Overgewicht Decline Enorme Foods – Sweet Potatoes

Ik heb veel onderzoek op dit uitgevoerd en hieronder is wat ik heb waargenomen:

Zoete aardappelen zijn aanzienlijk aan vezels en lager in energie wat leidt tot een prachtig dieet regime etenswaren juiste off de vleermuis. De voordelen van deze enorme wortels kan hebben op je hele lichaam is ongelooflijk. Zoete aardappelen worden verpakt in totaal natuurlijke vitaminen en mineralen zo perfect als ze hoger in anti-oxidanten. Het eten van zoete aardappelen kunnen ook bijstand te geven aan andere professionele medische problemen zoals een beroerte te vermijden. ziekte te vermijden, kunnen ze afweren bepaalde kankers zo goed als verminderen uw bedreiging voor een hartaanval en uw elektrolyten behouden blik op steunen. Ze zijn ook beschermd diabetici omdat hun beperkte glycemische index. De voeding feiten van een middelgrote gebakken zoete aardappel in overeenstemming met livestrong.com zijn als volgt:

– 105 Energie

-Minder dan 1% van de dagelijks voordeel voor ongewenst vet

– 41 mg Natrium

– 24 g Koolhydraten

– vier g vezels

– Van meer dan 400% van het elke dag waard voor vitamine A

– 22 mg vitamine C (37% van de dagelijkse waarde voor vitamine C)

– 16% van de elke dag de moeite waard voor vitamine B- 6

– 15% van de dagelijkse waarde voor Kalium

Zoete aardappelen hebben een hoog vezelgehalte geschreven inhoud, die op zichzelf is een fantastische gewichtsverlies hulp. Wat de vezel doet is, vooral vanwege de grote omvang, het creëert een ervaring van volledige die in ruil overeten zal stoppen. Ook kan een vezel nemen terwijl te verteren, wat aangeeft dat hij blijft in je buik voor een al die je behoudt van het hebben van veel meer in een zit-en verlaagt uw calorie-verbruik en de kans op het bereiken van gewicht.

Dus, met zoete aardappelen steeds laag in calorieën en grote vezels bent u zeker om enkele van al die extra kilo’s schuur samen met een gezonde voeding en uit te werken. Vergeet niet om ladingen van H2O verbruikt en krijg innovatief met het! Heb Aangename!

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.