Overgewicht Decline Ondersteuning: Beste tien Superfoods – # drie Yoghurt

Yoghurt voor Enhanced Bijzondere Algemene gezondheid

Als veel meer en aanvullende wetenschappelijke tests worden uitgevoerd op de algehele gezondheid positieve aspecten van yoghurt, zijn wetenschappers krijgen van die yoghurt kan, waarschijnlijk, plaatst vele jaren aan de aanslag van uw dagelijks leven. Dit is omdat yoghurt, anders dan alle andere levensmiddel deze checklist bestaat uit een grote hoeveelheid gezonde micro-organismen. Yoghurt is ontworpen door de fermentatie van de melk en voegt ziektekiemen culturen in de melk. De methode brengt de transformatie van suiker en lactose in melkzuur.

Yoghurt wordt meestal gemengd met fruit te stimuleren is het smaak. Niet alleen is yoghurt uitzonderlijk gezonder, het is een snelle en moeiteloze snack die je overal mee naartoe nemen. Ook, het gaat geweldig met een ton van andere gezonde voedingsmiddelen, dit soort als: fruit, smoothies, salades, haver, muesli, etcetera. Yoghurt kan worden gebruikt in een ton van verschillende benaderingen, die allemaal kunnen persoonlijke algehele gezondheid. Yoghurt is, basic en eigenlijk, voedzaam voor u.

Wellness positieve aspecten van de Yoghurt

Zoals hierboven beschreven, het welzijn voordelen van yoghurt zijn enorm. Voornamelijk omdat yoghurt bevat gezonde micro-organismen, wordt het gescheiden van de meeste andere voedingsmiddelen in het geven van kritische welzijn winsten. Je hele lichaam eisen gezonder micro-organismen in het spijsverteringskanaal om zich te ontdoen van schadelijke micro-organismen. Deze gebalanceerde ziektekiemen worden aangeduid als ‘probiotica.’ Deze probiotica zijn ook de belangrijkste reden waarom wetenschappers suggereren dat yoghurt kan handhaven woon je voor een langere periode, want ook al is dit gezonder ziektekiemen, kan je immuunsysteem procedure worden versterkt.

Deze gezonde bacteriën in yoghurt is vrij gunstig aan een persoon die gastro-intestinale aandoeningen. Yoghurt kan praktisch zijn voor een van de vast te houden aan omstandigheden.

 • Lactose intolerant
 • Constipation
 • Diarrhea
 • Colon meeste vormen van kanker
 • Inflammatoire darmziekte ziekte
 • H. Pylori-infectie

Yoghurt, net als alle andere voedingsmiddelen in deze volgorde, kan presenteren gewichtsverlies te helpen. Onderzoek uitgevoerd aan de Universiteit van Tennessee geconcludeerd dat personen die proberen om 18 gram yoghurt te eten voor elke werkdag 22% meer overgewicht kan werpen dan mensen die vandaag geen rekening in yoghurt op een standaard stichting. Dit is mede te danken aan het feit dat yoghurt is zo hoog in calcium. Calcium indicatoren het lichaam vetcellen in je gehele lichaam te eindigen vervaardigen cortisol, dat is wat vertelt je lichaam om veel ongewenst vet zich ophopen in een zeker plek. Dus, yoghurt niet alleen kan u helpen vet schuur, maar kan ook hulp u te ontdoen van uw maag ongewenst vet.

In een huidige analyseren, werd geconcludeerd dat het nemen in yoghurt op een standaard stichting beneden kon snijden de mogelijkheid van het ontwikkelen van een hogere bloeddruk. Ook is aangetoond dat yoghurt slechte cholesterol (LDL) te verminderen en verhogen fantastische cholesterol (HDL). Ook kan yoghurt mogelijk tegen osteoporose. Yoghurt is ongelooflijk superieur calcium en vitamine D, die elk nuttige resultaten op botmassa. Enkele andere locaties waarin yoghurt is groot in zijn:. Kalium, fosfor, riboflavine, jodium, zink, vitamine B5 en vitamine B12

Er zijn vele goede redenen waarom iemand op jacht naar vetverlies hulp en verbeteringen aan te brengen aan hun persoonlijk welzijn moet om te beginnen de inname van veel meer yoghurt. Het kan een snelle en snelle snack die wordt geleverd met een ton van de gezondheid positieve aspecten zijn. Niet rond een wachten voor een langere periode, te beginnen in dienst van de macht van de yoghurt!

Browsing en prijzen Guideline

Hoewel de overgrote meerderheid van de yoghurt in verkooppunten heeft deze evenwichtige probiotica, andere niet. Dus, bij het zoeken, normaal kies de yoghurt met de naam, ‘zijn levende en actieve culturen’ om te verzekeren dat u met de gezondste yoghurt waarschijnlijk. Het is een uitstekend plan voor iedereen die op zoek om lichaamsgewicht te verliezen, om te beslissen over vetarme of magere yoghurt. Ook biologische en natuurlijke yoghurt, vervaardigd uit natuurlijke melk, begint veel vaker direct beschikbaar zijn en is de gezondste keuze die u kunt ontdekken.

Een 6 oz. kopje Yoplait yoghurt is normaal ongeveer $. negenenzeventig. Dit kan echt een beroep op de verkoop van producten en ongeacht of u de yoghurt te kopen in grootverpakking.

Je moet meestal controleren of de vervaldatum van de yoghurt die u aanschaft. Yoghurt moet worden opgeslagen in de koelkast daar waar het kan fris nieuw blijven tot een enkele 7 dagen vlak nadat het is echt vervaldag.

Summer Berry Parfait met yoghurt en muesli

Dit yoghurt recept komt uit Josie59 op allrecipes.com.

Ingrediënten

 • 3/four kopje gesneden aardbeien
 • 3/4 kop bosbessen
 • 1 (zes oz.) container vanille yoghurt
 • een eetlepel tarwekiemen
 • een / 2 banaan, in plakjes
 • 1/3 kopje muesli
 • Routebeschrijving

  1. Laag een / 4 kop aardbeien, een / 4 kop bosbessen, 1/3 bak yoghurt, 1/three eetlepel tarwekiemen, 1/3 van de gesneden banaan, en ongeveer 2 eetlepels muesli in een enorme kom. Ga verder naar de parfait ontwikkelen, het herhalen van de niveaus totdat uiteindelijk alle componenten worden gebruik gemaakt van volledig.

  Dit recept serveert een bijzonder en kan worden bereid om te eten in tien minuten.

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.