig en geïdentificeerd dat levensmiddel zoals haver werden steeds genegeerd wanneer het aankwam op antioxidant graden. Haver hebben de antioxidant, selenium. Selenium presteert met vitamine E en kan stellen om de symptomen van astma en aanvullende hulp bij coronaire hartaandoening vermijden. Ook is selenium betrokken bij DNA-herstel en gekoppeld aan de vermindering van het risico voor het ontwikkelen van kanker.

Zoals je kunt zien, de checklist van de algemene voordelen voor de gezondheid die komen met het eten van haver is enorm. Ik adviseer een ieder op zoek naar een effectieve manier om hun vet verlies doelen te verbeteren om haver te voegen aan hun dieet regime. Ze zijn zeer gezond, laag-geprijsde en kan worden gebruikt in een ton van onderscheidende technieken. Je moet echt ongetwijfeld beginnen te nemen in extra haver deze dagen.

Surfen en Pricing Guide

Tijdens het surfen voor haver, stel ik de aankoop in bulk. Zoals besproken in dit artikel, kan haver verbazingwekkend lage kosten bij aankoop in bulk. Er zijn een hoop locaties op lijn die je kunt investeren in levensmiddelen in bulk, of u kunt naar uw wijk vol levensmiddel kruidenier en onderzoeken hun palletboxen gangpad.

Haver algemeen kan duren een uitgebreide tijd als opgeslagen grondig. Er wordt voorgesteld dat je winkel die in een verzegelde plastic verpakking bij een temperatuur van niet meer dan 75 graden.

Oat Soep

haver recept komt uit AlejandraGomez op allrecipes.com.

Componenten

 • drie eetlepels olijfolie
 • 1 kop haver
 • vijf substantiële tomaten, gehalveerd en gesneden
 • 1/3 kopje fijngehakte ui
 • 3 kopjes h2o, verdeeld
 • 1/two bosje verse koriander nieuwe
 • 2 theelepels kip bouillon korrels
 • 1/2 theelepel zout
 • Routebeschrijving

  1. Verhit een grote diepe koekenpan of Nederlandse oven over middellange zeer lage warmte. Giet de olijfolie, en toestaan ​​dat deze opwarmen. Onder meer de haver eten koken en roer totdat uiteindelijk geroosterd.
  2. In een blender of enorme food items, combineer de tomaten, ui, knoflook, een kopje H2O, en koriander. Blend tot aan strak. Giet het mengsel in de pan met de geroosterde haver. Roer de resterende 2 kopjes van drinkwater, en bieden aan de kook. Combineer in het zout en kip bouillon. Omvatten, en laat 15 minuten sudderen. Geniet van zeer hete of warmte.

  Dit voedsel serveert vier en kan helemaal klaar om te proberen om te eten in vijfentwintig minuten.

  Category: Gezond eten

  Comments are closed.